slogan7-al

18 Tetor, Konferenca e 21-të kirurgjikale shqiptare

Titulli i aktivitetit

18 Tetor, Konferenca e 21-të kirurgjikale shqiptare   

Data e zhvillimit:

18.10.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana Internacional - Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Njësia Bazë e Kirurgjisë së Përgjithshme 

Kontakt

E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Cel:0662772411

Kategoria e pjesëmarrësve

Kirurg

Onkolog

Infeksionist

Infermier 

Qëllimi i aktivitetit:

Shkëmbim informacioni shkencor kirurgjik mes kirurgëve shqiptarë dhe të huaj. 

Kreditet:

10