slogan7-al

Tetor-Nëntor, Dibër / Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuarit me sëmundje kronike”

Titulli i aktivitetit:

Tetor-Nëntor, Dibër /Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuar me sëmundje kronike” 

Data e zhvillimit:

31.10 - 02.11.2013 

20.11 - 22.11.2013 

 

Vendi i organizimit:

Spitali Rajonal Dibër

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Ryder Albania (SHRA)

Kontakt

e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. , Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.    tel: 3552452309 cel: 0692075044

Kategoria e pjesëmarrësve:

 Mjek

Infermier

Qëllimi i aktivitetit:

Të njohë dhe më pas të rrisë aftësinë dhe kapacitetet profesionale të mjekëve dhe infermierve krzesisht të shërbimit spitalor , për të ofruar shërbimin bazë të kujdesit paliativ.

Kreditet:

34