slogan7-al

Viti 2013

19 Dhjetor, Tirane “Shfaqjet dermatologjike te semundjeve pediatrike dhe trajtimi i tyre" 717
19 Dhjetor, Tirane / Mjeku pediater përballë kollës së fëmijve 1376
27-28 Dhjetor Tiranë / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë - nyje nevralgjike në reduktimin e morbiditetit dhe mortalitetit amtaro-fetal.NE PROCES 831
27 Dhjetor, Tiranë/Konferenca e III kombetare e Reumatologjisë 1464
25 Dhjetor, Fier/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 865
23 Dhjetor, Pogradec / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 695
23-24 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 610
23-24 Dhjetor,Shkodër / Mikrokirurgjia në shërbimin ambulator. 835
21 Dhjetor, Tirane, Seminar “Promovimi i vetemjekimit dhe e ardhmja e tregut OTC ne Shqiperi" 1846
21 Dhjetor,Tiranë / Sëmundjet kardiovaskulare dhe shtatëzania. 1303
21 Dhjetor, Gjirokastër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 610
21 Dhjetor, Gjirokastër / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 669
21 Dhjetor, Konferenca "Diagnoza, trajtimi dhe parandalimi i infeksioneve të rrugëve të frymëmarrjes” NE PROCES 1043
21 Dhjetor, Berat / "Rritja e kapaciteteve:Patologjitë cerebro-vaskulare në praktikën klinike" 846
21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Sëmundja ulceroze gastruduodenale në praktikën klinike" 806
20-21 Dhjetor, Durrës / Uorkshop "Menaxhimi i pacientit në gjendje të rëndë" 1019
21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Kriteret konsensuale të diagnozës dhe mjekimit të hepatitit kronik B" 675
21 Dhjetor, Berat / "Rritja e kapaciteteve:Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz" 690
21-22 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 617
20 Dhjetor, Tiranë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 854
20 Dhjetor, "Shendeti oral i fëmijëve të rajonit të Tiranës" 722
20 Dhjetor, Trajnim "Rritja e kapaciteteve të personelit shëndetësor" 1023
19-20 Dhjetor, Shkodër / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë - nyje nevralgjike në reduktimin e morbiditetit dhe mortalitetit amtaro-fetal.NE PROCES 659
19-20 Dhjetor,Shkodër / Edukimi mbi lindje, Ne proces 584
19 Dhjetor, Peshkopi / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 617
18-19 Dhjetor, Durrës / Uorkshop "Një jetë pa kancer" 827
16-27 Dhjetor, Trajnim për modulin e pacientit spitalor të sistemit të informacionit për shëndetin publik. NE PROCES 1030
18 Dhjetor - 09 Janar, Peqin / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1300
18 Dhjetor, Elbasan, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II. NE PROCES 699
18 Dhjetor- 9 Janar, Kukës / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1337
16-18 Dhjetor, Durrës / Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare. 1228
16-17 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 543
16 Dhjetor, Tepelenë / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 600
16 Dhjetor,Shkodër / Urgjencat psikiatrike dhe trajtimi i tyre. 685
16 Dhjetor,Shkodër / Urgjencat psikiatrike dhe trajtimi i tyre. 548
15 Dhjetor, Konferenca “Përditësim në mjekësinë e përgjithshme interne për mjekët specialistë” 1110
15 Dhjetor, Korçë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 598
15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Infeksionit e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre" 555
15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Perdorimi i antibiotikeve ne praktiken mjekësore" 534
14 Dhjetor, Tiranë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 607
14 Dhjetor, Lushnje, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 585
14 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve: Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre" 540
14 Dhjetor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 807
14 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve: Perdorimi i antibiotikeve ne praktiken mjekësore" 575
14 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Patologjite cerebro-vaskulare ne praktiken klinike, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi" 573
14 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteveve: Dhimbja e kokes dhe trajtimi medikamentoz" 529
13-14 Dhjetor, Elbasan / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë - nyje nevralgjike në reduktimin e morbiditetit dhe mortalitetit amtaro-fetal. NE PROCES 642
