slogan7-al

Viti 2014

Nëntor, Dhjetor 2014 Durrës, Lezhë, Shkodër dhe Janar, Shkurt 2015 Fier, Vlore, Berat, Korcë, Elbasan/Trajnim “Konceptet bazë mbi cilesinë dhe Sigurinë e Kujdesit Shëndetësor. Procesi i Akreditimit, Vetvlerësimi i Standarteve Spitalore” 2399
26,27,29,30 Dhjetor 2014,Skrapar,Corovode /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2433
26,27,29,30 Dhjetor 2014 Kukes /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2445
26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-16 Janar 2015, Shkoder, Malesi e madhe /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2221
26 Dhjetor 2014 /Konference. “Perzgjedhja e Antipsikotikeve ne protokollet e Trajtimit”. 1234
24,26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-09 Janar 2015, Vlore /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2045
24 Dhjetor 2014, Workshop “International Hypospadias Workshop Live Surgeries with Prof. Ahmet Hadidi”. 2140
24,26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-09 Janar Fier 2015, Mallakaster 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1165
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1711
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1514
23 Dhjetor 2014 “Konfereca 4 e Reumatologjisë Shqiptare” 926
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1942
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1613
20-21 dhjetor 2014, Tiranë Konferencë “Mjekësia e Emergjencës”. 2850
20 Dhjetor 2014 “Konferenca per kerkimin shkencor ne Shendetesi”. 2901
20 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1495
20 Dhjetor 2014 “Konferenca e VI Kombëtare Dermatologji Veronologji”. 3083
20 Dhjetor 2014 “Implementimi i Udherrefyesve te rinj te ESC.: 2014 ESC/ESA”. 831
19 Dhjetor 2014 “Konferenca e Dhjetorit Pneumologji”. 2103
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1242
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1357
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1343
19 Dhjetor 2014 “Dhimja e Gjoksit dhe Menaxhimi i saj ne Urgjence”. 1979
19 Dhjetor 2014 Durrës ” Konferenca e VI infermieristike”. 1407
18 Dhjetor 2014 /Trajnim online. “Sindromi Diarreik shumë i hasur nga mjekët dhe shpeshherë i keqtrajtuar”. 677
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Paskuqan, Baldushk,Zallbastar,Zallherr. /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 518
15-19, 22-27 Dhjetor 2014,QSH nga komunat Berat,Qsh qytetit Berat, Qsh Kucove /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1140
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Dajt, Selitë, Shëngjergj, Shkozë, Sauk, Q. Studenti, Bërzhitë, Petrelë, Farkë, Krrabë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1429
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Durrës, Kavajë, Krujë, Fush-Krujë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 487
13 Dhjetor 2014 Tiranë . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 928
Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1200
13 dhjetor 2014, Elbasan Trajnim “ BLS-D ”. 1388
12-14 Dhjetor, Kongresi i II shqiptar i psikoterapisë "Psikoterapia si mjet parandalimi, trajtimi dhe integrimi social" 1503
12-13 dhjetor 2014, Tiranë Konferencë “ Crregullimet e Humorit ”. 1275
12- 13 Dhjetor 2014, Tiranë Trajnim “Farmacisti dhe farmaceutika në ditët e sotme .” 1364
12 dhjetor 2014, Elbasan “Menaxhimi i të sëmurit terminal dhe dinamika e fundit të jetës ”. Në proces 1296
12 Dhjetor 2014 “Kursi i Edukimit ne Vazhdim i CEEA-ESA” 913
12 Dhjetor 2014, “Konferenca Shkencore Ndërkombëtare mbi Kirurgjinë rikonstruktive të fytyrës” 2759
11 -13 dhjetor 2014 Edukimi në Vazhdim i Mjekëve dhe Farmacistëve për të rejat në trajtimin e patologjive bazë, preparatet e reja, dozat , kombinimet dhe efektet anësore. ELBASAN. 1684
9 - 27 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 682
9 - 20 Dhjetor 2014 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 629
9 - 20 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 615
9 - 27 Dhjetor - 2014 Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit” 677
9-12 Dhjetor ,15-19 dhe 22-26 Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 889
9-12 Dhjetor dhe 15-19 Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 834
9 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 809
8 Dhjetor 2014 /Workshop. “Kurs i avancuar i Elektrokardiogramës në Ambjentin e Urgjencës”. 778
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 679
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 835
8 Dhjetor 2014 ” Në shërbim te rritjes cilësore në dentistri”. 1475
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 625
6,7,13,14,20 Dhjetor 2014 Durrës /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1812
6-7 Dhjetor 2014, “Human Taping-Moduli 1” 2336
6 Dhjetor 2014 Seminar ”Deformimet Dento-Skeletike”. 2316
5 Dhjetor, ONLINE Dëmtimet në punë, parandalimi pas ekspozimit në personelin shëndetësor, 959
5 Dhjetor 2014 “Identifikimi i barrierrave në Testimin dhe këshillimin për HIV/AIDS. 680
5 Dhjetor 2014 Vlorë ” Trajnim mbi disa Patologji Baze Në Kujdesin Shëndetësor Parësor”. 1323
5,6,7 Dhjetor 2014 Trajnim “Efekti Biologjik i Kurimit” 1363
