slogan7-al

25-26 Maj, Korçë/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist”

Titulli i aktivitetit

25-26 Maj, Korçë/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist”

Data e zhvillimit:

25–26.05.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Grand - Korçë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

 Mjek

 Infermier

 Menaxher

 Dentist

 Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e cilësisë së kujdesit shëndetësor të ofruar nga personeli shëndetësor përmes njohjes dhe përvetësimit të paketës bazë të shërbimeve të kujdesit shëndetësor.

Kreditet:

16