slogan7-al

5-6 Tetor, Shkodër/Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor”

Titulli i aktivitetit:

5-6 Tetor, Shkodër/Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor”

Data e zhvillimit:

05.06-10.2013

Vendi i organizimit:

Shkodër

Organizatori/ofruesi:

Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Familje

Qëllimi i aktivitetit:

Të nxisë dhe pajisë pjesëmarrësit për të përfshirë projekte të përmirësimit të cilësisë në punën e tyre të përditshme në kujdes parësor në kategoritë e ndryshme të shërbimeve të paketës bazë të kujdesit parësor.

Kreditet:

12