4-22 Dhjetor 2014 Tiranë/ Trajnim “Interpretimi i EKG-se dhe Grafise se Kraharorit ne kujdes Primar” 2419
4-5 Dhjetor 2014 Tirane, Konference “Zhvillimi i kapaciteteve te Lidershipit te Traumes dhe Urgjences Mjekesore“. 1373
4 dhjetor 2014 “Shëndeti mendor në Shqipëri ”. 2418
3-6 Dhjetor dhe 9-13 Dhjetor 2014 dhe 9-13 Dhjetor Tiranë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 537
2 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1459
1 – 5 dhe 9-12 Dhjetor Korcë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 941
1 – 4, 2-5, 8-12 Dhjetor 2014 Tiranë /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1012
1-20 Dhjetor 2014, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne Menaxhimin e integruar te shendetit ; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve te informacionit ne Shendet Publik.” platforma trajnimit : www.srcit.org 2141
1-20 Dhjetor 2014, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.”platforma trajnimit : www.srcit.org 1052
1 Dhjetor 2014 Konferencë ” Të rejat shkencore në fushat e aplikuara FSHMT”. 1596
Nëntor, Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1703
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1890
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1688
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1437
25 Nëntor 2014, Trajnim “Trajnim online për profesionistët e farmacisë .” 1766
24 – 27 Nëntor Korcë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 599
24-26 Nëntor 2014, Trajnim “Menaxhimi i programeve depistuese per Kancerin e Qafës sës Mitrës, Kancerin e gjirit, dhe Kancerit Kolorektal”, 1110
24 nëntor - 19 dhjetor 2014. Përqasje Multi-Profesionale në trajtimin e dhimbjes. 1915
24 Nëntor - 8 Dhjetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore ” . 771
Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë 2198
23 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Temat: “Semundja Reumatizmale”, “Dhimbja e mesit” 951
22 Nëntor dhe 5, 6 Dhjetor 2014, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 1559
21-22 nëntor 2014 Konferenca e 20-t ë Kombëtare Dentare. 2141
21 Nëntor, Tiranë/Konferencë. Zhvillimet bashkëkohore mbi diagnozën dhe trajtimin e sëmundjeve të syve. NE PROCES 2246
21,26, Nëntor dhe 2 Dhjetor, 2014 Vlorë, Durres, Shkoder “Infeksionet Vaginale dhe menometrorrhagia”. 2122
21 Nentor - 08 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1137
20 Nëntor, Kruje/Trajnim "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1217
19-25 dhe 22- 27 Nëntor Lushnjë, 20- 26 Nëntor Divjakë-Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Kujdesi Infermieror” . 1723
19 Nëntor 2014 Dita botërore e SPOK. 1. Azhornim me të rejat e GOLD 2014. 2. Astma & COPD overlap syndrom. 3. Provat respiratore funksionale. 4. Spirometria . 5 Ndikimi pirjes duhanit dhe ndotjes ne sëmundjen e SPOK-t . 1890
17 Nëntor - 6 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1005
17-20 Nëntor 2014 Pogradec. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 1408
17-21 Nëntor 2014, Trajnim “Kurs Formimi mbi Metoden MEZIERES” 1581
16,17 Nëntor 2014 “Psiko Trauma – Raste të vecanta “ . 1929
16 Nëntor 2014 Trajnim “Probleme të rëndësishme dermatologjike në kujdesin shëndetësor parësor” 1908
16 Nëntor 2014 Tiranë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 1759
15 Nëntor 2014 “Kanceri kolorektal: Pikëpamje të reja të diagnostikimit, trajtimit dhe parandalimit: Cili ështe vëndi yne...” 2001
24 Nëntor, Trajnim “Aftësitë komunikuese në kujdesin shëndetësor parësor” 1329
15 nëntor 2014 Korcë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1037
14 Nëntor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 15-të e Shoqatës pediatrike shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare. 3951
13 Nëntor 2014, “Leksione të hapura për Diabetin”. 2194
12-17 Nëntor 2014 Pogradec, Erseke/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 1417
12,13,14,15,16 Nëntor, Tiranë/ Trajnim “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” 1413
11 nëntor 2014 Durrës. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1141
8,9,15,16,23 nëntor Fier/Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1379
8 Nëntor, Tiranë/Konferencë. New challenge in Interventional Cardiology, Cardiac Surgery and Electrophysiology. 2206
7-8 nëntor 2014 New Technologies and Applications in Medicine 2014. 1326
7 Nëntor 2014, Seminar: “Ndërhyrja e hershme në skizofreni”. 1592
6 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1547
4,5,6,7,8,15 Nëntor 2014 “Leksione Nëntor 2014 “ 2013
3 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: Dhimbja e gjoksit dhe diagnoza diferenciale. 1400
3 nentor 2014 – 1 prill 2015 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes. 1203
2 nëntor 2014 Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1291
2 nëntor 2014 Tema:”Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” pjese e modulit “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1096
1-2 Nentor, Tirane/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” NE PROCES 1456
31 Tetor, 7,14,21 Nëntor dhe 5,12,16 Dhjetor 2014 Korcë “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor” 1066
