slogan7-al

26-27 Korrik, Trajnim “Çrregullimi i spektrit të autizmit. Strategji dhe metoda terapeutike për të ndihmuar fëmijët me autizëm”

Titulli i aktivitetit:

26-27 Korrik, Trajnim “Çrregullimi i spektrit të autizmit. Strategji dhe metoda terapeutike për të ndihmuar fëmijët me autizëm”

Data e zhvillimit:

26-27.07.2013

Vendi i organizimit:

Qendra e Studimeve Infermierore “Nightingale"

Organizatori/ofruesi:

Qendra e Studimeve Infermierore “Nightingale”

Kontakt

E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Infermier

Qëllimi i aktivitetit:

Aftësimi për të njohur fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit dhe fitimi i njohurive teorike dhe aftësive praktike për të menaxhuar sjelljen dhe zvogëluar deficitin e këtyre fëmijëve

Kreditet:

9 Kredite