slogan7-al

1 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës”

Titulli i aktivitetit: 1 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës”
Data e zhvillimit: Fillon në 01.11.2013 
Vendi i organizimit: DRSHP Durrës
Organizatori/ofruesi: Ministria e Shëndetësisë, ISHP dhe UNICEF
Kontakte: E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek familje dhe i përgjithshëm, menaxher/drejtor
Qëllimi i aktivitetit: Fuqizimi njohurive dhe aftësive të personelit të qendrës shëndetësore, në mënyrë që të përmirësohet shëndeti i nënave dhe fëmijëve të vegjël
Kreditet: 54