slogan7-al

4 Korrik/Kukës, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti”

Titulli i aktivitetit: 4 Korrik/Kukës, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti”
Data e zhvillimit: 04.07.2013
Vendi i organizimit: DRSKSH - Kukës
Organizatori/ofruesi: Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë
Kontakte: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Njohja e farmacistëve me efektet e probiotikëve në organizëm, mekanizmin e tyre të veprimit, rastet ku ato mund të përdoren si kurues ose ndihmës të shumë sëmundjeve dhe kryesisht atyre të sistemit gastro intestinal. Njohja me evidencat dhe kërkimet e fundit të kryera mbi efektshmërinë e tyre si dhe ndikimin e disa faktorëve në rritjen e efektshmërisë së probiotikë.
Kreditet: 3