slogan7-al

18 Maj 2013/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC.

Titulli i aktivitetit:

18 Maj  2013/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC.

Data e zhvillimit:

18.05.2013

Vendi i organizimit:

Materniteti “Koço Gliozheni”

Organizatori/ofruesi:

Shoqata “Një botë për një zemër”

Kontakt

E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Familje
Pediatër
Infermier
Dentist
Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Përgatitja e kapaciteteve humane për parandalimin dhe diagnostikimin në kohë të të sapolindurve për sëmundjet e lindura të zemrës

Kreditet:

5