slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara ose në Proces Vlerësimi - Viti 2017

Aktivitetet të cilat janë në Proces Vlerësimi:

  • mund të vlerësohen me aq kredite sa është numri i orëve efektive të aktivitetit;
  • mund të vlerësohen me më pak kredite se numri i orëve efektive;
  • mund t’u  refuzohet akreditimi.

26 dhe 27 dhjetor 2017 Durres ”Trajnim i personelit mjekesor bazuar per rendesine e sherbimit shendetesor paresor QSH nr 8 Durres” 180
26 - 27 dhjetor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 104
23 - 24 dhjetor 2017 Kukes / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 59
23 dhjetor 2017 Tirane / “Insuficenca kardiake akute e dekompensuar. Nderhyrjet ne koke” Në proces vleresimi 546
23 – 24 dhjetor 2017 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 146
22 dhjetor 2017, “Konferenca e 7 e Reumatologjise Shqiptare”. Në proces vleresimi 643
15-20 janar 2017 QSH Zerqan “1.Kanceri Gjirit, 2. Suturat dhe mjekimi i plageve.” Ne Proces vleresimi 167
19 dhjetor Elbasan 2017. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”. 56
19 dhjetor 2017, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 65
18 dhjetor Shkoder, 19 dhjetor Lezhe, 20 dhjetor Rreshen 2017 Trajnim “Ceshtje etike ne kujdesin paliativ”.Ne proces vleresimi 296
18 dhjetor 2017 Korce: “Lindja e pare nga nje prespektive moderne, praktike dhe njekohesisht e pershtatur me realitetin e punes se perditshme”. 147
17 dhjetor 2017 Tirane/ Trajnim “Dhimbja e kokes” Ne proces vleresimi 587
16 - 17 dhjetor 2017 Kavaje / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 33
16 dhjetor 2017 Konference “Te rejat ne Menaxhimin STEMI-it dhe terapia e dyfishte antiagregante (Bazuar ne udherrefyesit e ESC)”. Në Proces vleresimi 1025
16 dhjetor 2017 Shkoder:“Urgjencat mjekesore _ne patologji te ndryshme dhe menyra e menaxhimit te tyre” 24
16 dhjetor 2017 Tirane, Konference. “Antibiotikoterapia, mukolitet dhe anti-inflamatoret posteroid ne semundjet e rrugeve respiratore”. 1143
15 – 20 dhjetor 2017, Tiranë/Trajnim. “Kuadri Ligjor i ser Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 35
15 – 16 dhjetor 2017, Tirane/ “Manipulimet Mjekesore dhe Testet Diagnostike". 2070
15 - 16 dhjetor 2017 Fushe Kruje / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 37
15 - 16 dhjetor 2017, “Kongresi i Specializanteve te kirurgjise orale (The International Conference of Oral and Maxillofacial Trainees)” Në proces vleresimi 517
15 – 16 dhjetor 2017, “Semundjet renale kronike, parandalimi dhe trajtimi i tyre – Sfida aktuale e nefrologeve”. Ne proces vleresimi 760
15 dhjetor 2017, Tirane / Seminar“Aplikimi i teknologjise bashkekohore ne Mjekesine Laboratorike”. 325
15 dhjetor Lezhe, 20 dhjetor Durres, 22 dhjetor Tirane/ Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 32
15 dhjetor 2017, Konference “Menaxhimi i situatave virale nga farmacisti.” 435
15 dhjetor 2017, Shkoder/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 91
14 dhe 21 dhjetor 2017 Katund i Ri, Durres ”Trajnim i personelit shendetesor bazuar ne konstatimin e diagnozave te ndryshme dhe evidentimin e rasteve te vecanta nga KMB ne QSH Katund i Ri, Durres” 250
10 dhjetor 2017 Sofie, Bullgari “Shkolla dimerore mjekesore 5”. 468
9 - 10 dhjetor 2017 Peshkopi, Diber 15 – 16 dhjetor 2017 Fier/ Trajnim “Perdorimi i pajisjeve mjekesore ne kuader te vizites mjekesore ne kujdes paresor” 215
9 - 10 dhjetor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 190
9 – 10 dhjetor 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 304
9 - 10 dhjetor 2017 Tirane/ Trajnim “Crregullimet tek femijet, belbezimi, cluttering dhe mutizmi selektiv ”. Ne proces vleresimi 688
9 dhjetor 2017 Seminar “Parnadalimi Osteoperozes – mbroni te ardhmen tuaj” Besimet ne shendet , njohurite dhe edukimi nga profesionistet e kujdesit shendetesor; elementet kyc ne parandalimin e Osteoperozes. 387
8 - 9 dhjetor 2017 Fier / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 70
8 dhjetor 2017, Trajnim “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 817
7 - 9 dhe 14 - 16 dhjetor 2017 Durres /”Ndergjegjesimi dhe aftesimi i personelit shendetesor lidhur me diagnostikimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike” Ne proces vleresimi 513
7, 8, 9 dhjetor QSH dhe Spitali Skrapar, Berat/14-15-16 dhjetor Spitali dhe QSH Berat/21 -22- 23 QSH dhe Spitali dhjetor Skrapar, Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit labo 73
7 – 8 dhjetor 2017 Tropoje /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 55
7 - 8 dhjetor 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 137
6 - 7 dhjetor 2017, Leksion “Leksione mbi Hemovigjilencen” Ne proces vleresimi 728
6 dhjetor 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 371
6 dhjetor 2017 "Diagnostikimi menaxhimi dhe mjekimi bashkekohore ne sherbimi parësor." 57
4, 12 dhe 19 dhjetor 2017 Tirane /Trajnim. Interpretimi i Elektrokardiogrames. 179
2 dhjetor dhe 3 dhjetor (perseritje) 2017 Tirane “Kapja e hereshme, depistimi dhe parandalimi i kancerit te qafes se mitres”. 840
2 -3 dhjetor 2017 Kukes / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 73
2 – 3 dhjetor 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 188
2 dhjetor 2017, Tirane “Konferenca Kombetare e Imazherise 2017” 753
2 dhjetor 2017 ”Konferenca per Hepatitet” Në Proces vleresimi 47
2 dhjetor 2017 Lezhe “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 18
30 nentor – 1 dhjetor 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 145
30 nentor 2017, Konference “Qelizat Staminale dhe perdorimi i tyre ne praktiken mjekesore” 675
30 nentor 2017 Tirane “Komunikimi profesional ne kurrikulat e shkencave te shendetit”. 45
28, 29 nentor 2017 Kukes / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 84
25 - 26 nentor 2017 Tirane/ Trajnim “Stabilizimi dhe Supervizimi klinik”. Ne proces vleresimi 845
27 – 28 nentor 2017 Elbasan/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 139
