slogan7-al

21-22 Qershor, Kongresi i I-rë Europian i Implantologjisë së Elektrosalduar

Titulli i aktivitetit:

21-22 Qershor, Kongresi i I-rë Europian i Implantologjisë së Elektrosalduar

Data e zhvillimit:

21-22.06.2013

Vendi i organizimit:

Universiteti “Zoja e Këshillit të Mirë”, Aula MAGNA

Organizatori/ofruesi:

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Dentist

Qëllimi i aktivitetit:

Aktiviteti i drejtuar stomatologëve ka si qëllim formimin e këtyre operatorëve përsa i përket të gjtha teknikave dhe metodave të reja si implantologjia e elektrosalduar me ngarkesë të menjëhershme e shkollës italiane, në mënyrë që ato të zgjerojnë dhe integrojnë njohuritë e tyre për rihabilitimin e atrofive të kockës në lartësi e gjerësi .

Kreditet:

14