slogan7-al

Viti 2011

28 Dhjetor, Trajnim “Roli i mjekut të familjes lidhur me HIV/AIDS” 2122
30 Nëntor, Trajnim “Fitoterapia, përdorimet, përkujdesjet dhe profilaksia e sëmundjeve” 2223
23 Dhjetor, Konferenca e parë e Anatomisë patologjike 2300
21 Dhjetor, Konferenca kombëtare ; Strategjitë kombëtare për kontrollin e ndjekjen e artritit reumatoid dhe osteoporozës 2215
16 Dhjetor, Seminar “Respektimi i kritereve lidhur me udhëzimet e përdorimit të drejtë të barit, faktor kryesor në mjekimin e suksesshëm dhe parandalimin e veprimeve të padëshiruara” 1936
15-17 Dhjetor, Konferenca e IV mjekësore ndërkombëtare në specialitete 2094
15 Dhjetor, Konferenca “Patologjitë degjenerative të artikulacioneve” 2088
15 Dhjetor, Seminar “Ushqyerja dhe foshnja-parandalimi i sëmundjeve te të rriturit nëpërmjet ushqyerjes korrekte të foshnjes” 2099
15 Dhjetor 2011, Konferenca mbi sistemin informativ të vaksinimit, 2161
13 Dhjetor, Konferenca “Sistemi shëndetësor, reformat në financim, përmirësimi i efiçiencës dhe cilësisë së shërbimit. Eksperienca rajonale e ndërkombëtare" 1896
10, Dhjetor 2011, Konferenca e III Kombëtare Shkencore e Dermato-Venerologjisë Shqiptare, 2361
10 Dhjetor, Konferenca “Probleme të Ortopedisë dhe Ortodoncisë në fushën e Stomatologjisë” 2228
10 Dhjetor, Seminar “Ndryshimet klimatike dhe sëmundjet infektive emergjente dhe riemergjente në Shqipëri” 2431
9-10 Dhjetor , Trajnim “Higjiena e Gojës ,Parandalimi dhe trajtimi i sëmundjeve Paradontale” 2095
8-9 Dhjetor, Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 1993
7 Dhjetor, Seminar “Edukimi dhe shëndeti mendor” 2257
5-7 Dhjetor, Workshop “Nga udhërrëfyes klinike kombëtar në protokolle klinike kombëtare” 2206
3 Dhjetor, Konferenca “Sindromi koronar akut pa ngritje te ST:sfidat e reja të diagnozës dhe trajtimit” 2243
3 Dhjetor, Konferenca “Alkoolizmi, diagnostikimi, trajtimi rehabilitimi, ndërhyrja social-kulturore” 2138
1 Dhjetor, Seminari “Diabeti dhe Obeziteti” 2317
26 Nëntor, Konferenca “Qelizat Staminale: E ardhmja e mjekësisë” 2189
26 Nëntor, Konferenca “Zhvillimet oftamologjike shqiptare dhe tendencat aktuale te Kataraktit dhe Refraksionit 1999
25-26 Nëntor, Konferenca “Çrregullimet psikotike nga teoria në praktikë” 2041
25 Nëntor, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike 2004
19 Nëntor, Konferenca “Reflektim mbi situatën e diabetit në Shqipëri” 2179
19 Nëntor, Konferenca “Dita Botërore e SPOK” 2181
19 Nëntor, Workshop “Kujdesi paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 2031
18 Nëntor, Seminar “Imunologjia në erën genomike” 2172
12 Nëntor, Konferenca “Septorhinoplastika pas defekteve të lindura të buzëqiellzës 2075
12 Nëntor, Konferenca “Metoda moderne të kirurgjisë gjinekologjike, diagnozës prenatale dhe trajtimit të infertilitetit” 2164
11 Nëntor, Konferenca e 19 Kirurgjikale Shqiptare 2235
4 Nëntor, Konferenca “Prioritetet strategjike të shëndetit publik dhe promovimit shëndetësor në komunitet” 2125
2 Nëntor, Konferenca e Expo Medical 2126
1-14 Nëntor, Konferenca “Praktika e mirë e ruajtjes dhe shpërndarjes së barnave” 2352
Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 2056