13 Dhjetor, Lushnje, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 579
13 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve te MP: Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroideve" 521
12 Dhjetor, Lezhë, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues 574
12-14 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 673
12 Dhjetor , Elbasan/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 761
12 Dhjetor, Shkodër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 618
11 Dhjetor,Shkodër "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 620
9 Dhjetor,Fier / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 770
11 Dhjetor, Shkodër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 542
7 Dhjetor, Çrregullimet e shëndetit mendor dhe menaxhimi i tyre" 574
07 Dhjetor, Diber /Rritja e kapaciteteveve te MP: Anemia dhe Ndryshimet ne gjakun periferik 595
8 Dhjetor, Gjirokaster, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 549
7 Dhjetor ,Vlorë / Konferenca e IV e Urdhërit të Infermierit të qarkut Vlorë. 828
7 Dhejtor, Konferenca "Kirurgjia OMF në dekadën e fundit dhe sfidat e saj në të ardhmen" 1134
07 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteveve te MP: Kriteret konsensuale te diagnozes dhe mjektimit te hepatitit B. 507
07 Dhjetor, Berat /Rritja e kapaciteteveve te MP: Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike 506
06 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteveve te MP:Dhimbja e kokes dhe trajtimi medikamentoz" 539
6 Dhjetor, Elbasan “Urgjencat pediatrike" NE PROCES 806
06 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteveve:Patologjite cerebro-vaskulare ne praktiken klinike, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi. 509
6 Dhjetor, Tiranë “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 1094
6, 7, 13,14 Dhjetor “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 964
5 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 608
4 Dhjetor , Gjirokastër/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 675
4 Dhjetor, Lushnje / Trajnim për mjekët e familjes të rrethit 638
3 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 610
2-13 Dhjetor, Trajnim për modulin e pacientit spitalor të sistemit të informacionit për shëndetin publik. NE PROCES 951
2 Dhjetor , Sarandë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 599
Dhjetor,Tepelenë -Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes. 804
Dhjetor-Janar, Fier / Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuar me sëmundje kronike” NE PROCES 1161
Dhjetor,Gjirokastër-Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes. 924
27- 28 Nëntor, Korçë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 684
27 Nëntor, Shkodër / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 753
26 Nëntor, Elbasan / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 820
26 Nëntor, Konferencë "Urologjia e Mileniumit të tretë" 1111
23 Nëntor,Elbasan/Trajnim “I sëmuri psikiatrik-Depresioni” 874
23 Nëntor, Berat “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 589
22 Nëntor, Tiranë / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 826
23 Nëntor, Tiranë “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore" 849
22 Nëntor, Shkodër “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 711
22 Nëntor, Laç /Trajnim "SST, Skleroza senile, PAK". NE PROCES 683
22 Nëntor-20 Dhjetor, Korçë/Pogradec "Menaxhimi i problemeve kryesore në kujdesin shëndetësor parësor dhe përmirësimi i shëndetit në komunitet". NE PROCES 801
22-23 Nëntor, Menaxhimi i dhimbjes kronike në vendet në zhvillim: Roli i farmacistit dhe mjekut të familjes 1501
22 Nëntor , Tiranë/Raporti Fizioterapist-Pacient "Mundësia e të lindurit edhe një herë". 958
21 Nëntor, Velipojë “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 751
21 Nëntor , Tropojë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 549
20 Nëntor - 3 Dhjetor, Librazhd “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 677
19 Nëntor,Tiranë / Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 968
19 Nëntor Trajnim për trajnerët që do të zhvillojnë kursin “Vlerësimi i rritjes së fëmijës” 655
18 Nëntor , Shkodër/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 638