1, 2, 29, 30.Nentor.2014 “Rregullimi natyror i fertilitetit për një pedagogji të dashurisë dhe të jetës ”. 1288
1-31 Nëntor, Tiranë/ Trajnim në distancë “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” Platforma e zhvillimit te trainimit 1003
1 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: Infeksionet e rrugëve te sipërme respiratore. 1177
1 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: “Ndryshimet në gjakun periferik në praktikën ambulatore”. 1381
1 nëntor 2014 Konferenca 10-të Kombëtare e radiologjisë. Në Proces 1038
1 -31 Nëntor 2014, Tiranë/ Trajnim në distancë “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” Platforma e zhvillimit te trainimit Online: www.srcit.org 949
31 Tetor, 7-14-21-28 Nëntor,5-12-19 Dhjetor Tiranë/Trajnim. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. "Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci" 2087
31 Tetor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 22-të Kirurgjikale Shqiptare. 3247
30-31 Tetor, Pukë / Ekzaminimi klinik i gjirit 1019
30 Tetor 2014 Pediatria nëpërmjet imazheve. 10 Figura për 10 Mesazhe . 862
30 Tetor 2014 “Sistemi Shëndetësor në Shqipëri dhe Teknologjitë e Reja”. 1847
28 tetor - 1 nëntor 2014 Udhëheqja e stafit mjekësor të urgjencës dhe urgjencat paraspitalore. 973
28 Tetor-1 Nëntor 2014 Elbasan/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 1543
27 Tetor, Elbasan/Trajnim. Elementet bazë të EKG-së klinike. 1610
25 Tetor. Lushnje Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1128
25 Tetor, Tiranë/Konferencë. Kirurgjia Onkoplastike e Gjirit (kurs interaktiv me kirurgji live)_dhe kirurgjia gjinekologjikeendoskopike dhe teknikat e riprodhimit te asistuar (Kirurgji Live) . NE PROCES 1784
25 Tetor, Tiranë/Konferencë. Risi në Oftamologji II. 3095
24-26 Tetor, Tirane/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” 1271
24 – 26 tetor 2014 First International Congress of “Care during Pregnancy and Childbirth”. 1125
24 Tetor 2014 Konferenca e Kancerit të Gjirit. 1314
24,25,26.10 - 1,2.11.2014 ,Trajnim. Menaxhimi i integruar i shëndetit në popullatë me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i sëmundjeve spitalore dhe diabeti. NE PROCES 1989
Tetor, Edukim në Distancë. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik. 1475
Tetor , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 1390
Tetor, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1298
Tetor, Edukim në Distance "Vitaminat". 1477
Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1658
24 Tetor, Tiranë/Uorkshop. Anestezia Trunkale dhe Plexiale. 1601
23 Tetor 2014, “Trainimi Teoriko-Praktik: Kurs teorik praktik: Impiante dhe proteza” 963
23 tetor 2014 “Kujdesi për moshën e tretë”, “Parimet e përdorimit të antibiotikëve”, “Bronkoektazia, terapia, gabimet në trajtim” 1721
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 726
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Shendeti Mendor” . 807
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Kujdesi Infermieror” . 762
18 tetor 2014 Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore”. Në Proces 1191
21 Tetor. “Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike”. 1482
18 Tetor, Gjirokastër/Konferencë . Konferenca rajonale e shëndetit publik. 1603
18 Tetor, Tiranë/Konferencë. Të dhëna të reja mbi qëndrimin terapeutik për kancerin e tiroides. 2472
18 Tetor 2014 Durrës/Konferencë. Konferenca e VI Mediko-Kirurgjikale. 1179
18 Tetor, Tiranë/Konferencë. Nervous System Diseases and Treatment Modalities. 1434
17 Tetor, Korfuz/Seminar. Çrregullimet gastrointestinale te fëmijët. Klinika, parandalimi dhe trajtimi i tyre në moshën pediatrike dhe alternativat e trajtimit. NE PROCES 1265
16 Tetor, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 2406
15 Tetor , Edukim në Distance “ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm ” . 1254
15 Tetor , Edukim në Distance "Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor" 1610
15 Tetor , Edukim në Distance "Vitaminat". 702
14 Tetor, Tiranë/Seminar. Ekografia në urgjence dhe Ekografia Torakale. NE PROCES 2722
13 Tetor, Durrës/Trajnim. Për një shëndet publik më të mirë. 2177
12 Tetor Tiranë, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 1166
11 Tetor, Tiranë /Seminar. A mind-body-medicine Conference on Total Heart Health. 817
11 Tetor, Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 2377
10 Tetor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e XIII Kombëtare e Shoqatës Anestezi-Reanimacionit. 1794
7 Tetor, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 2002
6 Tetor, Burrel/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 929
5 Tetor, Tiranë/ Trajnim. Roli i mjekut të familjes në patologjitë okulare. 618
4 Tetor,Tiranë/Trajnim. Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë. 556
4 Tetor, Tiranë/Trajnim. Emergjencat civile dhe ndihma e parë. NE PROCES 727
4 Tetor, Tiranë/Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1562
3 Tetor, Tiranë/Trajnim. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik. 1566
2 Tetor, Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik. 1562
2 Tetor Tiranë/Seminar. Ekokardiografia Transezofagale. 1557