25 – 26 nentor 2017, Tirane /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 379
25, 26 nentor 2017 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 232
25 nentor 2017 Gjirokaster “Konferenca V Rajonale e Shendetit Publik” . 286
25 nentor 2017 Berat/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 89
25 nentor 2017 , Durres/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 204
25 nentor 2017, “Workshop dhe sistemet inovative te implantologjise”. 410
24 nentor Bulqize, 5 dhjetor Librazhd, 9 dhjetor Tirane 2017 / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 77
24, 25, 26 nentor 2017 Konferencë ” Konferenca e IX Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”. 2657
24 nentor 2017, Tirane /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1113
24 nentor 2017 “Konferenca e 8-Infermieristike e Spitalit Rajonal Durres”. 21
22 nentor – 22 dhjetor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 286
18, 19, 24, 25 nentor 2017 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 422
18 nentor 2017 Tirane “CAESAR National Meeting in Albania” . Në Proces vleresimi 854
18 nentor 2017, Berat/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 125
18 nentor 2017 Durres/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 158
17, 18, 19 nentor 2017, Lushnje /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 235
17 dhe 18 nentor 2017 Tiranë / Konference “Konferenca e 23 Kombetare Dentare” . 2252
17 – 18 nentor 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 358
17 - 18 nentor 2017,Tirane/ Uorkshop “Scientific multidisiplinary workshop”. 640
16, 21, 23, 30 nentor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 180
16 nentor 2017, Konference “Java Europiane e ndergjegjesimit ne perdorimin e antibiotikeve” 1684
16, 17, 18 nentor QSH Kucove, Berat /22-23-24 nentor QSH Kucove Berat / Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 69
16 nentor – 16 dhjetor 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 402
16 – 17 nentor 2017 Uorkshop / “Rishikimi dhe diskutimi i perkufizimeve te rastit”. Ne proces vleresimi 301
16 nentor 2017 Durres / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 96
16 - 18 nentor 2017, “Kongresi Multidisiplinar Innovations in Medicine”. 2331
16 nentor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 86
15 nentor 2017 Tirane/Uorkshop “Hartimi i nje udherrefyesi per zbatimin e rekomandimeve te JEE dhe permiresimin e reagimit emergjent te shendetit publik ne Shqiperi” . 518
11 – 12 nentor 2017, Berat /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 121
11-12 nentor 2017 Fier / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 76
11-12 nentor 2017 Shijak /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 107
11 nentor 2017, Berat/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 115
11 nentor 2017 Tirane/ Konference “Konferenca e Vjeshtes se Endokrinologjise” 886
9, 10, 11 nentor 2017 Tirane / Konference / “1-st Albanian Conference “Trauma & Emergency Surgery”. 1559
9 - 10 nentor 2017 Diber, Fier /Trajnim “Cilesia dhe Siguria ne Kujdesin Shëndetësor, Akreditimit, Faza e Vetvlerësimit dhe rendesia e tij” 493
9 nentor 2017 Durres/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 147
8 – 9 nentor Tropoje, 10-11 nentor Kukes, 20-21 nentor Diber, 22-23 nentor Bulqize, 24 25 nentor Burrel 2017, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 99
8, 15, 22 nentor 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 429
7 nentor 2017 Seminar “Insuficenca Kardiake, epidemiologjia, trajtimi sipas udhezuesve me te fundit dhe eksperienca klinike ne Shqiperi”. 1094
4, 5 nentor 2017 Lushnje / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 193
4 nentor 2017 , Berat/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 112
4 nentor 2017 Tirane, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 359
3 - 4 nentor 2017 Konference “Kongresi i 1 FMD ”. 1393
3 – 4 nentor 2017 Durres: “Trajnimi personelit mjekesor mbi tema dhe raste te ndryshme”. 543
3 nentor 2017, Trajnim Konferenca e III e Nutricionit “Ushqyerja si faktor percaktues i shendetit nga femijeria ne moshen e trete” 1200
2, 3 nentor 2017 Peshkopi / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 108
1 - 8 nentor 2017 Tiranë/Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”. 676
1 dhe 2 nentor (perseritje 8-9, 15-16, 22-23 nentor) 2017 “Roli i mjekut stomatolog ne diagnostikimin, parandalimin dhe sensibilizimin per HIV/AIDS”. 558
1 nentor 2017 Durres, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 121
31 tetor, 1 nentor 2017, Elbasan, Fier / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 250
28, 29 tetor 2017 Tirane/ Trajnim “Psikologjia e emergjencave”. 766
28, 29 tetor 2017 Gramsh / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 140
28 tetor 2017 Durres / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 232
28 tetor 2017 Sarande “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 87
28 tetor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 215
27 dhe 28 tetor 2017 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1611
27-28 tetor 2017 Tiranë/Konference “Konferenca e 25 Kirurgjikale Shqiptare “ 1164
27-28 tetor 2017 QSH Kastrat, Malesi e madhe / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 174
27 - 28 tetor 2017, Vlore Trajnim "Ndermjetesimi/Menaxhimi ne vendin e punes dhe etika ne komunikimin administrativ" 277
27 tetor 2017 Shkoder Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 151
27 tetor 2017 Fier/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 358
27 tetor 2017 Leksion ”Tumoret e gjirit”. 211
26 - 27 tetor 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 157
26 tetor 2017 Durres, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 142
25 tetor 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 248
23 – 27 tetor, 20 – 24 nentor, 18 - 22 dhjetor 2017 QSH Baz Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Baz, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces vleresimi 228