17 Nëntor, Berat / “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 612
14 Dhjetor, Gjirokaster/ Kursi i edukimit për hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular Moduli V. 659
12-13 Dhjetor, Durrës “Nuk ka shëndet pa shëndet mendor” 732
16 Nëntor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1127
16 Nëntor , Tiranë/ Konferenca e 5-të Kombëtare shkencore e DermaVenerologjisë Shqiptare. NE PROCES 1006
15 Nëntor - 24 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 733
15 Nëntor, Laç /Trajnim "Autizmi, Lehonia dhe ndjekja e saj" 714
15 Nëntor, Korçë “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 656
15 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 606
14 Nëntor, Bashkëbisedim rreth diabetit, të reja mjekësore 2013. 1161
14 Nëntor , Korçë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 668
14 Nëntor, Dajç “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 665
13 Nëntor, Fushë-Arëz,Pukë/ Kanceri i Gjirit. 664
9 Nëntor, Pogradec “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 643
9 Nëntor , Tiranë/ Pediatria-Kirurgjia dhe Imazheria në pediatri. 1079
9 Nëntor, Tiranë/ Algoritmi i trajtimit të diabetit mellitus. 818
9 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 794
8 Nëntor, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 857
8 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1021
8 Nëntor, Vlorë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 653
8 Nëntor, Elbasan “Urgjencat pediatrike" 776
8 Nëntor “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 944
7 Nëntor , Vlorë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 559
7-8 Nëntor, Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" NE PROCES 895
6 Nëntor, Elbasan/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 644
6 Nëntor, Elbasan “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet” 692
4-6 Nëntor, Trajnim “Parandalimi dhe kapja e hershme e sëmundjeve kardiovaskulare dhe kancerit të gjirit. 1284
6 Nëntor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 784
4-16 Nëntor, Tiranë “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 762
4-5 Nëntor, Tiranë, Trajnim "Siguria ushqimore" 848
4 Nëntor, Shkodër/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 634
4-6-8 Nëntor dhe 11-13-15 Nëntor , Tiranë/ Forcimi i kapaciteteve profesionale në sherbimin parësor. 1144
2-3 Nëntor, Konferenca II Farmaceutike e Shqipërisë 1388
1-3 Nëntor, Tiranë / Konferenca e I-rë Shqiptaro-Kosovare mbi Djegien, Kirurgjinë Plastike dhe Estetike. 1195
4 - 8 Nëntor, Vlorë/Infeksionet Spitalore 764
Nëntor-Janar ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 632
1 Nëntor, Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" NE PROCES 867
1 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 547
29 Tetor - 9 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 721
31 Tetor, Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" NE PROCES 718
31 Tetor-Korçë, Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 584
26 Tetor, Konferenca Kombëtare e Imazherisë 1449
26 Tetor, Elbasan “Roli i mjekut të familjes në patologjitë okulare" NE PROCES 594
26 Tetor, Elbasan/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular. 596
24-26 Tetor, Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" NE PROCES 702
25 Tetor,Vlorë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 652
25 Tetor-Durrës, Konferenca e V infermieristike NE PROCES 1142
25 Tetor - Tiranë,Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 781
20 Tetor, Elbasan/ Trajnim “Riaftësim teorik dhe teknik i personelit shëndetësor në zonat rurale mbi patologjitë më problematike" NE PROCES 661
18 Tetor, Konferenca e 21-të kirurgjikale shqiptare 1126
18 Tetor, Fier - Përditësim mbi Udhëzuesit Ndërkombetar për trajtimin e Hipertensionit,Diabetit Tipi 2 dhe SPOK 614
18 Tetor, Pogradec Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 617
18 Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 888
12 Tetor, Tiranë, Kurba e rritjes së fëmijës nga lindja deri në moshën 14 vjeç 1050
12 Tetor, Korçë/ Trajnim “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” NE PROCES 856
24 Nëntor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 937
10 - 16 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri” 766