1 Tetor, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike. 887
Tetor, Tiranë/Trajnim. Takimi i së martës. 1099
30 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 534
30 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 573
29 Shtator, Delvinë/Trajnim. Shëndeti seksual dhe riprodhues. 773
27 Shtator,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 2313
27 Shtator, Elbasan. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1036
27 Tetor, Devoll/Trajnim në vendin e punës. Sistemi Vaksinator në Devoll. 1640
27 Shtator ,Tiranë/Leksion. Farmakoekonomi dhe marketing farmaceutik. 2423
27 Shtator, Tiranë/Trajnim. Endoskopia digjestive operative. 973
27 Shtator, Tiranë/Konferencë. Simpoziumi i 11-të i Javës Urologjike në Shqipëri. 2208
26 Shtator Ersekë/Leksione. Mbi sëmundjet dhe problemet shëndetësore më të shpeshta në zonën e Kolonjës. NE PROCES 899
26 Nëntor, Lezhë/Trajnim. Patologjitë më të shpeshta gjinekologjike në shërbimin parësor. NE PROCES 1851
25 Shtator, Fier/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor. 1421
25 Shtator, Edukim në distancë. Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise. 2649
25 Shtator, Tiranë/Konferencë. Financimi dhe sfidat në sistemet e kujdesit shëndetësor për rajonin e Ballkanit. Forumi i 8-të ballkanik i institucioneve të sigurimeve shëndetësore publike. 844
24 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 2085
24 Shtator, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike. 1199
22 Shtator, Peshkopi/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1704
22 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1112
20 Shtator, Edukim në distancë. "Menaxhimi i diabetit në sistemin parësor" 2266
19 Shtator, Prizren/Konferencë. Konferenca II-të Ndërkombëtare “Zhvillimet bashkëkohore në farmaci”. 2538
17 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 2013
17 Shtator, Trajnim. Edukimi ne vazhdim i Njesise se Kontrollit te Infeksioneve Nozokomiale. 1824
17 Shtator, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1916
12 Shator Tiranë/Trajnim. Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit. 4771
15 Shtator, Tiranë/Trajnim. Interpretimi i EKG-së në kujdesin primar. 1927
11 Shtator, Tiranë/Trajnim. Sistemi i financimit të Shërbimit Shëndetësor Kombëtar, analiza e kostove dhe DRG-të. 3816
9 Tetor, Elbasan/Trajnim. Institucionalizimi dhe efektet e kronicizimit ne rehabilitimin e sëmundjes mendore. 884
8-26 Shtator Tiranë/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. NE PROCES 1461
3 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 3379
1 Shtator, Tiranë/Trajnim për mjekët e familjes në Spitalin Hygeia. 5563
1 Shtator, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 3278
Gusht , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 1944
Tiranë/Trajnime te edukimit në vazhdim për stafin e QSH ABC. 1365
Gusht , Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 2294
Gusht , Edukim në Distance "Vitaminat". 1780
29 Korrik, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 2750
25 Gusht, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 737
23 Korrik Ballsh/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 812
21 Korrik Tiranë/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. NE PROCES 2499
16 Korrik, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 2257
16 Korrik Çorovodë/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 720
15 Korrik, Sarandë/Seminar “Mbrojtja e shëndetit dhe zhvillimit të fëmijës është e ardhmja jonë" 1654
9 Korrik Bilisht/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 651
7-14 Korrik Tiranë/Trajnim. Siguria ushqimore dhe sistemi i survejances së rezistencës bakteriale. 1024
5 Korrik, Tiranë/Konferencë. Sëmundjet Periodontale, Etiopatogjeneza. Klasifikimi dhe teknikat e Avancuara terapeutike. 1052
4 Korrik, Tiranë/Konferencë. Sëmundjet Periodontale, Etiopatogjeneza. Klasifikimi dhe teknikat e Avancuara terapeutike. 1067
2 Korrik Korçë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 665
1 Korrik , Tiranë/Trajnim. Menaxhimi i Institucioneve të sistemit shëndetësor. Kurs kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësor të vendeve ballkanike. 1467
28 Qershor, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. (Moduli i dytë). 1590
Rrëshen, Mirditë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHS Mirditë. 1750
28 Qershor,Tiranë/Trajnim “Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz” 1733
28 Qershor, Vlorë/Trajnim. NT Screening gjatë tremujorit të parë. Kursi teorik e praktik spias protokollit të FMF gjermane dhe Ian Donald School. 671
Tiranë. Edukimi në Vazhdim QSUT Neurokirurgjia, për vitin 2014. 1166
Seminar, Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve të kujdesit shëndetësor parësor. 1819
27 Qershor Tiranë/Konferencë. Komorbiditeti në Psikiatri. 1756
27 Qershor, Tiranë/Konferencë. Simpoziumi VIII vjetor i shërbimit stomatologjik publik “Aspekte të stomatologjisë klinike” . 827
26 Qershor Lushnje/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 627
26 Qershor, Librazhd/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1075
26 Qershor, Lezhë/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, terapia e dhimbjes dhe opioidet. 622