21, 28 tetor dhe 4 nentor 2017 Tirane, Shkoder, Vlore“Roli i Personelit te Sherbimit Shendetesor Paresor ne kontrollin e shendetit, rritjen dhe zhvillimin e adoleshentit” 705
22 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 97
21 tetor 2017 Durres / Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 130
21-23 dhe 22-23 tetor 2017 Tropoje/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 71
21 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 304
20, 21, 22 tetor 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 167
20-21 tetor 2017 Sarande / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale ' 102
19, 20 tetor 2017 Peshkopi / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 103
18 – 19 tetor 2017, Fier /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 193
17, 25, 27, 31 tetor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 250
15 tetor 2017 Qsh Sinje, Berat / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 110
14 – 15 tetor dhe 21 – 22 tetor 2017 Rreshen/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 224
14 - 15 tetor 2017, Babrru /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 126
14, 15 tetor 2017 Durres / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 101
14 tetor 2017 Berat / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 242
14 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 216
14 tetor 2017 , Durres/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 174
13 – 14 tetor 2017 Golem, Durres / “Konferenca e 8 e Europes Juglindore e Kimioterapise dhe Infeksionit ( 8th South East Europe Conference of Chimiotherapy and Infection, 8 SEEC )” 816
13 – 14 tetor 2017 Tirane, Konference. “Kongresi V mbarekombetar i pneumologjise shqiptare”. 55
13 – 14 tetor 2017 Tirane “Konferenca Kombetare e XIV e Anestezise dhe Reanimacionit dhe programi CEEA (kursi i pare)” 427
13 tetor 2017, Vore. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 150
12, 13, 14 tetor QSH Perondi, Berat /19-20-21 tetor QSH nr 1 dhe nr 2 Berat / 26, 27, 28 tetor QSH Kutalli, Berat / Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandali 133
12 tetor 2017 Patos/Trajnim “Ekipi Nderprofesional ne Kujdesin Shendetesor Paresor ne QSH Patos” 151
11 dhe 18 tetor 2017 Kruje / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 208
10 – 15 tetor, 5 – 10 nentor, 3- 8 dhjetor 2017 QSH Bulqize Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Bulqize, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces 76
10 tetor 2017 Fan, Mirdite “Nje veshtrim mbi hipertensionin arterial dhe komplikacionet qe rrjedhin prej tij”. 145
10 tetor 2017, Tirane. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 304
10 tetor 2017, Konference “Shendeti Mendor ne Specialitetet Mjekesore dhe Shoqeri” 610
9 – 13 tetor 2017,Korce /Trajnim “Lidershipi Transformues”. 405
9 dhe 11 tetor 2017, Tirane/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 137
7 dhe 8 tetor (perseritje) 2017 Tirane “Njohuri te perditesuara mbi Planifikimin Familjar dhe Metodat kontarceptive”. 424
7,8 tetor 2017 Puke / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 130
7 tetor 2017 , Berat / Trajnim “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 218
7 tetor 2017 Tirane / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 286
7 tetor 2017 Durres/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 204
7 tetor 2017 Seminar “Identifikimi i hershem i Depresionit Postpartum tek grate e Martenitetit te Vlores dhe rendesia e edukimit te tyre nga personeli shendetesor” . 686
6 tetor 2017, Tirane/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 276
5 - 7 tetor 2017, Konference “Koncepte dhe rruge te reja ne diagnostikimin dhe trajtimin e demencave” 247
5 – 6 tetor 2017 Tirane Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike” 510
5 - 6 tetor 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 250
5 – 6 tetor dhe 11 -12 tetor 2017, Shkoder, Vlore “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore” 245
5 tetor 2017 Tirane, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 225
2 - 6 tetor 2017 Uorkshop ” TOT – Hemoragjia pas lindjes ,te ndihmojme nenat te mbijetojne dhe kujdesi baze per cdo foshnje dhe femijet premature”. Në Proces 126
2,3,4,5,6 tetor 2017 ,QSH Carshove, Petran, Piskove, Deshnice, Ballaban/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe ndjekja e integruar e femijeve 0-1 vjec dhe grave shtatezena” 119
Shtator, tetor, dhjetor 2017 “Aktivitete Institucionale gjate muajit shtator, tetor, dhjetor ”. 82
30 shtator – 30 tetor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 906
30 shtator Elbasan, 7 tetor Librazhd, 14 tetor Cerrik 21 tetor Peqin, 28 tetor Lushnje 2017. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”. 269
30 shtator, 1-2 tetor 2017, Fier /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 178
30 shtator 2017 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “. 1304
30 shtator 2017 Berat / Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare" 171
30 shtator 2017 Kukes, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 81
30 shtator 2017 Durres, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 170
30 shtator 2017, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ". 1272
29 shtator dhe 6 tetor 2017 Vore / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik 156
29 – 30 shtator 2017 “ Kongresi i III Italo-Shqipetar i Patologjise Orale Cervico-Faciale”. 126
29 shtator – 6 tetor 2017 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 186
29 shtator- 1 tetor 2017 Kamez/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 205
29 shtator 2017 Elbasan “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës ”. 162
28,29,30 shtator 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 264
28 - 29 shtator 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 149