9 Tetor, Trajnim "Elementët kyç të shërbimeve miqësore për të rinjtë" 560
9 Tetor, Elbasan - Abuzimi me alkoolin/substancat dhe komorbiteti që shkakton në problemete e shëndetit mendor NE PROCES 649
Tetor-Nëntor, Kuçovë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual e riprodhues në komunitet" 542
7 Tetor /Tirane, Kurs pasuniversitar: Menaxhimi I cilesise, sigurise, akreditimit, HTA dhe EBM ne institutcionet shendetsore 1485
5-6 Tetor, Trajnim "Hiperaktiviteti dhe vështirësia në të nxënë" 931
5 Tetor,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 564
5-6 Tetor, Shkodër/Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor” 1518
4 Tetor, Shkodër Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 598
3 - 9 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri” 557
2 dhe 4 Tetor, Lezhë/ Financimi i Spitaleve dhe Impakti 665
2-3 Tetor dhe 15-16 Tetor, Kujdesi për Abortin 661
1Tetor, Shkodër/Trajnim “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 546
Tetor-Nëntor, Dibër / Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuarit me sëmundje kronike” 567
Tetor-Nëntor, Berat "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 777
Nëntor-Dhjetor, Vlorë/ Rifreskimi i njohurive me disa tema të shërbimit parësor. NE PROCES 758
Tetor, Lezhë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 827
Tetor-Nëntor, Fier/ Edukimi shëndetsor në vazhdim në kujdesin shëndetsor parsor. NE PROCES 800
Tetor ,Vlorë /Përditsimi i njohurive dhe rritja e kapaciteteve të diagnostikimit dhe mjekimit sa më racional dhe ekonomik për shërbimin parësor në fshat dhe qytet . NE PROCES 550
Tetor-Nëntor, Trajnim online "Menaxhimi i diabetit në sistemin parësor" NE PROCES 1009
30 Shtator - Korçë,Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 610
28 Shtator, Takimi Kombëtar i Ortodontëve Shqiptarë 624
28 Shtator, Simpoziumi i 10-të i javës Urologjike në Shqipëri. 620
27-28 Shtator, Kongresi i V-të mbarëkombëtar i pneumologjisë shqiptare 1183
26-27 Shtator, Trajnim "Forcimi i kapaciteteve parandaluese dhe diagnostikuese për HIV/AIDS në sistemin e burgjeve" 536
28 Shtator, Konferenca e V Mediko-Kirurgjikale SRD 611
27 Shtator, Tiranë Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 633
27-29 Shtator, Konferencë Shkencore "Imunoterapia Specifike në Sëmundjet Alergjike" 639
16 Shtator - 7 Tetor, Trajnim " Përmirësimi i cilësisë dh eaksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" NE PROCES 573
12 Shtator - 10 Tetor, Kuçovë Trajnim " Përmirësimi i cilësisë dh eaksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" NE PROCES 547
26 Shtator - 4 Tetor, Urgjencat paraspitalore. 600
25 Shtator, Kujdesi paliativ në infermieri 589
25 Shtator-Tiranë, Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 548
23 Shtator , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 717
21 Shtator, Konferenca "Kanceri i mushkrisë" 609
20 Shtator, Vlorë Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 600
19-20 Shtator dhe 3-4 Tetor, Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore 606
18 Shtator, Ekokardiografia Transezofagale 612
14 Shtator, Lezhë. Kursi i edukimit për hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular. Moduli IV 509
13 Shtator, Durrës Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale dhe respiratore" 560
9 Shtator - 31 Dhjetor, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP 766
2 Shtator, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 1385
Shtator-Janar ,Menaxhimi klinik i rrezikut,siguria e pacientit dhe personelit ne proceset e kujdesit dhe ndihmes. 736
1 - 29 Gusht, Kavajë/Trajnim mbi urgjencat. 1067
26-27 Korrik, Trajnim “Çrregullimi i spektrit të autizmit. Strategji dhe metoda terapeutike për të ndihmuar fëmijët me autizëm” 1234
13 Korrik, Seminar “Gastroenteritet në moshën pediatrike dhe alternativat e trajtimit” 1160
13 Korrik, Sarandë/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 785
12 Korrik, Seminar “Lëndët kimike në dentistri dhe estetika e Gojës” 1118
7 Korrik/Kukes, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 914
6 Korrik, Berat/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 793
6 Korrik/Kukës, Leksion “Vetitë farmakologjike të Spirulinës” 1303
4 Korrik/Kukës, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 765
4 Korrik,Durrës/Trajnim “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 863
