slogan7-al

15 Qershor, Trajnim, Përgatitja e një posteri për prezantim

Titulli i aktivitetit:

15 Qershor, Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim”

Data e zhvillimit:

15.06.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Viktoria, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Profesionistë të shëndetësisë

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e njohurive të personelit shëndetësor dhe jo shëndetësor lidhur me përgatitjen e një posteri për prezantim. 

Kreditet:

4