26 shtator- 03, 05 tetor 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 87
25-28 shtator, 3, 5, 7, 14 tetor 2017 Tirane, Durres, Shkoder, Berat, Vlore, Korce /Konference “Roli i Kortikosteroideve orale ne mjekesi “ Në proces 173
25 – 29 shtator, 23 – 27 tetor, 20 – 24 nentor 2017 QSH Peshkopi Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Peshkopi, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces 68
25 – 30 shtator, 2 – 6 tetor, 23 – 28 tetor, 30 tetor - 4 nentor, 20 – 25 nentor, 18 – 23 dhjetor 2017 QSH Melan Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Melan, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermiero 83
25 shtator Shkoder, 26 shtator Lezhe, 29 shtator Rreshen 2017 Trajnim “Dekubitueset, trajtimi dhe parandalimi i tyre. Limfedema” 104
23, 24, 29 shtator dhe 1, 7 tetor 2017 Shkoder /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 377
23 shtator 2017 Leksion ”Aknet, Incidenca, diagnoza dhe trajtimi”. 548
23 shtator 2017 Berat/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 91
23 shtator 2017 Konference “1 Corso di Genetica medica e Biotecnologie” 109
22 – 23 shtator 2017, Permet /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 78
22, 23, 24, shtator 2017 Tirane/ Trajnim “Trajnim Specializues ne EDMR niveli i pare”. Ne proces 548
22 - 24 shtator 2017 Selanik, Greqi“Shkolla verore mjekesore 5”. 107
21, 22, 23 shtator 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 106
20 shtator – 30 nentor 2017, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin” 119
20 shtator – 30 nentor 2017, / Trajnim “Sherbimi i drejtperdrejte i ndihmes se pare me mjetet e duhura dhe ne kohen e duhur dhe kujdesi shendetesor i popullates nepermjet komunikimit efektiv dhe deontologjise mjekesore” 122
19 – 23 shtator, 16 – 21 tetor, 20 – 25 nentor 2017 QSH Maqellare Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Maqellare, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces 65
18 – 23 shtator, 16 – 21 tetor, 20 – 25 nentor 2017 QSH Tomin Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Tomin, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces 57
17 shtator 2017, “Trajtimi i te Semureve me Insuficence Renale Kronike me Hemodialize”. 121
16 – 17 shtator 2017 Puke/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 410
16 shtator 2017 , Gramsh / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 159
16, 17 shtator 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 218
15 – 16 shtator 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 371
15 dhe 22 shtator 2017 Tirane/ Trajnim “Mjekesia e bazuar ne evidenca” 275
12 – 13 shtator 2017, Pogradec /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 97
11-12, 14-15, 21-22, 25-26 shtator 2017 Peze / Trajnim ”Menaxhimi Paraspitalor i urgjencave kardiake”. 91
11-12 shtator Lushnje, 18-19 shtator Fier, 25-26 shtator Burrel. 2-3 tetor Diber, 16-17 tetor Bulqize, 23-24 tetor Mallakaster 2017 / Trajnim “Roli i kryeinfermierit si menaxher ne KSHP” 146
11-12 shtator 2017 Shkoder, “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 110
11-16 shtator, 18-23 shtator, 25 – 30 shtator, 2-7 tetor, 9-14 tetor, 16-21 tetor 2017 QSH Burrel / Kujdesi Infermieror ne Shokun anafilaktik, kujdesin per te semuret kronik ne shtepi ne regjim shtrati, kujdesi per gruan shtatezene”Në Proces 75
9-10 shtator 2017 Bulqize /Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 110
7 shtator – 21 tetor Librazhd “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe ripridhues” 155
7, 8, 9 shtator QSH Velabisht, Berat /14-15-16 shtator QSH Kozare, Kucove / 21-22-23 shtator QSH Ura Vajgurore / 28-29-30 shtator QSH Terpan, Polican / Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i pro 163
7- 15 shtator, 15 – 21 shtator, 1-7 tetor, 7-14 tetor, 18-23 tetor, 23-30 tetor 2017 QSH Komsi Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Komsi, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermie 56
5-7-12-14 shtator 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 272
2-3 shtator 2017 Vlore/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 174
1 – 3 shtator 2017, Berat /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 262
1 – 2 shtator 2017 Tiranë/Konference “3-rd Annual Conference of Trauma “. 743
1 - 7 shtator, 1 – 7 tetor 2017 Trajnim /Kujdesi Infermieror ne Shokun anafilaktik, kujdesin per te semuret kronik ne shtepi ne regjim shtrati, kujdesi per gruan shtatezene” 66
13 - 14 korrik dhe 21 - 22 shator 2017 Tirane “Roli Infermieror ne komlikacionet e shtatezanise dhe pas lindjes, trajtimi i infeksioneve spitalore”. 319
8 gusht – 12 dhjetor 2017 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislative per stomatologet ”. 372
5 – 6 gusht 2017 Burrel/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 140
27 korrik 2017 Lezhe / “Edukimi ne Vazhdim mbi Programin e vaksinimit per mjeket dhe vaksinatoret e DRSHP Lezhe” 120
25 – 27 korrik, 1-3 gusht 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 143
25 korrik – 1 gusht, 7-15 shtator, 7-15 tetor 2017 Dermenas/ Trajnim “Kujdesi Infermieror ne Shokun anafilaktik, kujdesin per te semuret kronik ne shtepi ne regjim shtrati, kujdesi per gruan shtatezene” 69
E premtja e fundit maj, qershor, korrik, shtator 2017 ”Parandalimi si nje nga objektivat kryesore ne Sherbimin Shendetesor Paresor”. 113
22 korrik 2017, Durres. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 133
22 korrik 2017, Berat/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 113
20-21-22 korrik QSH Vertrop, Polican dhe 27-28-29 korrik QSH nr 3 Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 92
17 - 18 korrik 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 129
17 – 18 korrik 2017, Peshkopi /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 100
16 - 17 korrik 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 962
15– 16 korrik 2017 Puke/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 98