4 Korrik, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 965
4 Korrik/Kukës, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 799
1-12 Korrik,Vlorë/Cikël leksionesh "Menaxhimi bashkëkohor i shëndetit pediatrik komunitar" 1031
29 - 30 Qershor, Tiranë/Trajnim "Mjekësi interne" 968
29 Qershor - 30 Gusht, Elbasan/Trajnim "Parandalimi i kancerit të qafës së mitrës" 923
29 Qershor,Konferenca "Aktualitete në Kardiologjinë Shqiptare" 1172
29 Qershor, Konferenca “Parandalimi I insultit në pacientë me fibrilacion atrial (FA) jovalvular, Trumboza e Venave të Thella (TVTH)dhe Embolia Pulmonare (EP), infeksionet e këmbës dibetike : një vështrim mbi alternativat aktuale të mjekimit të sëmundjes. 843
29 Qershor/Vlore , Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 860
28-30 Qershor,Trajnim “Psikomotricietit dhe terapia e lojës" 597
28 Qershor, Konferenca e Neurologjisë “Sindromi Radikular e sindromat nga Kompresioni i Nervave Periferike” 1316
28-30 Qershor, Trajnim “Psikomotrociteti dhe terapia e lojës” 1311
28 Qershor/Vlore, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 717
26 Qershor/Berat, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 715
21-22 Qershor, Kongresi i I-rë Europian i Implantologjisë së Elektrosalduar 1380
20 Qershor, Simpozium VII Vjetor i Shërbimit Stomatologjik Publik, 983
20 Qershor Kukes, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 802
19 Qershor Dibër, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 739
04 Maj, Elbasan/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 785
15 - 16 Qershor,Trajnim "Protokollet e praktikave më të mira klinike & procedura të sigurta në kirurgji" 1312
15 Qershor, Trajnim, Përgatitja e një posteri për prezantim 1000
15 Qershor, Vlore/Seminar. Gastroenteritet ne moshen pediatrike dhe alternativat e trajtimit. 892
14 Qershor, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 974
14 Qershor, Konferenca e Endodontisë 1173
13-14 Qershor, Tiranë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 1164
12 Qershor Lezhë, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” NE PROCES 815
14 Tetor-22 Nëntor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 741
12 Qershor,Lezhë, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 829
11 Qershor, Elbasan / Trajnim “Dermatomikoza”, “Sëmundjet infektive të lëkurës” 1123
11-18 Qershor,Tropoje/Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 808
10 Qershor-6 Korrik, Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 780
7 Qershor, Konferenca “Menaxhimi klinik i Embolisë Pulmonare” 1208
6-7 Qershor, Lezhë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 864
3 - 8 Qershor, Lezhë/Seminar “Kujdesi Paliativ në të sëmurët me Kancer Pulmonar” 975
4-6 Qershor, Vlorë / Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 854
3 Qershor- 2 Gusht/ Trajnim “Përdorimi i Programit ASTRAIA” 842
1 Qershor, Seminar “Menaxhimi i dhimbjes” 1611
31 Maj, Tiranë/Konference Shkencore “Dita Boterore e Astmes 2013-Eshte Koha te Kontrolloni Astmen tuaj” 797
31 Maj, Berat/Konfernca “Simpozium i parë shkencor i departamentit të Infermierisë” 969
31 Maj, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 951
31 Maj, Vlorë/Konferenca “Ushqyerja e fëmijës me gji dhe formulë, të rejat dhe problematika e lidhur me to”, 1134
30 Maj, Konferenca “Angiodema e Urtikaria. Asthma” 1195
30 Maj, Trajnim “Çrregullimet e gjumit, parandalimi, zbulimi i hershëm dhe trajtimi” 1287
29 Maj/ Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 859
26-31 Maj/ Trajnim “Reanimimi i të porsalindurve” 852
25 Maj, Seminar “Studiuesit e rinj për nutricionin” 762
25-26 Maj, Korçë/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist” 770
25 Maj, Shkodër / Sëmundja ulceroze gastroduodenale në praktikën klinike 966
25 Maj, Kurs trajnimi 1-vjeçar i ortodoncisë bazë dhe i avancuar 942
24 Maj, Seminar “Përditësimi në Obstetrik dhe Infertilitet” 1079
23-26 Maj, Konferenca “ Evidence based update in cardiology” 1739
22 Maj, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1074
1 Qershor, Shkodër/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 1119
18-19 Maj, Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor” 1104
18 Maj 2013/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC. 890
18, 19, 25, 26 Maj Korçë /Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist 869
