slogan7-al

7 Dhejtor, Konferenca "Kirurgjia OMF në dekadën e fundit dhe sfidat e saj në të ardhmen"

Titulli i aktivitetit: 7 Dhejtor, Konferenca "Kirurgjia OMF në dekadën e fundit dhe sfidat e saj në të ardhmen"
Data e zhvillimit:

07.12.2013 

Vendi i organizimit: Hotel Tirana Internacional
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Kirurgjisë OMF
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek kirurg

Dentist 

Kreditet: 4