15 korrik 2017 Durres / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 101
14 – 15 korrik 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 112
11 korrik 2017 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ” 115
9-16 korrik, 1-7 shtator, 1-7 tetor 2017 Trajnim “Kujdesi Infermieror per gruan shtatezane ne QSH Shupenz” Në proces 53
8 - 9 korrik 2017 Vlore/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 409
8 korrik 2017 , Korce / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 138
7, 8, 9 korrik 2017, Peshkopi /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 259
7 – 14 - 21 korrik 2017 Tirane, Shkoder, Vlore “Forcimi i kapaciteteve te menaxhimit LMIS dhe ofrimit te sherbimit te PF (Menaxhimi logjistik i shperndarjes se kontraceptiveve) ne nivel rrethi” Ne proces 84
6 korrik 2017 Tropoje dhe 7 korrik 2017 Kukes / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 211
6-11-13 korrik 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 726
5 dhe 12 korrik 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 553
2 korrik 2017 Vlore / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 260
1 - 2 korrik 2017, Kucove /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 238
1 – 2 korrik 2017 Tirane “Konferenca e II-te : Risite ne Farmaceutike”. 176
1 korrik 2017 Durres, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online 274
1-7 korrik, 1-7 shtator, 1-7 tetor 2017 Portez, Fier Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Portez, Fier lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” 60
1 korrik 2017, Korce/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ". 210
1 korrik 2017 Lushnje “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)” 218
1 korrik 2017, Korce. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 212
korrik - dhjetor 2017 ,Seminar “Edukimi ne vazhdim i profesionisteve te kujdesit infermieror per 2017 “. Në Proces 67
30 qershor – 1 korrik 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 250
30 qershor 2017 Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve stomatologe në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 82
28 – 29 qershor 2017 / Malesi e Madhe “ Kujdesi Perinatal per nenen dhe femijen ”. 198
29 qershor Poshnje, 6 korrik Polican dhe 13 korrik Otllak, Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 94
28-29 qershor 2017 “Simpoziumi XI vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik- Sfidat ne promovimin e shendetit dhe edukimin shendetesor”. 646
24 - 25 qershor 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1003
24 qershor 2017 Korce / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 188
23 - 24 qershor 2017 Shkoder / “Rehabilitimi pas protezes se artikulacionit Kokso-Femoral dhe Artikulacionit te Gjurit” 361
23 – 24 qershor 2017, Tirane/ Konference “Kujdesi shendetesor ne specialitete". 1372
23 qershor 2017 Tirane “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 185
22, 23, 24 qershor 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 205
22,23,24 qershor 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 195
19 qershor 2017 Tirane Trajnim / BLSD ”Basic Life Support Defibrilation”. 94
19-20, 22-23 dhe 27-28 qershor ne Peze; 3-4 dhe 6-7 korrik ne Spille, Trajnim /”Menaxhimi i rrugeve ajrore ne urgjencen paraspitalore”. 87
18 qershor 2017, Levan Fier/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)". 204
18 qershor 2017 Levan Fier . “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 241
17 - 18 qershor 2017 Has, Kukes/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 179
17 - 18 qershor 2017, Peqin /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 164
17 qershor 2017 , Durres / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 236
17 qershor 2017, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 200
16 – 17 qershor 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 755
16, 17, 18 qershor 2017, Vlore /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 253
15 qershor 2017, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 450
15 qershor 2017 Skrapar / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 174
14 - 17 qershor 2017 Tiranë Trajnim: “Workshop: The Breast Ultrasound ( Ekografia e Gjirit)” Në proces 57
13 qershor 2017, Tirane “Leksione mbi aspekte te urgjences ne hematologji”. 92
11 qershor 2017 Levan, Fier / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 191
10 - 11 qershor 2017 Fushe Kruje/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 205
10 - 11 qershor 2017, Berat /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 169
10 – 11 qershor 2017, Bulqize/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 188
10 qershor 2017 , Fier / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 193
10 qershor 2017 Konference “Menaxhimi i disiplemive (Bazuar ne Udherrefyesin e fundit ESC 2016)”. 139
10 qershor 2017 Durres/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 223
9 dhe 16 qershor 2017 Videoleksion / “Mbrojtja ndaj rrezatimit diellor dhe crregullimet e gjumit”. 968
9, 10, 11 qershor 2017, Berat /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 223
8 qershor 2017 Tirane/ Trajnim “Kujdesi Infermieror per pacientet me Aksidente Cerebro-Vasculare (AVC)” 1503
8 qershor 2017 Kelcyre, Permet / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 145
7,21,28 qershor 2017 Berat / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 382
7 qershor Vlore, 8 qershor Berat, 9 qershor Fier, 14 qershor Shkoder, 15 qershor Durres, 16 qershor Kavaje, 21 qershor Korce, 22 qershor Lezhe, 23 qershor Gjirokaster 2017 “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalim 478
6 qershor – 7 korrik 2017 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislativ per stomatologe ”. 283
6,8,13,15 qershor 2017 /Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 319
3, 4, 10, 11 qershor 2017 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 184
3-4 qershor 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 254