18 Maj, Vlorë , Trajnim “Patologjitë cerebo-vaskulare, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi” 824
18 Maj, Vlorë/ Trajnim “Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz” 839
18 Maj, Shkodër / Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi” 852
18 Maj, Konferenca “Përditësimi i njohurive klinike dhe terapeutike" 939
6 Qershor, Workshop “Fibrilacioni atrial dhe të rejat e antikoagulimit” 1434
18 Maj, Korçë/ Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv” 881
17-18 Maj, Konferenca e pranverës ORL 1207
16 Maj, Trajnim “Mobilizimi në banesë” 866
22 Maj, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular”, 1461
15 Maj,“Kongresi i 5-të ndërkombëtar i EURAZISE të sëmundjeve infektive" 1888
13-15 Maj , Durrës/ Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 830
12 Maj, Korçë/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI)” 759
12 Maj, Korçë/ Trajnim "Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore" 782
12 Maj, Vlorë/ Trajnim “Vaksinat dhe Terapia Gjenike” 817
11 Maj, Fier/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 860
11 Maj, Shkodër/ Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 839
11 Maj, Durrës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC. 703
11 Maj, Kukës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 788
13 Tetor, Durrës / Trajnim “Farmakologjia e frenuesve të pompës protonike (PPI) 810
11 Maj, Elbasan/ Trajnim “Infeksioni akut miokardit”, “Kardiopatia e dilatatuar ishemike” 1063
10-11 Maj, Trajnim “Strategji dhe metoda për të ndihmuar fëmijët me Sindromën Daun”, 1044
6-7 Maj, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik në Shqipëri, NE PROCES 1649
4 Maj, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 876
4 Maj, Vlorë / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”, 873
4 Maj, Kukës / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 735
28 Prill , Berat/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) 857
15-28 Nëntor, Trajnim për modulin e pacientit spitalor të sistemit të informacionit për shëndetin publik NE PROCES 1457
29 -30 Prill,Trajnim "Kontrolli i vektorëve dhe brejtësve me interes për shëndetin publik" 768
28 Prill, 19 Maj, Berat / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”, 1112
28 Prill, Korçë/ Trajnim “Vaksinat dhe Terapia Gjenike” 1050
27 Prill, Kukës/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 779
27 Prill, Shkodër/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 755
25 Prill, Leksion “Barnat dhe produktet e kujdesit personal në mjedis” 1175
26-28 Prill, Kongresi III-të Kombëtar në Obstetrik. 1280
21 Prill, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe trajtimi i përgjithshëm” 1223
26 -27 Prill, Konferencë “ Psikiatria shqiptare dhe sfidat e saj” 919
21 Prill, Berat/ Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi” 957
20 Prill, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 886
20 Prill, Vlorë /Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror 794
20 Prill, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 877
20 Prill, Kukës/Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 828
20 Prill, Seminar “Inlay, Onlay dhe Fasetat e kompozimit si restaurime direkte”, 1036
19 Prill, Konferenca “Standardet e trajtimit të Diabetit Tip 2”, 1148
15 Prill, Elbasan/Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 917
13 Prill, Kukës/Trajnim ““Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore”” 898
12 Prill, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 754
18 Prill , Uorkshop “Sëmundjet e Rrugëve Respiratore - Diagnoza dhe Trajtimi sipas udhëzuesve. 1456
5-6 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike 1047
27 Prill, Fier / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1046
27 Prill, Konferencë Mbarëkombëtare “Sëmundjet e Pleurës”, 1931
26-27 Prill, “Konferenca e 9-të Kombëtare e Dhimbjes”, 2442
24 Prill, Trajnim “Ndihma e parë, BLS-suporti primar jetësor”, 1537
13 Prill, Elbasan / Trajnim “Asistenca infermieristike për një pacient hemodialize” 1273
19 Prill, Konferenca e 14 e Shoqatës Pediatrike Shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare, 2035
15 Prill - 7 Tetor, Korçë/ Trajnim “Kujdesi Paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminal dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike”, 1031
