6, 7, 13,14 Dhjetor “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë”

Titulli i aktivitetit: 6, 7, 13,14 Dhjetor “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë”
Data e zhvillimit:

06/12/2013

07/12/2013

13/12/2013

14/12/2013

Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Qendra për Studime të Avancuara 
Kontakte: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Pediatër, Gjinekolog, Infermier në shërbimin parësor

Kreditet: 3