slogan7-al

16 Janar-25 Shkurt, Kurs Trajnimi Profesional “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor”

Titulli i aktivitetit: 16 Janar-25 Shkurt, Kurs Trajnimi  Profesional “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor”
Data e zhvillimit: 16 Janar-25 Shkurt
Vendi i organizimit: ISSAT-Instituti i Studimeve  Strategjike dhe Trajnimeve Profesionale
Organizatori/ofruesi: Instituti i Studimeve  Strategjike dhe Trajnimeve Profesionale
Kontakte: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, infermierë, menaxherë, dentistë, farmacistë
Qëllimi i aktivitetit: Të rrisë nivelin e njohurive dhe aftësive të pjesëmarrësve në lidhje me menaxhimin shëndetësor, të prezantojë një larmi përvojash të sektorit qeveritar, jo-qeveritar, vendase dhe të huaja.
Kreditet: 60

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5