slogan7-al

2-3 Tetor dhe 15-16 Tetor, Kujdesi për Abortin

Titulli i aktivitetit

2-3 Tetor dhe 15-16 Tetor, Kujdesi për Abortin

Data e zhvillimit:

2-3 dhe 15-16.10.2013

Vendi i organizimit:

Tirane, Vlorë

Organizatori/ofruesi:

Qendra Shqipetare per Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakt

0682053255 Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Mjeke

Infermiere

Qëllimi i aktivitetit:

Kujdesi bashkohor ndaj abortit duke mare parasysh faktore te ndryshem qe influencojne ne nevojat shendetsore individuale te femres si dhe rrethanat personale dhe aftesine per te pasure akses ne sherbim.

Kreditet:

10