19-20 Prill, Konferenca vjetore e Shoqatës së Anestezistëve edhe Reanimatorëve të Shqipërisë “ASAI” & CEEA Cours- Contineus Education European Anesthesiologist, 1204
12 Prill, Konferenca e 6-të e Shërbimit Ambulator Tiranë 1520
11 Prill, Gjirokastër/ Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 1130
6, 13, 20 Prill/ Vlorë Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 950
6 Prill, Gjirokastër/ Trajnim “Kujdesi paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 998
6 Prill, Kurs Trajnimi Ortodontik teorik/ Ortodoncia bazë dhe e avancuar, nga vizita e parë deri në retainer postordontik”, 1226
30 Mars, Berat/ Trajnim “Alergologjia dhe trajtimi medikamentoz” 1015
30 Mars, Fier/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 917
30 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 876
30 Mars Peshkopi, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 829
30 Mars, 6 Prill, 20 Prill, Fier Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 805
30 Mars Vlorë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 788
30 Mars Berat, Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 901
1 Janar-31 Mars, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP, 1231
29 – 31 Mars, Trajnim “Principet bazë të një ushqyerje të mirë”, 1612
29 Mars , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 890
28 Mars, Kujdesi infermieror në gratë shtatzëna, lehona dhe fëmijë të porsalindur, 1970
23 Mars Vlorë, Trajnim “Trajtimi medikamentoz i infeksioneve të traktit urinar 968
23 Mars Vlorë, Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore” 925
23 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 851
23 Mars Peshkopi, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog e farmacist”, 824
23 Mars,Tirane/Trajnim. Konferenca e XIV Kombetare e Gastroentero-Hepatologjisë.NE PROCES 862
23 Mars, Leksione të Hapura “Të ushqyerit dhe çrregullimet e tij” , 1609
23 Mars, Leksione të hapura “Të ushqyerit dhe çrregullimet e tij”, 1620
22 Mars Shkodër, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” 963
21 Mars Shkodër, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 1038
21 Mars Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1055
20 Mars, Konferenca e dentistrisë preventive, 1154
19 Mars 2013, Vlerësimi i cilësisë së shërbimeve të mirëmbajtjes spitalore, 989
18 Mars 2013, Komitetet e Kontrollit të Infeksioneve – Rolet dhe përgjegjësitë , 1094
17 Mars Lezhë, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 917
17 Mars Lezhë, Trajnim “Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” 877
17 Mars Berat, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist”, 804
16 Mars Berat, Trajnim “ Sëmundja reumatizmale / Dhimbja e mesit” 988
16 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 817
13 Mars, Trajnim “Marrëdhëniet me publikun në institucionet shëndetësore”, 1092
10 Mars Lushnje, Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 925
10 Mars Lushnje, Trajnim “Mikrobiologjia klinike” 925
10 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 809
10 Mars, Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 966
10 Mars Lezhë, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 779
9-10 Mars Berat, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 766
9-10 Mars Korçë, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 814
9 Mars Lezhë, Trajnim “Mikrobiologjia klinike” 981
9 Mars Lezhë, Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 957
9 Mars, Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 812
6-7 Mars Korçë, Trajnim “Marrëdhëniet me publikun në institucionet shëndetësore”, NË PROCES 1010
3 Mars 2013 Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike 824
2 Mars Korçë, Trajnim “ Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike si dhe kontraktimi dhe menaxhimi i qendrave shëndetësore” 719
2 Mars Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike 796
2 Mars Berat, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 881
2 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 812
2 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 817
2 Mars, Kurs Trajnim i sistemit Retainerit Dentar pas trajtimit ortodontik. 1051
27 Shkurt Ersekë, Seminar “Kujdesi Paliativ – Një e drejtë njerëzore” 908
23 Shkurt Berat, Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore” 948