31 Tetor, Trajnim mbi neuropatitë diabetike, atakun kardiak, dhe përkufizimi etik i Shëndetit të Mirë 2056
29 Tetor, Konferenca e VII e Imazherisë 2147
29 Tetor 2011, Konferenca e III-të infermieristike e Spitalit Rajonal Durrës 2091
28 Tetor 2011, Trajnim “Te kuptojmë psikiatrinë e moshës së tretë” 2166
27 Tetor 2011, Konferenca “Politikat shëndetësore mbi infeksionet spitalore dhe antibiotikorezistencës” 2050
23 Tetor, Seminar “Zhvillime të Imunohematologjisë të grupeve të gjakut” 2137
22 Tetor 2011, Konferenca “Hepatologjia: Zhvillimet e fundit në sëmundjet e heparit” 2166
29, Shtatorr, Trajnim BLS (Basic Life Support)ndhe PALS (Pedriatik Advanced Life Support) 2249
21-22 Tetor, Konferenca e 13-të e Pediatrisë me pjesëmarrje ndërkombëtare 2194
20 Tetor, Trajnim “Promocion, Profilaksi dhe Shëndeti i gojës” 2204
20 Tetor 2011, Seminar “Sëmundjet Sistemike Reumatizmale, Artriti Reumatoid, Osteoporoza” 2180
17-24 Tetor, Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 2222
16-17 Dhjetor, Konferenca “Infeksionet e rrugëve të poshtme respiratore” 2437
15 Tetor 2011, Konferenca “Sevoflurani dhe përdorimi i tij në praktikën klinike” 2082
15 Tetor, Konferencë Shkencore “Patologjitë dermo-estetike dhe preparatet farmakologjike për trajtimin e tyre” 1945
11 Tetor, Trajnim “Ngritja e sinuseve maxillare” 2208
9 Tetor, Seminar “Profilaksia pas ekspozimit me lëngje biologjike të infektuara dhe aksidentet në punë” 1886
8 Tetor 2011, Konferenca e tretë kombëtare e ekokardiografisë në vendimmarrjen klinike 1840
5-7 Tetor, Seminar “Simpozium mbi urgjencat radiologjike” 1895
4 Tetor, Workshop për aftësitë mjekësore 1907
24 Shtator, Konferenca “Aktualitete të terapisë revaskularizuese në pacientët me sëmundje të arterieve koronare” 1898
23 Shtator, Trajnim “Ndërtimi i programeve të depistimit për kancerin e qafës së mitrës në Shqipëri 1926
21-22 Shtator, Trajnim “Sistemi i informimit të kontraceptivëve” 1873
20 Shtator, Konferenca “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 1939
19 Shtator, Konferenca “Principet aktive ne kozmetikë” 1831
17-24 Shtator, Trajnim për Trajnerët “Edukimi për lindje” 2091
2 Shtator, Konferenca “Kujdesi Farmaceutik” 1951
22 Korrik, Trajnim “Komunikimi Profesionist Shëndeti-Pacienti” 2451
11 Korrik, Trajnim mbi çështjet e mbrojtjes së fëmijëve, zhvillimit të fëmijëve, menaxhimit të konflikteve dhe të prindërimit të shëndetshëm 1974
5-8 Korrik, Trajnim “Vlerësimi i rritjes së fëmijëve”, 1988
2 Korrik, Konferenca “Çështje aktuale: Gruaja-Neonati” 2057
29-30 Qershor, “Kurs Kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësor të zonës së Ballkanit: Futja e sistemit DRG (Diagnosis Related Group) në sistemin Shëndetësor Kombëtar” 1844
25 Qershor, Konferenca “Kongresi i parë i AIDEC” (Albanian International Dental Esthetic Congress) 1934
24 Qershor, Seminar “Simpoziumi i V-të shkencorë i SHSP-ASHR, “Për një promovim bashkëkohor të shëndetit oral në shërbimin stomatologjik publik” 1998
24 Qershor, Workshop “Kurs parakongresual i AIDEC (Albanian International Dental Esthetic Congress) 1858
18 Qershor, Konferenca “Roli i AIJS (antiinflamatorët jo asteroidë) dhe antispazmolitikëve në trajtimin e dhimbjeve muskuloskeletike, 2237
