slogan7-al

19-20 Shtator dhe 3-4 Tetor, Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore

Titulli i aktivitetit

19-20 Shtator dhe 3-4 Tetor, Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore.

Data e zhvillimit:

19-20.09.2013 dhe 3-4.10.2013

Vendi i organizimit:

Fier/Durrës

Organizatori/ofruesi:

Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin

Kontakt

0682053255

Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Mjek

Infermier

 

Qëllimi i aktivitetit:

Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore

Kreditet:

9