25 Qershor, Durrës/Seminar “Roli i farmacistit në diagnostifikimin e hershëm, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet mellitus” 1127
25 Qershor Lezhë/Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1338
24 Qershor, Rrëshen/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, panoramë e përgjithshme e situatës së kancerit në Shqipëri, parandalimi. 636
Qershor Tiranë /Seminar, A mind-body-medicine Conference on Total Heart Health. 1677
23 Qershor Tiranë/Konferencë. Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik. 870
22 Qershor, Durrës/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 709
21 Qershor, Shkodër. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 972
21 Qershor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 863
21 Qershor - 5 Korrik, Librazhd/Trajnim "Parandalimi i kancerit të qafës së mitrës" 827
21 Qershor ,Kukës. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Kukës. 820
21 Qershor Tiranë/Konferencë. Sëmundjet bileopankreatike dhe endoskopia digjestive. 1408
20-22 Qershor, Tiranë/Konferencë. The State of Art in Implantology and Modern Dentistry. 1086
20 Qershor, Tiranë/Trajnim. Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci. 1204
20 Qershor Tiranë/Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 761
20 Qershor Tiranë/Trajnim. Nga trajtimi manual i kolonës vertebrale tek riekuilibrimi postural global. 736
20 Qershor, Ura Vajgurore/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 636
20 Qershor Tiranë/Seminar. Endodontia dhe standardet e akreditimit në shërbimin stomatologjik. 1060
20 Qershor Tiranë/Trajnim. Standardet maksimale në menaxhimin, shërbimin. 773
20 Qershor, Bilisht/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1052
19 Qershor, Lushnje/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 689
20 Qershor, Tiranë/Leksion. Antiagregantët dhe antikoagulantët në trajtimin e sëmundjeve trombolitike: statusi aktual dhe trendet e së ardhmes. Tumoret e lëkurës , parandalimi, trajtimi. 918
19 Qershor Tiranë/Konferencë. Nutrition and non communicable diseases. 819
19 Qershor, Kukës/Trajnim "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 613
16 Qershor, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 563
16 Qershor Tiranë/Trajnim. Trajnim për Kujdesin Efektiv Perinatal. 715
16 Qershor Lezhë/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 624
14 Qershor, Durrës/Seminar. Bronkiti akut dhe kronik. 721
13 Qershor, Tiranë/Leksion. Infeksionet në gratë shtatzëna dhe studim mbi burimet njerëzore në shëndetësi në Shqipëri. Shpërndarja, problematikat tendencat në të ardhmen. 970
13 Qershor, Pogradec/Konferencë. Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore. 575
12 Qershor, Poliçan/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 573
11 Qershor - 15 Korrik, Tiranë / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 775
9 Qershor Elbasan/Trajnim. Komunikimi me pacientët dhe midis nesh. 811
7 Qershor, Tiranë/Konferencë. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. 1002
7 Qershor, Durrës/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt. 758
7 Qershor Tiranë/Trajnim. Praktikat më të mira të flebotomis. 1186
6 Qershor, Elbasan/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 707
6 Qershor, Gjirokastër/Seminar. Melanoma, parandalimi trajtimi. 713
6 Qershor Tiranë/Konferencë. Cancer prevention, challenges and oportunities. 598
6 Qershor, Tiranë/Konferenca e IV Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të Mikrobiologjisë Klinike. 1541
5 Qershor, Manëz. Infeksionet e rrugëve të sipërme dhe të poshtme urinare SST, diabet mellitus. 1085
5 Qershor, Tiranë/Trajnim. Shëndeti mendor i gruas dhe rëndësia e formulimit të udhërrëfyesve klinik. 712
4 Qershor, Tiranë/Leksion. Nga zemra fetale tek zemra e të porsalindurit. 677
4 Qershor, Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 620
3 Qershor, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 608
2 Qershor, Peqin/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 698
2 Qershor, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 652
1 Qershor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 902
31 Maj, Durrës/Konferencë. Menaxhimi perioperator në obstetri-gjinekologji. 923
31 Maj, Vlorë. Epidemiologjia e sëmundjeve renale kronike. 809
31 Maj, Tiranë/Workshop. Dëmtimi i medullës spinale: një sfidë e shumëanshme për një patologji komplekse. 1246
31 Maj, Tiranë/Seminar. Antibiotiko-Rezistenca në shëndetin publik. 1197
31 Maj - 14 Qershor, Librazhd/Trajnim "Parandalimi i kancerit të gjirit" 779
30-31 Maj, Elbasan/Konferenca e VI Mjeksore Ndërkombëtare në Specialitete. 1807
30 Maj, Fier/Konferencë. Simpoziumi i parë shkencor i departamentit të infermierisë. 884
31 Maj, Tiranë/Trajnim. Kualiteti dhe siguria e kurës. Infeksionet e lidhura me asistencën dhe riskun biologjik profesional. 1409
29 Maj-23 Qershor, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 575
29 Maj, Fier/Leksion.Fitoterapia e infeksioneve të traktit urinar; Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale si një sfidë e mjeksise moderne 673
29 Maj, Kavajë/Seminar. Oftalmologjia pediatrike. 740