18 Qershor, Seminari “Metoda moderne të kirurgjisë ortopedike” 2068
18 Qershor, Konferenca “Gastroenteritete në moshën fëminore” 2054
15 Qershor, Seminar “Programi i Trajnimit të Lidershipit të Telemjekësisë Klinike, aplikimet klinike të telemjekësisë” 1869
14 Qershor, Trajnim “Metodologjitë e zbatuara për inspektimin higjeno-sanitar të strukturave publike për vlerësimin e nivelit të infestimit nga vektorët biologjikë (insekte dhe brejtës)” 1757
11 Qershor, Konferenca e 3-të Mediko-Kirurgjikale 2016
10-12 Qershor, Konferencë “Kongres i V i Mjekësisë Perinatale dhe Kurs i III-të i Avancuar i shkollës IAN Donald” 1907
10-11 Qershor, Trajnim “Shëndeti Publik dhe Diskromia Dentare, Dentistria Restaurative” 1968
10 Qershor, Workshop “Metodat bashkëkohore të mësimdhënies dhe vlerësimit të studentëve në mjekësi” 2252
9 Qershor, Simpoziumi i parë mbi zhvillimin e arsimit mjekësor në Shqipëri 1820
4 Qershor, Konferenca “Endodontia sot” 1828
3 Qershor, Konferenca “Veprimi ndërsektoral për të përmirësuar kequshqyerjen si dhe siguria në ushqim në rajonin e Kukësit” 1825
Qershor, Kurs Pasuniversitar “Cilësi dhe siguri në parandalimin e infeksioneve të lidhura me asistencën” 2037
28-29 Maj, Konferenca “Transformim 2011: Mjekësi Familje e bazuar ne fakte shkencore” 2069
28 Maj, Konferenca “Strategjia e trajtimit dhe parandalimit të astmës bronkiale 2125
28 Maj, Konferenca “Insuficienca kardiake dhe akute” 2241
27 Maj, Konferenca Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të Infektivologjisë 2105
27 Maj, Konferenca “Sëmundjet e veshkave –Arritjet dhe sfidat për të ardhmen” 2009
25 Maj, Seminar “Informatika shëndetësore: mundësitë dhe sfidat e përdorimit të teknologjisë së informacionit dhe komunikimit në shërbimin shëndetësorë “ 1968
24 -26.05.11 Trajnim “Parimet e kujdesit paliativ për profesionistët e shëndetësisë” 1783
21.05.2011 Simpozium “Refluksi Gastro-Ezofageal” 2175
20 Maj, Konferenca e 3-të e Mikrobiologjisë Klinike 2038
14-15 Maj, Trajnim “Duke përmirësuar të kaluarën jemi gati të hyjmë në të ardhmen” 1820
13 Maj, Konferenca e parë e Shoqatës Shqiptare Pedodonti ¬ Profilaksi 1906
9,10,11 Maj, Trajnim “Rishikimi dhe adaptimi i kurrikulës së Shëndetit Publik mbi ushqyerjen” 2113
07.05.2011 Konferenca “Epilepsia” 2091
07.05.2011 Workshop “Aplikimet e Botox dhe Fillers” 2120
6-7.05.11 Konferenca e 16-të Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të ORL-së 2096
30.04. 2011 Konferenca e tretë shqiptare mbi rrugët e frymëmarrjes 2230
29-30.04.2011 Konferencë “Kongresi i parë mesdhetar në Tiranë kundër kancerit” 2429
26-29. 04. 2011 Trajnim për trajnerët që do të zhvillojnë kursin “Vlerësimi i rritjes së fëmijës” 2283
18-22 Prill, Trajnim “Kurs kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësorë të zonës së Ballkanit: Menaxhimi i Institucioneve dhe i Shërbimeve Shëndetësore” 2036
16.04.2011 Trajnim “Patologjitë më të shpeshta në shërbimin ambulator dhe risitë në mjekim” 2043
15 Prill, Konferenca “Ti rikthehesh jetës” 2034
12-14.04.2011 Trajnim “Mjekësia mjedisore dhe vlerësimi i rrezikut” 1971
