slogan7-al

18 Dhjetor- 9 Janar, Kukës / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor”

Titulli i aktivitetit: 18 Dhjetor- 9 Janar, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor”
Data e zhvillimit: 18.12.2013 - 09.01.2014
Vendi i organizimit: Spitali i Kukësit
Organizatori/ofruesi: Instituti i Studimeve Strategjike dhe Trajnimeve Profesionale - ISSAT
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, infermierë, menaxherë, dentistë, farmacistë
Qëllimi i aktivitetit: Të rrisë nivelin e njohurive dhe aftësive të pjesëmarrësve në lidhje me menaxhimin shëndetësor, të prezantojë një larmi përvojash të sektorit qeveritar, jo-qeveritar, vendase dhe të huaja
Kreditet: 60