slogan7-al

4 Maj, Vlorë / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”,

Titulli i aktivitetit:

4 Maj,Vlorë/ Leksion  “Preparatet kozmetike për kujdesin e  lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”

Data e zhvillimit:

04.05.2013

Vendi i organizimit:

Hotel “Partner”, Vlorë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Dermatolog

Mjek Familje

Infermier

Dentist

Farmacist

Menaxher/Drejtor

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e kapaciteteve profesionale të personelit shëndetësor lidhur me praparatet për kujdesin e lëkurës dhe shërbimin konjuktiv.