23 Shtator , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor”

Titulli i aktivitetit: 23 Shtator , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor”
Data e zhvillimit: 23.09.2013
Vendi i organizimit: ISSAT
Organizatori/ofruesi: Instituti i Studimeve Strategjike dhe Trajnimeve Profesionale - ISSAT
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, infermierë, menaxherë, dentistë, farmacistë
Qëllimi i aktivitetit: Të rrisë nivelin e njohurive dhe aftësive të pjesëmarrësve në lidhje me menaxhimin shëndetësor, të prezantojë një larmi përvojash të sektorit qeveritar, jo-qeveritar, vendase dhe të huaja
Kreditet: 60