3-4 qershor 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 291
3 – 4 qershor 2017 Tirane/ Trajnim “Procesimi i Zise ne psikoterapine familjare dhe terapia me EMDR”. 88
3 qershor 2017 , Berat / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 421
3 qershor 2017, Trajnim “Kursi i Sklerozes Laterale Amiotrofike (SLA)” 152
3 qershor 2017 Fier/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 245
3 qershor 2017 Pogradec/ Konference “Diabeti, Lipidet, Semundjet” 89
3 qershor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 344
3 qershor 2017 Durres/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 313
2 dhe 3 qershor 2017 Shkoder / “Konferenca e 1-re shkencore e Shkencave Mjekesore-Teknike (Hulumtimi dhe Edukimi ne Shkencat Mjekesore-Teknike)” 249
1 qershor Burrel, 2- 3 qershor Peshkopi dhe 6 – 7 qershor Fier 2017 / Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 78
1 qershor 2017 Durres Konference. “Patologjite Infektive Respiratore, Gastro-Intestinale dhe Sindromi Vertiginoz ne Sherbimin Paresor. Ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit te tyre”. 407
Qershor - Dhjetor 2017 Delvine “Edukim ne Vazhdim per DSHP Delvine” 83
Qershor - tetor 2017 , Permet/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe trajtimi mjekesor bashkekohor ne sherbim te rritjes se cilesise se kujdesit shendetesor te komunitetit” 16
31 maj 1, 2 qershor 2017, Shkoder/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 744
29 maj Burrel dhe 26, 30, 31 maj Fier Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 224
27 – 28 maj 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“ 1819
27-28 maj 2017 , Bulqize /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 215
27 - 28 maj 2017 Shkoder/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 314
27- 28 maj 2017, Elbasan/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 275
27 maj 2017 Tirane / Konference “Diabet & Metabolizem – Te rejat 2017” 168
27 maj 2017, Fier/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 264
27 maj 2017 , Tirane / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 424
27 maj 2017 Konference “ Konferenca Kombetare Mjekesore e trajtimit modern te plageve “. 202
27 maj 2017 Tirane/Konference“Takimi i IV i Ortodonteve Shqipetare”. 486
26 – 27 maj 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 486
26 maj Lushnje, 31 maj dhe 1 qershor Tirane, 2 qershor Elbasan 2017 “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 246
26 maj 2017, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 340
26 maj 2017 Workshop/ “Workshop mbi fotografine dentare” 202
25 - 26 maj 2017, Tirane/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 568
25-26 maj 2017 , Tirane /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 205
23 -24 dhe 25-26 maj 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 254
22 maj 2017 (ne vazhdim), Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 336
20, 21 maj 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 307
20 - 22 maj 2017 Tirane “Kurs endodoncie-konservative dhe restaurimi, faseta direkte ne sektoret anteriore”. 167
20- 21 maj 2017, Ballsh/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 183
20 - 21 maj 2017 Tirane “Kongresi i III Kombetar i Fizioterapise” 793
20 maj – 20 qershor 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 429
20 maj 2017, Fier/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 180
20 maj 2017, Fier/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 213
20 – 21 maj 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“ 607
20 maj 2017 Durres / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 289
20-21 maj 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 484
20 maj 2017 Tirane “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)”. 287
19, 20, 26, 27 maj 2017 Shkoder, Trajnim/ “Planifikimi familjar ne kujdesin shendetesor paresor” 172
19 maj 2017 Videoleksion / Tirane “Statusi actual dhe efektet e implementimit te recetes elektronike (eRx) ne Shqiperi dhe Ndryshimet ne Legjislacionin Fiskal dhe te Punes, efektet e zbatimit te tyre ne fushen farmaceutike” 314
19 maj 2017, Lac. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 214
18, 23, 25 maj 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 319
18, 19, 24 maj 2017 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus” 262
17- 18 maj, 26-27 maj 2017 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 224
15 maj – 15 qershor 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 443
14 maj 2017, FierShegan Lushnje/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)". 216
14 , 15 maj 2017 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus” 161
14 maj 2017, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 444
13, 14, 20, 21 dhe 27 maj 2017 Kavaje Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 277
13 – 14 maj 2017 , QSH Zallbastar /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 211
13 -14 maj 2017, Tirane, Konference “Kongresi i V Nderkombetar i Shoqates Shqiptare Obsetrike-Gjinekologjise”. 161
13- 14 maj 2017, Peshkopi/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 213
13 maj 2017, Durres/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 248
12 maj Shkoder, 19 maj Tirane, 26 maj Vlore 2017 Konference. “Patologjite Infektive Respiratore, Gastro-Intestinale dhe Sindromi Vertiginoz ne Sherbimin Paresor. Ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit te tyre”. 220
12-13 maj 2017 Tirane/Konference “ Qasjet e fundit shkencore dhe zhvillimet ne shkencat farmaceutike”. 243
12 -13 maj 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 220
12 - 13 - 14 maj 2017 Trajnim/ “Metoda Kabat-PNF (proprioceptive neuromuscular facilitation)” 405
12 maj 2017 Vlore/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 250
12 maj 2017 Tirane / Trajnim“SFIDAT E INFORMATIZIMIT NE SISTEMIN SHENDETESOR SHQIPTAR” 258
