12 Qershor,Lezhë, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm”

Titulli i aktivitetit: 12 Qershor,Lezhë, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm”
Data e zhvillimit: 31.01.2013
Vendi i organizimit: DRSKSH ,Lezhë
Organizatori/ofruesi: Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë
Kontakte: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Dhënia e njohurive mbi radikalet e lira, pasojat e dëmshme në organizëm si dhe parandalimi i tumoreve nëpërmjet përdorimit të bimëve mjekësore.
Kreditet: 3