25 Maj,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 876
24 Maj, Korçë/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 742
24 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 965
23 Maj, Gjirokastër/Seminar. Infeksionet e plagëve kirurgjikale. 730
23-24 Maj, Konferencë/ Simpoziumi i I-rë Ndërkombëtar i Ortodoncisë. 1953
23 Maj, Tiranë/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 810
22 Maj, Tiranë/Konferencë. Endokrinologjia dhe kirurgjia e tiroides. 1354
17 Maj , Tiranë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 1001
17 Maj ,Elbasan/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 972
17 Maj, Pogradec/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt. 691
17 Maj, Tiranë/Konferencë. Advanced Cardiac Life Support. 1485
17 Maj, Elbasan/Trajnim. Infeksionet në sallën operatore. Praktikat infermierore për kontrollin dhe parandalimin. 782
Korçë. Cikël leksionesh për mjekët e familjes dhe infermierët. NE PROCES 671
16 Maj, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 882
16 Qershor, Peshkopi/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 612
12 Maj, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 585
12-13 Maj, Trajnim / Ekzaminimi klinik i gjirit. 850
10 Maj, Tiranë/Seminar. Dita e Melanomës. 1341
10-11 Maj, Tiranë/Trajnim.Teknikat inovative të trajtimit miofacial. 1165
10 Maj, Tiranë/Leksion. HTA dhe trajtimi i tij. 1172
10 Maj, Sarandë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 608
9 Maj, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 739
9-11 Maj Tiranë/Seminar. Basic Motor Skills, Zhvillimi motorik dhe ndërhyrja te fëmijët me SD. 1145
9 Maj, Lezhë/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 669
9 Maj, Tiranë/Konferencë. Diabeti dhe problemet e syrit të lidhur me të. 915
8-9 Maj Tiranë/ Seminar, Fizika Sanitare - zhurmat dhe modalitetet praktike të monitorimit dhe ekspertizës sanitare. 975
6 Maj, Tiranë/Konferencë Shkencore “Dita Botërore e Astmës 2014. Është koha për të kontrolluar Astmën”. 1147
3 Maj, Pogradec/Seminar. Njohuritë bashkëkohore për mjekët stomatologë. 817
3 Maj ,Durrës/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 671
3 Maj, Shkodër/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 806
3 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1173
1-3 Maj, Tiranë/Konferencë “International Congress of Bio-Medical Sciences”. 1913
26 Prill Durrës/Trajnim. Traumat dhe menaxhimi i tyre. 704
Pogradec. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHS Pogradec. 660
Përmet. Cikël leksionesh për zgjerimin e njohurive profesionale të infermierëve dhe zbatimin korrekt të protokollit të kujdesit në shërbimin spitalor, viti 2014. 558
Prill-Maj, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1187
Librazhd. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Librazhd. 788
Ersekë. Prevalenca e faktorëve të riskut kardiovaskular tek personeli shëndetësor QSH Ersekë. NE PROCES 626
Tiranë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Dispanceria. 1263
Lezhë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH SHËNKOLLË. 614
Lushnje. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Ihsan Çabej Lushnje. 882
Korçë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Rajonal Korçë. 1082
Patos. Edukimi në Vazhdim ,QSH Patos. 729
Tiranë. Edukimi i Vazhdueshëm profesional në Qendrën Shëndetësore të Specialiteteve Nr.1 Tiranë për vitin 2014. NE PROCES 1225
Fier.Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH Nr.3 Fier. 806
Tiranë. Edukimi në Vazhdim QSH nr.7 për vitin 2014. NE PROCES 941
Përmet. Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes , DSHP Përmet. 695
Korçë. Edukimi në Vazhdim QSH Libonik, Korçë, për vitin 2014. 604
Berat. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH Vërtop. 658
Gjirokastër. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHP Gjirokastër. 886
Kavajë. Cikël leksionesh mbi mjeksinë familjare, stomatologjinë, pediatrinë, epidemiologjinë, higjienën. 787
Prill, Tiranë/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt . 800
27 Prill, Kavajë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 751
26 Prill, Shkodër/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 816
26 Prill, Tiranë/Konferencë. Kongresi i II Kombëtar i Fizioterapisë. 1252
26 Prill, Tiranë/Seminar. Diagnostikimi dhe trajtimi i disa prej patologjive dermatologjike më të shpeshta në popullatë. 1139
26 Prill, Maqedoni/Konferencë. Mjeksia Bashkëkohore dhe zhvillimi i saj në trevat shqipfolëse. 885
25-26 Prill, Tiranë/Kongres. Patologjitë e Kolonës Vertebrale dhe të Legenit. Diagnoza dhe Trajtimi. 1325
25-26 Prill, Tiranë/Konferenca e 10-të Kombëtare e Dhimbjes. 2492
24 Prill, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik në Shqipëri. 1871
19 Prill, Vlorë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 637
25 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 1134
18 Prill, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar). 1161
18 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1129
17 Prill, Elbasan/Trajnim. Roli dhe rëndësia e marrdhënies në rehabilitimin e personave që vuajnë nga shëndeti mendor. 778
14-15 Prill, Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1051
