slogan7-al

16 Shkurt, Konferenca e II-të kombëtare e Anatamisë Patologjike,

Titulli i aktivitetit: 16 Shkurt, Konferenca e II-të kombëtare e Anatamisë Patologjike
Data e zhvillimit: 16.02.2013
Vendi i organizimit: Hotel Tirana International
Organizatori/ofruesi: Shërbimi i Anatomisë Patologjike dhe Shoqata e Patologëve Shqipëtare
Kontakte: E-mail: 
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë Anatomo-Patolog, Mjekë Ligjorë
Qëllimi i aktivitetit: Paraqitja e arritjeve kombëtare dhe ndërkombëtare në fushën e Anatomisë-Patologjike gjatë vitit që kaloi.
Kreditet: 5

 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5