slogan7-al

12 Maj, Korçë/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI)”

Titulli i aktivitetit:

12 Maj, Korçë/ Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI)

 

Data e zhvillimit:

12.05.2013

Vendi i organizimit:

Hotel “Grand”, Korçë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Qëllimi i këtij aktiviteti  është rritja e cilësisë së farmacistëve për  të ofruar një kujdes sa më cilësor dhe për të përmbushur nevojat e pacientëve

Kreditet:

4