slogan7-al

26-27 Shtator, Trajnim "Forcimi i kapaciteteve parandaluese dhe diagnostikuese për HIV/AIDS në sistemin e burgjeve"

Titulli i aktivitetit:

26-27 Shtator, Trajnim "Forcimi i kapaciteteve parandaluese dhe diagnostikuese për HIV/AIDS në sistemin e burgjeve"

Data e zhvillimit:

26-27.09.2013

Vendi i organizimit:

Burgu Ali Demi dhe ISHP - Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata "STOP AIDS" 

Kontakt

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

0682057773

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Farmacist

Psikolog

Qëllimi i aktivitetit:

Përmirësimi i njohurive dhe aftësive të personelit të burgut për këshillim para dhe pas testimit për HIV dhe përdorimin e Testit të Shpejtë.

Kreditet:

12