slogan7-al

5 Tetor,Tiranë "Latanti dhe medikamentet"

Titulli i aktivitetit:

5 Tetor,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 

Data e zhvillimit:

05.10.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Viktoria - Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

Tel 0692175193

E-mail: edjonabici@yahoo.com

 

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Menaxher/drejtor 

Farmacist

Specialist të shëndetit publik

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e cilësisë së personelit shëndetësor në lidhje me paketat bazë për të përmbushur nevojat e pacientëve.

Kreditet:

4