slogan7-al

1-12 Korrik,Vlorë/Cikël leksionesh "Menaxhimi bashkëkohor i shëndetit pediatrik komunitar"

Titulli i aktivitetit: 1-12 Korrik,Vlorë/Cikël leksionesh "Menaxhimi bashkëkohor i shëndetit pediatrik komunitar" 
Data e zhvillimit: 01-12.07.2013 
Vendi i organizimit: Fakulteti i Shëndetit Publik - Vlorë
Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shëndetit Publik - Vlorë
Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Tel: 0696191305

Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek pediatër

Infermier

Dentist

Farmacist

Qëllimi i aktivitetit: Të diskutohet mbi situatën e shëndetit pediatrijk komunitar sipas profileve dhe të promovohen nevojat prioritare në shërbimet shëndetësore komunitare. 
Kreditet: 30