11, 12, 13 maj 2017, Vlore/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 284
11 maj Burrel, 12 maj Peshkopi, 13 maj Burrel, 16 maj Fier, 19 maj Burrel 2017,/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 208
10 maj – 10 qershor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 260
9 maj 2017 “Konference / Percaktoret e sjelljeve te lidhura me shendetin dhe semundjet ne vendet e rajonit Europian ”. 589
8 maj Fier, 15 maj Mallakaster, 16 maj Burrel, 17 maj Lushnje, 18 maj Bulqize, 19 maj Peshkopi 2017 Workshop / “Rritja e rolit te infermierit ne KSHP nepermjet trajnimit ne vendin e punes”. 152
Maj 2017 Konference/“Konferenca e Dyte Shkencore Studentore” 590
6 – 7 maj 2017 Elbasan, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 346
Prill - Maj 2017 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 249
6 - 7 maj 2017, Lushnje/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 281
6 maj 2017 Fier / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 302
6 maj 2017, Seminar /“Risite dhe teknologjite e avancuara ne diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit te gjirit”. 186
6 maj 2017, Fiershegan- Lushnje / Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 194
6 maj 2017 Korce/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 263
6 maj 2017 , Fiershegan- Lushnje / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 250
6, 7, 13,14 maj 2017 Tropoje Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 238
5, 6, 7 maj 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 242
4 maj 2017, Tirane/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 370
4 maj Tirane, 5 maj Librazhd 2017 / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 260
5 maj 2017 Videoleksion / Tirane “Virozat Stinore respiratore, alergjite respiratore stinore dhe tumorogjeneza” 198
3, 4, 9, 11 maj 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 460
29 prill Lushnje, 6 maj Gjirokaster, 13 maj Diber, 20 maj Burrel 2017. “Per Riaftesimin teorik per diagnostikim dhe trajtimin e urgjencave mjekesore dhe patologjive me te shpeshta.”. 332
29 dhe 30 prill 2017, Fier/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 194
29 prill 2017 Gjirokaster “Konferenca : Kujdesjet shendetesore te rendesishme per nje komunitet te shendetshem ” . 204
29 dhe 30 prill 2017, Puke/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 166
29 – 30 prill 2017 Selenice, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 173
28-29 prill 2017, “Kongresi Mjekesor i Fitnesit dhe Nutricionit”. 204
25 – 26 prill 2017 Tirane “ Kujdesi Perinatal per nenen dhe femijen ”. 200
29 prill 2017 Korce / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 236
28 – 29 prill 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1367
28 - 29 Prill 2017 Konference / Durres, “Advanced managment of trauma”. 772
28 prill 2017 /Kukës. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te mjekeve te spitalit Kukes” 252
27- 28- 29 prill/ 2-3-4 maj/ 15-16-17 maj/ 22-23 maj 2017, Tirane,” Kujdesi per femijet 0-6 vjec ne Sherbimin Shendetesor Paresor” 153
25 – 26 prill 2017 “Trajnimi me Infermieret e QSH Klos per “Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve” 232
25 prill 2017 Korce / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 188
24 prill 2017 /Kukës. “Edukimi i vazhdueshem infermieror per safin e Spitalit Rajonal Kukes per vitin 2017”. 231
22, 23 prill 2017 Shkoder Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 326
23 prill 2017, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2017. Perditesimi i Pranveres bazuar ne raste klinike”. 181
23 prill 2017 Patos/Trajnim “Menaxhimi i femijeve me kolle dhe veshtiresi ne frymemarrje” 164
22 dhe 23 prill 2017 Shkoder / Trajnim “Ekzaminimi dhe rehabilitimi i pacienteve me probleme neurologjike” 496
23 prill 2017 , Korce / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 173
22 prill 2017, Lushnje/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri" 152
22 prill 2017 Durres dhe 6 maj Lushnje 2017 ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 789
22 prill 2017 Korce / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 196
22 prill 2017 Elbasan / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 184
22 prill 2017, Fier/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze " 270
22 prill 2017, Fier/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)" 249
22 prill 2017, Tirane/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 168
22 prill 2017 Tiranë Trajnim: “Cilesia ne kujdesin Infermieror ” 192
21 - 23 prill 2017 Tirane “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekesore 4”. 170
21-22 prill 2017 Tirane “Konference 1re Nderkombetare ne Shkencat Mjekesore ne Shkencat Mjekesore Klinike dhe Kirurgjikale” 857
21 prill 2017 Videoleksion / Tirane “Hepatotoksiciteti dhe barnat. Riniti alergjik dhe trajtimi i tij”. 172
Gjate 2017 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Kuman/Fier lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” 134
20, 21 prill 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 300
21 dhe 12 maj 2017 Laprake / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 310
20 dhe 27 prill 2017 Tirane / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 286
20 – 21 prill 2017 Tirane “Konferenca Kombetare e XIII e Anestezise dhe Reanimacionit” Në proces 78
19, 24, 27 prill 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 449
19, 26 prill dhe 3, 10, 17 maj 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 515
18 dhe 25 prill 2017 Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 675
18 dhe 21 prill 2017, Paskuqan/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 198
15, 16, 22, 23 dhe 29 prill 2017 Erseke /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 351
18 – 19 prill 2017 Trajnim “Kujdesi Infermieror ne banese per te moshuarit”. 370
18 prill– 8 qershor 2017 Tiranë Trajnim: “Kursi i Ekografise Abdominale per mjeket specialiste , 2017” Në proces 62
