slogan7-al

Janar- Mars 2013, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të punonjësve të shëndetësisë për t’iu përgjigjur me efektivitet viktimave të dhunës me bazë gjinore”

Titulli i aktivitetit: Janar- Mars 2013, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të punonjësve të shëndetësisë për t’iu përgjigjur me efektivitet viktimave të dhunës me bazë gjinore”
Data e zhvillimit: Janar-Mars
Vendi i organizimit: Tiranë
Rrogozhinë
Pukë
Has
Shkodër
Malësi e Madhe
Berat
Përmet
Kuçovë
Delvinë
Tepelenë
Gjirokastër
Sarandë
Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare për Studime Sociale
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. (Tiranë)
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   (Prishtinë)
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë gjinekologë
Mjekë familje
Mjekë urgjence
Infermierë
Mami.
Qëllimi i aktivitetit: Përmirësimi i cilësisë dhe efiçencës së shërbimeve shëndetësore ndaj viktimave të dhunës me bazë gjinore nëpërmjet rritjes së  kapaciteteve të shëndetësisë, veçanërisht profesionistëve të shëndetit, klinikave
Kreditet: 10

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5