slogan7-al

4 Tetor, Shkodër Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale"

Titulli i aktivitetit

4 tetor, Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale"  

Data e zhvillimit:

04.10.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Colloseu - Shkodër

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Mjekësore e Shërbimit Parësor Shqiptar

Kontakt

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

0682066561

Kategoria e pjesëmarrësve

Mjekë familje, Gastrohepatologë, Pneumologë, Pediatër

Qëllimi i aktivitetit:

Përmirësimi i njohurive dhe aftësive të mjekëve të shërbimit parësor mbi rëndësinë e trajtimit dhe menaxhimit sa më të mirë të patologjive gastrointestinale. 

Kreditet:

5