slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2019

1 dhjetor 2019 – 13 korrik 2020 Patos /“Grup kolegësh ndërmjet Mjekëve dhe Infermjerëve të QSH Patos lidhur me Standardet e bazike të cilësisë për akreditimin e institucioneve të kujdesit shëndetësor parësor” 220
09,23 Tetor, 09 , 23 Nentor, 06 Dhjetor 2019, Lushnje/ Trajnim “Grup kolegesh" ndermjet Mjekeve dhe Infermiereve te QSH Ballagat lidhur me "Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor" 512
25 janar 2020 Tirane“Konferenca e XXV-te Kombetare”. 847
22 - 23 janar 2020, Tirane “E ardhmja nis nga sot” 1802
30 dhjetor 2019, Tirane / “Te njohim dhe te interpretojme EKG ne urgjence”. 858
28 – 29 dhjetor 2019, Baldushk Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 993
28 dhjetor 2019 Tepelene / Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 718
Korrik-Dhjetor 2019, Korce /Trajnim "Trajnim per personelin Qendres Shendetesore Bathore" 501
28 dhjetor 2019, Lezhe” Perqasjet e reja ne menaxhimin e Diabetit Mellitus”. 697
25-30 gusht, 20-25 shtator, 20-25 tetor,20-25 nentor, 5-10 dhe 15-20 dhjetor2019, Aranitas/ Trajnim "Grup kolegesh"ndermjet mjekeve dhe infermiereve te QSH Aranitas lidhur me "Standardet bazike te cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shen 491
25 – 26 dhjetor 2019 Tirane / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 948
27 – 28 dhjetor 2019, Kukes Trajnim/ “Diabet Tip 2 Depistimi”. 699
23 - 24 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1093
Date 3 te cdo muaji te vitit 2019, Rrogozhine/ Leksione dhe Trajnim per personelin e larte dhe te mesem ne QSH ne KSHP dhe Urgjence 517
21-22 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 973
21- 22 dhjetor 2019 Tirane/Konference: “Konferenca e pare e semundjeve kronike”. 1915
21-22 Dhjetor 2019 , Tirane/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 789
21 - 22 dhjetor 2019 Elbasan / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 890
21 – 22 dhjetor 2019 / Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1454
20 Dhjetor 2019, Konferenca e 9-te e Reumatologjise Shqiptare 555
19,20,21 dhjetor 2019 Elbasan “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 1152
20 – 21 dhjetor 2019 ”Trajnim i personelit mjekesor per menaxhimin dhe trajtimin e te semureve me kujdes paliativ, monitorimin dhe zhvillimin e femijes, vaksinimin sterilizimin dhe te dhena mbi procesin e akreditimit”. 516
19 dhjetor 2019,Trajnim online ” Veshi: Anatomia, fiziologjia dhe diagnostikimi instrumental”. 603
19 dhjetor 2019,Tirane/ Seminar “Konferenca e Pediatri-Neonatologji me fokus kujdesin primar ne perditshmerine e pediatrise klinike”. 578
18, 19, 24 dhjetor 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 940
18 dhe 19 dhjetor 2019 ”Trajnim mbi parandalimin, keshillimin dhe bashkepunimin si objektivat kryesore ne Sherbimin Shendetesor Paresor” 494
16,17 dhjetor 2019 Shkoder “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 929
14 dhjetor 2019 / Prrenjas “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 1084
14 Dhjetor 2019 /Vlore/Seminar “Antibiotiket; antibiotiko-rezistenca sfide per shendetin global" 559
14 dhjetor 2019 Tirane / Konference“Diabeti, prediabeti dhe semundja kardiovaskulare”. 666
14 - 15 dhjetor 2019 Berat / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 803
14 – 15 dhjetor 2019 Fier / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 613
14 – 15 dhjetor 2019 / Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 651
13 - 14 dhjetor 2019 Fier / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 928
13 dhjetor 2019 Lac/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 773
13 – 14 dhjetor 2019, Shkoder / “Trajnim per personelin e shkencave mjekesore” 734
13 dhjetor 2019 / Tirane /Trajnim “Aftesimi i personelit ne menaxhimin infermieror dhe perballja e sfidave gjate ofrimit te sherbimeve spitalore”. 635
12 dhjetor 2019 Lac “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 693
12 dhjetor 2019 Elbasan / Konference “Shqiperia dhe Italia. Aspekte mikrobiologjike dhe epidemiologjike te semundjeve infektive emergjente dhe riemergjente” 648
12 dhjetor 2019,Tirane/ Seminar “Kujdesi Infermieror per nenen dhe femijen gjate dhe pas lindjes se komplikuar”. 648
7 - 8 dhjetor 2019 Elbasan / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 1105
