slogan7-al

Tetor-Nëntor, Kuçovë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual e riprodhues në komunitet"

Titulli i aktivitetit:

Tetor-Nëntor, Kuçovë " Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet"

Data e zhvillimit:

03 - 05.10.2013

10 -12.10.2013

17 - 19.10.2013

24 - 26.10.2013

31.10 - 01.11.2013

Vendi i organizimit:

Kuçovë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata "Asistencë për komunitetin në Shqipëri" 

Kontakt

acaalbania@gmail 

04 2424827

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Menaxher/drejtor 

Mediator shëndeti

Qëllimi i aktivitetit:

Përmirësimi i njohurive dhe aftësive të mjekëve dhe infermierëve të shërbimit parësor në rrethet Berat, Kuçovë dhe Lezhë mbi shëndetin seksual dhe riprodhues.

Kreditet:

67