slogan7-al

12 Maj, Korçë/ Trajnim "Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore"

Titulli i aktivitetit:

12 Maj, Korçë/ Trajnim "Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore”

Data e zhvillimit:

12.05.2013

Vendi i organizimit:

Hotel “Grand”, Korçë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e cilësisë së farmacistëve për të ofruar një kujdes sa më cilësor dhe për të përmbushur nevojat e pacientëve.

Kreditet:

4