7, 8 dhjetor, 11,12 janar, 8,9 shkurt, 7, 8 mars, 4, 5 prill 2019 Tirane/Trajnim “Paradontologjia e pacientit ne rritje” . 522
7 - 8 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1016
7 – 8 dhjetor 2019 Shkoder / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 732
7-8 Dhjetor 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 2399
7 dhjetor 2019, Kavaje /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 1035
7 dhjetor 2019 / Kavaje “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 937
7 dhjetor 2019 Tirane/Trajnim/ “Konferenca vjetore e Shoqates Shqiptare te Infektologjise 2019” 602
6 dhe 7 dhjetor 2019 , Permet / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 695
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare (Sesioni i I) & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" 529
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" (Sesioni i Il) 516
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" (Sesioni i Ill) 476
2 Dhjetor 2019 / Vlore /Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 1309
2,6,9,11,16,17,18,20 dhjetor 2019 Lezhe /”Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor dhe infermieror Lezhe 2019” 416
3 dhjetor 2019, Vlore "Hapi i pare ne politraum. Algoritmi i ndihmes se pare spitalore ne politraum" 652
3-4 dhjetor 2019 “Programi Vaksinimit”. 643
2 dhjetor 2019 Mirdite “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 654
1 dhjetor – 31 dhjetor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij” 907
1 dhjetor – 31 dhjetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 861
30 nentor 2019 / Tepelene “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 730
30 nentor– 2 dhjetor 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 567
30 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 664
30 nentor 2019 Kolonje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 628
16;21;22;23;30 Nentor 2019, Berat /Trajnim “Politraumat dhe frakturat konceptet, vleresimi , diagnostikimi, menaxhimi dhe trajnimi i shpejte i tyre ne qendrat e kujdesit shendetesor”. 417
30 nentor – 1 dhjetor 2019 Korce / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 546
29 nentor 2019 Korce / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 551
28 – 29 nentor 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 681
27 nentor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1026
27 nentor 2019 Vlore Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. 660
27 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 686
26 – 27 nentor 2019 / Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1046
26-27 nentor, 4-5 dhjetor, 11-12 dhjetor, 18 19 dhjetor 2019 “Shendeti oral tek foshnjat 0-6 vjec”. 521
23 – 24 nentor 2019 Gjirokaster / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin 626
23 nentor 2019, Permet Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane 695
23 nentor 2019, Puke” Perqasjet e reja ne menaxhimin e shendetit mendor”. 535
22 Nentor 2019 , Shkoder / Uorkshop “Dhimbja kronike” 1312
23 nentor 2019,Tirane/ Seminar “Trendet e reja ne kirurgjine kolekterale mini-invazive”. 508
23 nentor 2019 Tirane, /Workshop “Diabeti dhe komplikacionet kronike te tij”. 464
22 nentor 2019, Kukes / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 688
22 nentor 2019 Lac “Menopauza, fazat dhe ndryshimet e pergjithshme te saj” 586
22 nentor – 22 dhjetor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 930
21Nentor 2019 , Tirane/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 2384
21 nentor 2019 Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 985
21 nentor 2019 Vlorë /Konference. “Te perditesojme njohurite mbi insufucensen kardiake.SPOK dhe diqabet mellitus tip II per te lehtesuar diagnostikimin dhe trajtimin e tyre sipas protokolleve”. 575
20 Nentor 2019 , Fier / Uorkshop “Dhimbja kronike” 1249
20 – 21 nentor 2019 Korce/ Trajnim “Workshop. Klasa e ko-morbiditeteve” 485
19, 20 Nentor 2019, Durres/ Trajnim “Rritja e kujdesit shendetesor paresor, nepermjet perditesimit te protokolleve te trajtimit klinik te patologjive" 1076
19 nentor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 702
16 Nentor, 2019 Tirane/Konference “Semundjet e lindura dhe kujdesi shendetesor per pacientet”. 3104
