slogan7-al

22-23 Nëntor, Menaxhimi i dhimbjes kronike në vendet në zhvillim: Roli i farmacistit dhe mjekut të familjes

Titulli i aktivitetit:

22-23 Nëntor, Menaxhimi i dhimbjes kronike në vendet në zhvillim: Roli i farmacistit dhe mjekut të familjes

 

Data e zhvillimit:

 

22-23.11.2013

 

Vendi i organizimit:

 

Durrës

 

Organizatori/ofruesi:

 

Shoqata Shqiptare e Dhimbjes

 

 

Kontakt

 

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

Kategoria e pjesëmarrësve:

 

Farmacistë dhe mjekë të familjes

 

Kreditet:

12