23 Shkurt Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 809
23 Shkurt Berat, Trajnim “Trajtimi medikamentoz i infeksioneve të traktit urinar” 896
23 Shkurt Ersekë, Seminar “Kujdesi Paliativ – Një e drejtë njerëzore” 923
22 Shkurt, Trajnim për Trajnerët mbi vlerësimin dhe monitorimin kombëtar 1026
22 Shkurt Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 848
21 Shkurt Laç, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 910
20 Shkurt Elbasan, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 911
19-21 Shkurt Durrës, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 939
19-20 Shkurt, Trajnim “Depistimi i problemeve të spektrit të autizmit”, 1167
17 Shkurt Elbasan, Trajnim “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 953
17 Shkurt Elbasan, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe koncepte të përgjithshme të trajtimit” 909
16 Shkurt, Seminar “Kujdesi paliativ – një e drejtë njerëzore” 1068
16 Shkurt, Trajnim “Patologjitë më të shpeshta në shërbimin ambulator dhe risitë në mjekim” 961
16 Shkurt, Konferenca e II-të kombëtare e Anatamisë Patologjike, 913
15-16 Shkurt, Konferencë “Kurs Kurrikulumi në Ortopedinë Pediatrike " 967
15 Shkurt, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 899
15 shkurt, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1034
15 Shkurt Berat, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 891
14 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 931
12-13 Shkurt Kavajë, Trajnim “Ndihma e Parë e Avancuar”, 911
12 Shkurt Lezhë, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 927
12 Shkurt Lezhë, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 879
12 Shkurt Korçë, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 1020
11 Shkurt, Seminar “Epilepsia, si ta njohim dhe trajtojmë”, 926
10 Shkurt Durrës, Trajnim “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 907
10 Shkurt Durrës, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe koncepte të përgjithshme të trajtimit”, NË PROCES 1008
09 Shkurt Pogradec, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 893
8 Shkurt, Aplikimi Praktik i protokollit tek vendi i punës me rastet konkrete, 874
12-13 Shkurt, Ndihma e parë e avancuar, 937
6 Shkurt 2013 Bilisht, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore”, 847
2-3 Shkurt 2013, Kongresi i 6-të, “Të dhëna bashkëkohore mbi diagnozën prenatale , infertilitetin , obstetrikën dhe ekografinë” 980
6 Mars, Marrëdhëniet publike në institucionet e kujdesit shëndetësor., NË PROCES 927
2 Shkurt 2013 Elbasan, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 939
31 Janar Shkodër, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët” 751
31 Janar, Elbasan, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” 885
31 Janar, Elbasan, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 909
31 Janar Shkodër, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët” 833
29-30 Janar Korçë, Trajnim për Trajnerët “Edukimi për lindje” 866
28-31 Janar Përmet, Trajnim për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit 988
26 Janar, Konferenca “Parandalimi ortodontik në moshën 0-12 vjeç”, 876
26 Janar, Konferencë “Kanceri i kokës dhe i qafës, risi në diagnostikim dhe trajtim”, 1146
25 Janar Lushnje, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët 891
23, 30 Janar , Leksion “Kontraceptivët. Metodat e kontracepsionit dhe të rejat e fundit mbi kontraceptivët. Roli i farmacistit”, 954
21 Janar Bilisht, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 993
19 Janar, Seminar “Kujdesi paliativ-një e drejtë njerëzore”, 949
19.01.2013 Durrës, Leksion “Probiotikët dhe çfarë duhet të dijë farmacisti” 937
19.01.2013 Durrës, Leksion “Mëlçia dhe barnat” 987
16 Janar-25 Shkurt, Kurs Trajnimi Profesional “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 974
12 Janar, Trajnim “Kurs trajnimi teknik ortodontik për zgjidhjen e Agjenezive Dentare”, 921
9 Janar, Kurs Trajnimi “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 946
5 Janar, Durrës Leksion "Njohuri mbi farmakoekonominë" 899
5 Janar Durrës, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm”, 1010
Janar- Mars 2013, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të punonjësve të shëndetësisë për t’iu përgjigjur me efektivitet viktimave të dhunës me bazë gjinore” 884