16 nentor 2019 Sarande / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 666
16 nentor 2019 Sarande / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 573
16 -17 Nentor 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 2002
16-17 Nentor 2019/ Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1262
16-17 Nentor 2019, Korce/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 707
16,21,22,23,30 nentor 2019 “Politraumat dhe frakturat, konceptet, vleresimi, diagnostifikimi, menaxhimi dhe trajtimi i shpejte i tyre ne QSH”. 463
16 nentor 2019 Kukes/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 708
16 – 17 nentor 2019 Tirane/ Trajnim “Varesite patologjike, nderhyrjet strategjike dhe protokolli trajnimit”. 513
16 dhe 23 Nentor 2019 , Durres / Leksion “Mjeksia familjare :Patologji te Ndryshme dhe Vaksinimi" 1023
15 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 911
15, 21, 22 nentor 2019 Durres ”Edukim dhe perditesim i njohurive te personelit mjekesor permes temave dhe studimeve shkencore ne specialitete te ndryshme mjekesore” 516
14 - 16 nentor 2019 Konference “Kongresi i III i Fakultetit te Mjekesise Dentare “Zhvillimet bashkekohore ne fushen e dentistrise dhe shendetit oral" 1286
14 - 15 Nentor 2019 , Tirane/ Uorkshop “Intraoperative neuromonitoring in deformity surgeries sharing best practices” 960
14 Nentor 2019 / Tirane/Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 1072
13 Nentor 2019, Gjirokaster "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 709
12 - 14 -19 -21 Nentor 2019 Tirane/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale ” 951
12 Nentor 2019, Berat "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 605
12 Nentor 2019 Fier/ “Urgjencat mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 747
11, 12 Nentor 2019, Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 629
9, 10 Nentor 2019, Tirane/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 1745
9 - 10 Nëntor 2019 Kavaje/ Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 608
09-10 Nentor 2019 Korce/ Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 685
09 Nëntor 2019 Vlorët / Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 1165
8 - 9 Nentor 2019, Tirane/ Konference "Kongresi i 3 - te vjetor i Traumes dhe Urgjences Kirurgjikale" 1437
8-9 Nëntor 2019 QSH Nr. 5 Durrës "Trajnim i stafit shëndetësor mbi vlerësimin dhe menaxhimin e rasteve të ndryshme klinike" 898
08 Nëntor 2019 , Fier / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 977
7 - 8 Nentor 2019/Korce/ “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile” 644
7 nentor 2019, Tirane / “MUSEC Modular Ultra-Sound ESTES Course”. 493
2-3 Nëntor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1216
5, 6, 8 nentor 2019 Shkoder, Vlore, Gjirokaster “Perditesim i disa patologjive akute te traktit respirator”. 444
2-3 Nëntor 2019 Tirane, “Trajnim mbi Osteoartritin, osteoporozes dhe artritin reumatoid”. 1232
2-3 Nëntor 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj." 1019
02 Nëntor 2019, Tiranë/ Trajnim “Kursi BLS, RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët” 1109
2 nentor 2019 / Lushnje “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit 1317
2 Nëntor 2019, Tropoj Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 652
02 Nëntor 2019 Lushnje/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 803
02 Nëntor 2019 , Vlorë / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 741
02 Nëntor 2019 Berat / Trajnim " Patologjite e ORL-se . Roli i Mjekut te Familjes ” 805
02 Nëntor 2019, Vlorë / Trajnim “Hepatiti kronik D” 776
2 Nëntor 2019/ Vlorë “PTSD, roli i personelit shëendetësor në mbështetjen dhe orientimin e personave të prekur dhe familjarëve të tyre”. 609
02 Nëntor 2019 Lushnje "Parandalimi i diabetit Mellitus" 747
1 Nënor 2019/ Mallakastër “PTSD, roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin e personave të prekur dhe familjarëve të tyre”. 620
1 nentor 2019, Tirane Trajnim “Kanceri gastrik”. 477
1, 8, 15, 22 nentor 2019, Qender, Fier, “Grup rishikimi me infermieret e QSH Qender, Fier 417
31 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 718
31 Tetor, 1 Nentor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 573
31 Tetor 2019, Korçë /Trajnim “Le të flasim për frikën dhe ankthin” 706
