slogan7-al

24 Nëntor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë"

Titulli i aktivitetit:

24 Nëntor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 

Data e zhvillimit:

24.11.2013

Vendi i organizimit:

Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

Tel 0692175193

E-mail: edjonabici@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Menaxher/drejtor 

Farmacist

Specialist të shëndetit publik

Kreditet:

4