slogan7-al

4 Dhjetor, Lushnje / Trajnim për mjekët e familjes të rrethit

Titulli i aktivitetit: 4 Dhjetor, Lushnje / Trajnim për mjekët e familjes të rrethit
Data e zhvillimit:

 04/12/2013

05/12/2013

11/12/2013

12/12/2013

18/12/2013

19/12/2013 

Vendi i organizimit: Salla e DRSH Lusnje
Organizatori/ofruesi: Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Lushnje
Kontakte:

E-mail:redipetritiKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek familje dhe i përgjithshëm

Menaxher/drejtor

 

Kreditet: 20