31 Tetor - 1 Nëntor 2019, Tirane/Trajnim “Sherbimet e Kujdesit Shendetesor paresor nga prespektiva e te drejtave te njeriut me fukus komunitetin LGBT” 879
31 Tetor; 1dhe 2 Nentor, 2019 Tirane/Konference “Te gjithe se bashku per nje sherbim cilesor ne funksion te pacientit”. 2245
30 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 819
29, 30 tetor, 2019 /Maminas, Manez/Seminar “Pervetesimi i njohurive/shprehive te reja ne fushen e mjekesisie se familjes”. 820
29 Tetor 2019 /Burrel/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 773
29 Tetor 2019, Peshkopi /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 660
26 Tetor 2019, Tirane /"Konferenca Vjetore e Shoqates Shqiptare te Endokrinologjise" 604
26, 28 Tetor 2019, Rrashbull Trajnim "Edukimi në lidhje me rëndësinë, sigurinë, disponueshmërinë e vaksinimit" 541
26-27 Tetor 2019/ Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1307
26,27 Tetor 2019 Durrës / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 749
26,27 shtator dhe 3,4 Tetor 2019 /Fier/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 699
26 -27 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 935
26-27 Tetor 2019 / Vore/Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 753
26 Tetor 2019 Tirane/Konferencë “Gripi - parandalimi, ecuria klinike dhe ndërlikimet e mundshme të tij” 833
26 Tetor 2019 /Mamuras/Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 615
26 tetor 2019 /Elbasan “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 998
26 Tetor 2019,Fier "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 792
26 Tetor 2019 , Berat/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 619
26 Tetor 2019 Lushnje/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 586
26 Tetor 2019/ Vlorë/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 672
25, 26 Tetor 2019, Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 871
25 dhe 26 Tetor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 722
25 Tetor 2019 /Tirane /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 894
25 Tetor - 25 Nentor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 687
25 tetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 658
25 Tetor 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 542
25 tetor 2019 Pogradec/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 716
25 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 756
24, 25 Tetor 2019 /Peshkopi/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 616
24 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 540
24 Tetor 2019/Kukës/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 489
24 tetor 2019 Bilisht/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 631
23 Tetor 2019/Ndroq/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 548
23-24 Nentor 2019, Korce: “Menaxhimi i urgjencave ne Obsetrike dhe Gjinekologji”. 776
23 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 722
23 Tetor 2019 , Durres / Leksion “Zbatimi i teknikave te avancuara dhe trajtimi sipas protokolleve i patologjive te shtatzenise, prenatale dhe pediatrike ne Spitalin Rajonal Durres" 490
23 Tetor 2019, Berat "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 688
22,24,29,31 Tetor 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 993
22 Tetor 2019/Bulqize /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 634
22, 23 tetor 2019 Tirane “Ngritja e regjistrit te diabetit, forcimi i kapaciteteve ne nivel operatori dhe NJVKSH” 441
21-25 Tetor Peshkopi, 25-29 Melan, 23-27 2019Arras / Trajnim “Informacion i detajuar në lidhje me vaksinat” 497
19 Tetor 2019 /Lezhe /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 591
19 - 20 Tetor 2019 Vlore / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale ” 603
19,20,26,27 Tetor 2019 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 876
19 Tetor 2019 / Vlore/ " Antitrupat Monoklonale ". 786
19 tetor 2019 / Vlore “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit” 1018
19 Tetor 2019/ Vlore "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 853
18-19 Tetor 2019, Tirane/ Trajnim “MultiDimesional Dentistry with Dr. Fitim Shabani" 523
19 Tetor 2019/ Berat/ “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 657
11, 12, 18 Tetor 2019, Shijak / Leksion “Patologjite ne Kujdesin Shendetesor Paresor me Fokus Sherbim Shendetesor Miqesor dhe Efikas" 541
