13 Korrik, Sarandë/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular

Titulli i aktivitetit:

13 Korrik, Sarandë/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular    

Data e zhvillimit:

13.07.2013

Vendi i organizimit:

Sarandë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Shqiptare e Hipertensionit

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Familje

Kardiolog

Nefrolog

Specialitete të tjera të sëmundjeve të brendshme

Qëllimi i aktivitetit:

Njohja e mjekëve që meren me sëmundjen e Hipertensionit  me mekanizmat e saj të veprimit, fispatologjinë dhe udhërrëfyesit më të fundit për këtë sëmundje dhe rriskun që sjell ajo për zemrën në veçanti dhe organet e tjera në përgjithësi.

Kreditet:

3