11-14.04. 2011 Trajnim “Kujdesi gjithëpërfshirës në shërbimet psikiatrike me shtretër”, 1932
Trajnim i vlerësuesve të brendshëm të cilësisë së shërbimit të nënës dhe të porsalindurit 1999
09.04.11 Konferencë “Çështje të kardiologjisë dhe Kardiokirurgjisë Moderne” 2020
7-8.04.11 Cochrane systematic review 2294
04.04.2011, Konferencë “Talasemia urë lidhëse midis Shqipërisë dhe Italisë” 1952
01-02.04.2011, Konferenca e 7-të shkencore “UFO” University 2008
29.03. 2011 Trajnim “Oftalmologjia dhe etika për mjekët e familjes” 1828
28.03.11 Trajnim “Etika Profesionale” 2310
25.03.2011 Seminar “Perspektiva të reja në trajnimin e limfave dhe leukozave kronike” 1853
24-25.03.2011, Trajnim për mjekët e familjes mbi problemet e ujit dhe higjenës në tre komuna të Dibrës dhe Bulqizës 1926
21-25.03.2011 Kurs Formimi nga ESTM 1958
22.03.2011 Konferenca e IV e Shërbimit Ambulator, Tiranë 1880
21.03.2011 Trajnim “Shërbimi shëndetësor në familje për personat me aftësi të kufizuar” 2113
19.03.2011 Konferenca XII Kombëtare e Shoqatës Gastro-Entero-Hepatologji 1918
18-19.03.2011, Konferenca vjetore e Shoqatës së Anestezistëve dhe Reanimatorëve të Shqipërisë “ASAI” 2190
17-19.03.2011 Kurs Rezidencial “ Mjekësia transfuzionale: zhvillimi në Shqipëri dhe në Europë” 2013
12.03.2011, Seminar “Trajtimi i Angina Pectoris të qëndrueshme” 2215
12.03.11, Konferenca ORL e pranverës 2048
10.03.2011, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i të Drejtave të Pacientëve në institucionet tona shëndetësore, bazuar në Kartën Shqiptare të të Drejtave të Pacientëve” 2048
08.03.2011 Seminar,“Menaxhimi klinik i infeksionit HIV/AIDS: Kujdesi infermieror i pacientëve me infeksion HIV/AIDS” 2553
05.03. 2011 Konferenca e V-të Kombëtare e Implantologjisë 1876
05.03.2011, Trajnim / Të kuptojmë ankthin 1892
04.03.11, Seminar “Onkologjia” 2067
Shkurt – Mars Trajnim për skoliozat-diagnostikimi i hershëm, parandalimi dhe trajtimi 1895
Trajnim “Ngritje Tekniko- Profesionale” 2038
24.02.11, Trajnim “Reformat në shërbimin shëndetësor parësor. Kodi deontologjik për mjekët dhe infermierët” 1870
23.02.11, Trajnim “Ndjekja e gruas në lehoni” 1884
21-23.02.11, Trajnim “Aspektet teorike dhe praktike të funksionimit të Bibliotekës Elektronike” 1909
21.02.11, Trajnim “Futja në kalendarin kombëtar të vaksinës së pneumokokut” 2041
19.02.2011 Seminar “Antidepresivët në përdorim nga shërbimi parësor” 2162
10.02.11, Kurse trajnimi profesional “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 2010
07.02.11, Trajnim për trajnerë në lidhje me kujdesin efektiv perinatal 1964
05.02.11, Seminar “Ortopedia në shekullin e 21-të” 2065
05.02.11 Trajnim “Dhimbjet e kokës” 1851
26.01.11, Seminar “Instrumentet e reja të trajtimit endodontik te fëmijët” 2227
24.01.11,Trajnim “Parimet e kujdesit paliativ për profesionistët e shëndetësisë” 1925
21.01.11 Trajnim për Kujdesin Paliativ 1939
20.01.11 Seminar “Nursing management of HTT” 1767
19.01.11, Workshop “Lëndët Biocide (DDD) dhe Metodat e Aplikimit të Sigurt në Shëndet Publik” 1928
Janar – Qershor 2011, Kursi i formimit dhe kualifikimit të personelit të stafit të shtëpive të mbrojtura për të sëmurët psikikë 2000