14-18 Prill,Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 619
13 Prill, Tiranë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 732
12 Prill, Tiranë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 714
12 Prill,Tiranë/Leksion.Fitoterapia e infeksioneve të traktit urinar; Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale si një sfidë e mjeksisë moderne. 1232
10 Prill, Tiranë/Seminar. Edukimi në vazhdim i mjekëve specialistë pol.sp. nr.3 Tiranë për vitin 2014. 665
9 Prill, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 743
7-16 Prill,Tiranë/Trajnim. Përmirësimi i asistencës mjeksore të pacientëve në kardiopediatri, kardiokirurgji, neonatologji dhe terapi intensive pediatrike. 905
8 Prill, Tiranë/Konferencë. Parandalimi i infeksioneve spitalore, përmirësimi i cilësisë së kujdesit në pacientët neurologjikë. 779
7-11 Prill,Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 600
5 Prill,Leksione te hapura "SST dhe menaxhimi i tyre" Universiteti Kristal. 2063
5 Prill,Tirane/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 846
4-5 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike, Albanian University. 1567
4-5 Prill, Korçë /Seminar Vjetor i Zhvillimit të Lidershipit Shqiptar të Telemjeksisë dhe shëndetit elektronik. 687
2 Prill, Elbasan/Trajnim. Përtej diagnozës. 649
1 Prill Vlorë /Workshop, Trauma ,Koncepte Moderne të Vlerësimit dhe Trajtimit. 834
29-30 Mars, Tiranë/Trajnim. Taping :Nga aplikimi tek efektet terapeutike. 1229
29 Mars Budva, Mal i Zi. Konferencë/SPOK Fizpatologjia dhe stadifikimi i tij, udhëzuesit ndërkombëtarë të trajtimit. Diabeti tipi 2 dhe komplikacionet kryesore të tij, protokollet ndërkombëtare të trajtimit. 1026
28 Mars Elbasan, Trajnim /Asistenca e viktimave të dhunës në urgjencë. 910
Mars-Prill Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 1067
28- 29 Mars Gjirokastër, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 602
27 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 894
26 Mars, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 1189
25-27 Mars, Tiranë. Seminar/ Çrregullimet e sistemit të lëvizjes. 1144
22 Mars, Tiranë/Konferenca Kombëtare e IV e Gastroenterohepatologjisë. 1046
22 Mars/Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 863
22 Mars, Tiranë/Konferenca e Shoqatës Shqipëtare të ORL. 976
21 Mars, Konferencë: Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me drogat dhe alkoolin. 1565
21- 22 Mars Shkoder, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 623
21 Mars, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 780
21 Mars/Fier ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 649
21 Mars,Tiranë/Konferencë ,Perqasja e Sindromit Down me kujdesin dhe mirqënien shëndetësore. 1301
20 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 749
20 Mars, Tiranë. Workshop/ Trajtimi dhe monitorimi i pacientëve hemofilik. 807
13 Mars, Gramsh/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 653
14-16 Mars, “Kongresi VII i Mjeksise Perinatale”. 1212
13 Mars,Tiranë /Konferenca e IX e Shoqatës Shqipëtare Hematologji Transfuzion. 1331
13 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 707
6 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 663
6-7 Mars Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 857
5 Mars, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 972
3 Mars, Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 955
2 Mars, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 710
1 Mars, Trajnim Online/ Sistemi i gjurmimit të shëndetit mjedisor. 869
1 Mars, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 691
1 Mars, Leksion / Kurs trajnimi teoriko-praktik në endodonti. 841
1 Mars, Trajnim Online/ Si të përmirsojmë leksionet. 817
28 Shkurt, Lezhë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 667
Shkurt-Mars, Trajnim/ Kurse për përditësimin e protokolleve klinike pediatrike të aprovuara nga WHO dhe Ministria e Shëndetësisë.NE PROCES 865
27 Shkurt, Kukes, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 608
27 Shkurt, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1000
26 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 608
25 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 671
22 Shkurt ,Tiranë /Konferenca e III Komëtare e Anatomisë Patologjike. 871
22 Shkurt, Durrës /Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuar me sëmundje kronike” 727
24 Shkurt, Peshkopi, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 603
12-25 Shkurt, Tiranë/ Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 621
21-28 Shkurt, TRAJNIM ONLINE:Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise. 1139
21 Shkurt/Kukës ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 581
21 Shkurt, Korçë / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 584
21 Shkurt, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 587
23 Shkurt,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 794
21 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 577
22 Shkurt,Devoll / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 607
20 Shkurt, Tirane "Bazat e edukimit dhe promocionit të shëndetit" 1287
