slogan7-al

18 Maj, Shkodër / Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi”

Titulli i aktivitetit:

18 Maj, Shkodër / Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi”

Data e zhvillimit:

18.05.2013

Vendi i organizimit:

DSHP, Shkodër

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e cilësisë së farmacistëve për të ofruar një kujdes sa më cilësor dhe për të përmbushur nevojat e pacientëve

Kreditet:

3