slogan7-al

9 Shtator - 31 Dhjetor, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP

Titulli i aktivitetit: 9 Shtator - 31 Dhjetor, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP
Data e zhvillimit: 09.09.2013 – 31.12. 2013
Vendi i organizimit: Q.S.U.T  “Nënë Tereza” 
Organizatori/ofruesi: ONI SHPK
Kontakte: Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 0695251534
Kategoria e  pjesëmarresve Kryeinfermierë
Farmacistë
Kryelaborantë
Recepsionistë
Arkëtarë
Qëllimi i aktivitetit: Përmirësimi i proceseve rutinë të punës nëpërmjet sistemit të informacionit SISP, formalizimi i fluksit të punës dhe rritja e përgjegjshmërisë së stafit spitalor në kryerjen e detyrës.
Kreditet: 10