18 Tetor 2019/ Lushnje /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 706
18-19 Tetor 2019, Tiranë / “Kongresi i XI-të mbarëkombëtar i Shoqatës së Pneumologëve” 524
17 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 645
17 Tetor 2019/ Lushnje/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 778
17, 18 Tetor 2019 /Burrel/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 732
17 Tetor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 1355
17 tetor, 2019 Tirane/Seminar “Semundja malinje - Menaxhimi infrmieror i impaktit fizik dhe psikologjik qe shkakton tek pacienti”. 625
16 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 610
16 - 27 Shator, 2019 Shkoder / Uorkshop “Edukim ne vazhdim per stafin mjekesor te Spitalit Rajonal Shkoder per vitin 2019" 706
15 Tetor 2019 /Burrel/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 709
15 tetor, 2019 Shkoder/Seminar “Aftesim i personelit shendetesor me te rejat e fundit mbi vaksinimini”. 587
12 Tetor 2019, Tepelene "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 864
12 - 13 tetor 2019 Peshkopi / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 599
12 Tetor 2019 /Berat/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 696
12 Tetor 2019 /Tepelene/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 762
12 Tetor 2019 Tirane/Konference “Guide per krijimin e sistemit kombetar te hemovigjilences”. 627
12 Tetor 2019/ Lushnje / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 723
12 Tetor 2019/ Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 709
12 tetor 2019, Lac Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 817
12 Tetor 2019, Tiranë, Trajnim “ Testimi për HIV i ofruar nga punonjësit e kujdesit shëndetësor, indikatorët klinikë të testimit për HIV. Parimet e diagnozës dhe menaxhimit klinik “. 1250
12 Tetor 2019/ Berat/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 650
12 tetor 2019 / Perrenjas “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit” 766
12 tetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1171
11-15 Mars, 8 -12 Prill, 20-24 Maj, 17-21 Qershor, 8-12 Korrik, 2-7 Shtator 2019/ Diber/"Grup rishikimi i Mjekeve te Familjes te QSH Melan lidhur me Diabetin mellitus tipi II" 488
11,12 Tetor 2019 Fier / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 755
11 Tetor - 11 Nentor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1046
11 Tetor 2019 /Divjake/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 586
11 Tetor 2019 - 8 nentor 2020 Tirane / Master Class/ “Master klinik ne edodonti dhe dentistri restorative" 515
10, 11 Tetor 2019 /Lushnje/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 532
10 Tetor 2019, Tirane/ Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1058
10 Tetor 2019 /Pogradec “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 559
10 Tetor 2019 /Klos/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 625
10 Tetor 2019 /Mamurras/ Trajnim “Epilepsia, diagnoza dhe trajtimi ” 598
9 tetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1393
9 Tetor 2019 , Berat “Niveli i njohurive, qëndrimet dhe praktikat mbi vaksinimin ndaj gripit te popullata, gratë shtatzëna dhe punonjësit shëndetësor” 492
8 Tetor 2019 /Kukes/Seminar"Aftesim dhe ngritje tekniko profesionalete mjekeve dhe farmacisteve te Spitalit Rajonal Kukes" 518
7, 8, 15, 16, 23, 24, 28, 29 Tetor, 5, 6, 13, 14 Nentor, 4, 5, 18, 19 Dhjetor 2019 Tirane/Seminar “Integrimi dhe Mobilizimi i Komunitetit Rom ne Sherbimet Shendetesore" 590
5 tetor 2019 / Gramsh “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 738
5 tetor 2019 Tirane/ Trajnim “Semundjet e renda fizike, traumat tek individi dhe familja. Trajtimi me terapine EMDR” 920
5 Tetor 2019, Gjirokaster, Konference “ Konferenca e X - te Rajonale mbi sherbimin shendetesor ne Gjirokaster" 725
5 tetor 2019 Shkoder / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 639
5 tetor 2019 Gjirokaster “Konferenca X Rajonale e Shendetit mbi sherbimin shendetesor Gjirokaster” . 642
5 tetor 2019 Tirane/Konference: “Trajnim mbi sistemin kardiovascular”. 2668
5 tetor 2019 Tepelene/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 709
5 tetor 2019 Lushnje/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres 660
