slogan7-al

22 Nëntor , Tiranë/Raporti Fizioterapist-Pacient "Mundësia e të lindurit edhe një herë".

Titulli i aktivitetit:

22 Nëntor,Tiranë / Raporti Fizioterapist-Pacient "Mundësia e të lindurit edhe një herë". 

Data e zhvillimit:

22-24.12.2013

Vendi i organizimit:

Qendra e rehabilitimit dhe mjeksisë sportive ZKM

Organizatori/ofruesi:

Qendra e rehabilitimit dhe mjeksisë sportive ZKM

Kontakt

E-mail: fizioterapia@fzkm.org

tel: 042273296

Kategoria e pjesëmarrësve:

Psikoterapist

Fizioterapist

Kreditet:

18 kredite