slogan7-al

10 - 16 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri”

Titulli i aktivitetit: 10 - 16 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri”
Data e zhvillimit: 10 -16. 10. 2013 
Vendi i organizimit: DRSHP - Lezhë
Organizatori/ofruesi: Drejtoria Rajonale e Shëndetit Publik-Lezhë
Kontakte: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Kreditet:  40