slogan7-al

23 Nëntor, Berat “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne”

Titulli i aktivitetit: 23 Nëntor, Peshkopi “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne”
Data e zhvillimit: 23.11.2013
Vendi i organizimit: Hotel Mangalemi - Berat
Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë familje dhe të përgjithshëm
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e cilësisë së mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes në ofrimin e një kujdesi shëndetësor sa më cilësor  si dhe përmbushja  e nevojave  të pacientëve.
Kreditet: 8