20 Shkurt, Vlorë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 639
20 Shkurt/Konferencë, Urtikaria dhe Angioedema. 1014
20 Shkurt/Trajnim, Perdorimi i antibiotikëve dhe roli i farmacistit. 879
20 Shkurt, Durres, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 669
18 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 563
17-18 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 596
17 Shkurt, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues 691
17-18 Shkurt, Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 830
15 Shkurt, Durrës, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 704
14 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 554
13-14 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 728
13 Shkurt, Vlorë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 570
12 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 629
11 Shkurt, Durrës, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 645
10 Shkurt, Tiranë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 647
10 Shkurt, Vlore, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 594
27 Shkurt/Trajnim, Ligji i shëndetit mendor, dhe nënaktet ligjore. 939
8 Shkurt / Elbasan, Crregullimet kryesore të ritmit kardiak. 878
6 Shkurt, Shkodër / Trajnim: Parandalimi i sëmundjeve mendore. 700
4 Shkurt, Berat / Trajnim: Parandalimi i sëmundjeve mendore. 702
4-15 Shkurt, Kavajë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 590
4-15 Shkurt, Lushnje / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 634
3,4,10,11 Shkurt, Trajnim, Rritja e cilesise, sigurise dhe aksesit ne kujdesin shendetesor. 1121
3-14 Shkurt, Korçë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 695
1 Shkurt /Elbasan, Konferencë rajonale: Këndveshtrime pediatrike për patologjitë më kryesore për pediatrit dhe mjekët e familjes. 760
1 Shkurt/Seminar, Kurs teoriko-praktik në estetikë , niveli bazë dhe i avancuar. 777
1 Shkurt, Konferenca e II-të e problemeve otorinolaringologjike te fëmijët. 1016
Janar - Mars, Lezhë / Seminar “Kujdesi Paliativ për profesionistët e shëndetit në kujdesin parësor" 781
Janar-Shkurt, Cikel Trajnimesh për mjekët e familjes së qarkut Gjirokastër. 631
22 Shkurt, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 594
31 Janar/Konferencë, Cilësia e kujdesit shëndetsor. Eksperienca rajonale dhe ndërkombëtare. NE PROCES 864
31 janar, Cikël Trajnimesh për mjekët e familjes qarku Kukës. 648
30 Janar, Elbasan "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 715
30 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet" 615
28 Janar,Shkodër "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 654
27 Janar-7 Mars, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP 774
25 Janar/Durrës ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 653
24 Janar, Vlorë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 741
24 Janar, Korçë/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, depistimin dhe edukimin shëndetësor. 754
24 Janar, Sarandë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 622
24 Janar/Berat ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 618
24 Janar,/ Konferenca e XIX Kombetare Dentare 1049
23 Janar/Laç ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 636
3 Mars, Edukim në Distance "Vitaminat". 725
23-25 Janar, Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare 927
23-24 Janar,Shkodër / Mikrokirurgjia në shërbimin ambulator. 713
20 Janar, Elbasan "Treguesit e shëndetit sipas OBSH" 914
18 Janar/Durrës "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsinë dhe dhimbjet e kokës" 819
18 Janar,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 728
18 Janar, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1336
18 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet" 604
17 Janar, Pogradec/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, higjenën e ujit të pijshëm, menaxhimin e dhimbjes së gjoksit, pneumonisë në moshat pediatrike. 737
17 Janar / Tirane, Takime Shkencore II. 750
17 Janar, Korçë/ Trajnim mbi Diabetus Mellitus, Menaxhimin e tuberkulozit, dhimbjes së gjoksit, pneumonisë në moshat pediatrike 917
17 janar, Cikël Trajnimesh për mjekët e familjes qarku Kukës. 662
17 Janar, Korçë / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë. 1047
15-16 Janar/Tiranë "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsitë dhe dhimbjet e kokës" 1472
16 Janar, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 638
15 Janar, Tiranë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 892
14 Janar, Elbasan / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 807
14-25 Janar, Shkodër / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 682
14 Janar, Burrel / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 749
31 Janar,Malësi e Madhe / Ekzaminimi klinik i gjirit. 768
13 Janar 2014,Durrës/ Patologjia e lëkurës. 1207
13 Janar, Fier / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 702
11 -12 Janar, Konferencë Kombëtare e Shkencave Mjekësore 1862
10-13 Janar 2014, Tirane/Trajnim teoriko-praktik mbi terapine manuale. 1062
8-11 Janar “Geriartria në fokus” 1471
Seminar, Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve të kujdesit shëndetësor parësor. NE PROCES 812