slogan7-al

4 Korrik, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular”

Titulli i aktivitetit:

4 Korrik, Seminar  “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular”

Data e zhvillimit:

04.07.2013

Vendi i organizimit:

Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Spitali Gjerman

Kontakt

E-mail:   Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Familje

Qëllimi i aktivitetit:

Njohja dhe rëndësia e përdorimit të probiotikëve në shërbimin parësor. Njohja me klasën  e ramprillit dhe rëndësia e tyre tek shërbimi parësor.

Kreditet:

5