slogan7-al

11 Maj, Kukës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne”

Titulli i aktivitetit:

11 Maj, Kukës/  Trajnim  “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne”

Data e zhvillimit:

11.05.2013

Vendi i organizimit:

DSHP, Kukës

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Qëllimi i aktivitetit:

Qëllimi i këtij aktiviteti  është rritja e cilësisë së mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes për të ofruar një kujdes sa më cilësor dhe për të përmbushur nevojat e pacientëve.

Kreditet:

4