5 tetor 2019 , Berat "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 693
Gjate 2019 , “Edukimi ne Vazhdim per personelin mjekesor dhe infermieror te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi” 399
5 tetor 2019 Berat " Antitrupat monoklonale ". 619
4 tetor 2019 “Mbulesa vaksinale dhe rendesia e vaksinimit”. 543
4 tetor 2019 Durres: “Perqasje multidisiplinare vjetore e profesionisteve te shendetesise”. 836
3 Tetor 2019 /Tirane/ Trajnim “Testimi per HIV i ofruar nga punonjesit e kujdesit shendetesor. Indikatoret klinike te testimit per HIV. Parimet e diagnozes dhe menaxhimit klinik ” 521
2 Tetor deri16 Dhjetor 2019 , Vlorë “Ofrimi i kujdesjeve shëndetësore për një jetë të shëndetëshme” 494
28 shtator 2019 Fier / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i mjekeve dhe infermiereve te Spitalit Rajonal Fier 393
28 Shtator, 5 dhe 19 Tetor 2019 /Tirane/Seminar : Femija dhe Simptomat e tij: “Crregullimet e ankthit, te vemendjes, hiperaktivitetit, crregullimet pervazive te zhvillimit, disleksite, dispraksite”. 1061
Gjate 2019 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat 2019” 453
28 shtator 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 673
28 shtator 2019 / Rrogozhine “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 599
02-09 Shtator2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Promocioni i shendetit dhe parandalimi i semundshmerise dhe vdekshme 485
Gusht - Dhjetor 2019 Aranitas “Grup kolegesh ndermjet mjekeve dhe infermiereve te QSH Aranitas “ 396
31 korrik – 28 dhjetor 2019 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Trajnim per personelin e Q.SH. Bathore 2019” 436
01-31 Maj 2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Permiresimi i cilesise se sherbimit ne nivelin mami/infermiere 488
1 Mars 2019, Durres, Konference "Ekografia Prenatale e Javes 11 - 13.6 IOTA, IETA" 831
Shkurt – dhjetor 2019, Mirdite/Trajnim“Edukimi ne bashkim per stafin mjekesor te Spitalit Bashkiak, Mirdite ”. 421
12-13 Korrik 2018, Elbasan “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 1020
8 nentor 2019 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 2012
26 tetor 2019, Rubik Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 914
19 tetor 2019, Berat Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1078
19 tetor 2019, Rreshen Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 786
18 Tetor 2019 /Tirane /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 897
12 tetor 2019, Korce Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 936
8 tetor 2019, Tirane “Jeto cdo frymemarrje … ndej cdo rrahje.” 1579
5 tetor 2019, Lezhe Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 839
5 tetor 2019, Lushnje Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1044
5 tetor 2019 Lushnje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 876
5 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 877
5 tetor 2019 Prrenjas /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 989
4 tetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1498
4 tetor 2019, Trajnim “Kursi praktik i perthyerjes se harkut”. 854
3 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Ofrimi i sherbimeve te abortit te sigurt, ligjor pa stigma ” 801
2 - 3 tetor 2019 Tirane/Trajnim/ “Parimet e menaxhimit dhe kujdesit infermieror ne infeksionin HIV. Aplikimi i terapise antiretrovirale dhe aderenca ndaj mjekimit” 823
2 tetor 2019, Erseke /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 711
1 tetor 2019, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 1621
1 tetor 2019 Lushnje / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 806
30 shtator 2019 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 1234
30 shtator 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 699
29 shtator 2019, Tirane Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1238
28 shtator 2019 Kucove /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 716
28 shtator 2019 Fier / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 718
28 shtator 2019 Elbasan, Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jete 725
28 shtator 2019 / Gramsh / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 771
28 shtator 2019 Rreshen / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 657
28 shtator 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 784
