slogan7-al

19 Nëntor,Tiranë / Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial

Titulli i aktivitetit

19 Nëntor,Tiranë / Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 

Data e zhvillimit:

19.11.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Sokrat - Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Shqiptare e Ekokardiografisë

Kontakt 

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Mjekë të përgjithshëm

Qëllimi i aktivitetit:

Njohja me alternativat dhe skemat më të fundit të aplikuara për një menaxhim sa më të mirë të HTA. 

Kreditet:

3