slogan7-al

29 -30 Prill,Trajnim "Kontrolli i vektorëve dhe brejtësve me interes për shëndetin publik"

Titulli i aktivitetit:

29 -30 Prill,Trajnim "Kontrolli i vektorëve dhe brejtësve me interes për shëndetin publik"

Data e zhvillimit:

29-30.04.2013

Vendi i organizimit:

Instituti i Shëndetit Publik, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Instituti i Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Tel: 0672052925

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Njohja e pjesëmarrësve mbi vektorët dhe rodentët e pranishëm në vendin tonë që paraqesin rëndësi për shëndetin publik, sëmundjet e transmetuara prej tyre dhe mënyrat e kontrollit bazuar në Udhëzuesin mbi kontrollin e vektorëve dhe brejtësve.

Kreditet:

4