26 shtator 2019 Peqin “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 738
28 shtator 2019, Lezhe /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 938
28 shtator 2019 Librazhd /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 779
28 shtator 2019 Durres/Konference. “Kirurgjia mini-invazive transvaginale dhe urogjinekologjia”. 578
28 shtator 2019 Shengjin, Lezhe / Konference“Risite ne kardiologji 2019”. 616
28 shtator 2019, Elbasan Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 884
27 shtator 2019 Burrel /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 680
27 shtator 2019 Lac “Arresti kardiak. Shoku anafilaktik” . 629
26 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 709
25 shtator 2019 Lushnje /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 715
24 shtator 2019 Peshkopi /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 631
24 shtator 2019, Tirane / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 810
21 shtator 2019 Peqin /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 856
21 shtator 2019 Pogradec / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 747
21 shtator 2019 , Kukes / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 639
21 shtator 2019, Shkoder / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 1474
21 shtator 2019 Berat /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 647
21 shtator 2019 Kavaje / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 584
21 shtator 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1133
21 shtator 2019, Korce /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 692
20 shtator 2019 Burrel /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 619
20 shtator 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 899
19 shtator 2019,Tirane/ Seminar “Kujdesi Infermieror ne pacientet e hospitalizuar ne njesite e kujdesit intensiv ne stadet e fundit te jetes”. 785
19 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 641
18 shtator 2019 Kukes “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 607
18 shtator 2019 Elbasan / Trajnim “Abuzimi me te miturit” 556
18 shtator 2019 Ballsh /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 572
17 shtator 2019 Tropoje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 691
17 shtator 2019, Tirane/Trajnim “Sherbimet e Kujdesit Shendetesor paresor nga prespektiva e te drejtave te njeriut me fukus komunitetin LGBT” 526
16 shtator 2019 Peqin “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 663
14 shtator 2019 Cerrik /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 796
14 shtator 2019 Durres " Antitrupat monoklonale ". 751
14 shtator 2019 , Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 760
14 shtator 2019 , Fier / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 758
14 shtator 2019 Divjake / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1200
14 shtator 2019 Vlore“Demtimet alkoolike te melcise” 854
14 shtator 2019 Vlore “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 686
14 shtator 2019 Lac “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 705
13 shtator 2019 Lezhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 685
13 shtator 2019 Fan, Mirdite/Seminar“Infeksionet bakteriale te rrugeve urinare”. 565
12 shtator 2019 Bulqize “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 631
11 shtator 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 799
7 shtator 2019, Pogradec Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 852
7 shtator 2019 Belsh /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 710
7 shtator 2019 Shkoder / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 746
4 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 656
31 gusht 2019 Kavaje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 814
31 gusht 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 729
31 gusht 2019 Gramsh /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 629
30 gusht 2019 Vore “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 681
16 gusht 2019,Trajnim online ” Menopauza. Udhezimet Baze”. 578
16 gusht 2019,Trajnim online ” Komunikimi efikas”. 622
21 korrik 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 605
19 Tetor 2019 , Lushnje / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 904