15, 16 prill 2017 Durres / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 332
15 prill 2017, Vlore/Trajnim “Dislipidemite" 288
15 prill 2017 Fier / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 283
15 prill 2017 Elbasan/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 280
14 – 15 prill 2017 Tiranë/Kongresi i III Kombetar “Kujdesi ndaj shtatezanise dhe lindjes” 75
14 prill 2017, Laprake, Tirane/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 284
14 prill 2017 Elbasan/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 177
13 – 16 prill 2017 Tiranë/ “Screening ekografik i tremujorit te pare dhe tremujorit te dyte”. 72
10-12 prill, 18-20 prill, 24-26 prill, 2-4 maj, 15-17 maj 2017 Peze dhe Tirane Trajnim /”Menaxhimi paraspitalor i urgjencave mjekesore” 186
12 prill - 28 qershor 2017 Trajnim “Edukimi në vazhdim i Specialisteve te Sherbimit Spitalor dhe Shendetit Publik në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ Në proces 64
9 prill 2017 Korce/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 371
9 prill 2017 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 150
8, 9 prill 2017 Rubik Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 332
8 – 9 prill 2017, 29 – 30 prill 2017, 13 -14 maj 2017 Durres/ Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 800
8 dhe 9prill 2017, Burrel/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 231
8 – 9 prill 2017 Divjake, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 264
8 prill 2017, Elbasan/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 290
8 prill 2017 Tirane “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)”. 143
8 prill 2017 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 171
8 prill 2017 Elbasan/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 1737
8 prill 2017/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 161
8 prill 2017 Vlore /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 307
7 prill Tirane, 12 prill Shkoder, 19 prill Fier, 3 maj Durres, 10 maj Vlore, 13 maj Valbone, Tropoje, 17 maj Elbasan, 20 shtator Korce, 27 shtator Sarande, 4 tetor Kukes 2017 / Takim Shkencor “Semundjet kryesore Alergjike, protokollet per Mjekun e Familje 140
7 – 12 prill 2017 Lac, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 238
7 – 8 prill 2017 “ Konferenca e 13-te Stomatologjike” 233
7 prill 2017 Videoleksion / Tirane “Osteoperoza Diagnioza, mjekimi dhe fiziologjia e ushqyerjes e metabolizmi”. 190
7 prill 2017 Elbasan/Seminar “Problemet prioritare ne asistencen infermierore te incontinences urinare” 170
6-7 prill 2017, Elbasan,” Ushqyerja tek femijet 0-6 vjec dhe nenat e reja ”. 167
5 prill – dhjetor 2017 Tiranë “Permiresimi i cilesise se kujdesit ne pacientet e sherbimit Sroke Unit dhe Post Stroke, Neurologji, Neurokirurgji duke respektuar protokollet e kujdesit .” Në proces 73
5 dhe 12 prill 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1055
5, 6, 7 prill 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 308
4, 6, 11,13 prill 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 603
4,6,7,10,12,14,17,19,21,24,26 prill dhe 3 maj 2017 Thumane,Kruje/Trajnim “Semundjet me te shpeshta psikiatrike ne kujdesin primar" 52
2 prill 2017 Korce/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 248
2 prill 2017, Korce/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 298
1 dhe 2 prill 2017, Shkoder/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 260
1 prill 2017 Elbasan, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 272
1 prill 2017, Lushnje/ Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 241
prill – dhjetor 2017 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 75
31 mars dhe 7 prill 2017 / Trajnim Trajneresh per Kujdesin Prenatal ne Sherbimin Paresor” 464
31 mars – 1 prill 2017 Konference “Konferenca Mjekesore per personelin teknicien”. 199
Mars 2017 Korce /Trajnim. ”Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore”. 697
29 mars – 29 prill 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 645
31 mars 2017 Kukes: “Trajnim mbi ceshtje te praktikes klinike ne institucionet publike te kujdesit shendetesor paresor te bashkise Kukes”. 145
27 mars – 27 prill 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 678
27 mars – 7 prill 2017 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 303
27 mars – 1 prill 2017, Tirane/ “Trajnim i trajnereve mbi Menaxhimin e Stresit per punonjesit e sherbimit shendetesor paresor” 239
27-28 mars 2017, Shkoder,” Monitorimi dhe promovimi fizik ne femije. Trajtimi i Semundjeve infektive tek femijet 0-6 vjec” 172
25 mars 2017, Vlore/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 238
25 mars 2017, Lushnje/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve" 205
25 mars 2017 Leksion“Sistemi Self Ligated ne praktiken tuaj ditore”. 353
25 mars 2017 Elbasan/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 189
25 mars 2017, Berat/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 179
25, 26 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 392
25 – 26 mars 2017 , QSH Roshnik, Berat /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 225
25 mars 2017 Tirane / Konference ”Konferenca Kombetare e XVIII e Shoqates Shqiptare te Gastroenterohepatologjisë” 70
24 mars 2017 Tirane Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 366
24-25 mars 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 173
24 mars 2017 Videoleksion / Tirane “Ndryshime ne legjislacionin farmaceutik shqiptar dhe ligji I ri per produktet kozmetike dhe specifikimet pediatrike ” 207
24 mars 2017 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 214
23-24 mars dhe 30-31 mars 2017, “Trajnim dy ditor me personelin shendetesor mbi “Sherbimet Miqesore per te Rinjte “ ne Petrele dhe Ndroq-Tirane” 169
22 mars – 22 prill 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij” 508
20, 23, 24 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 549
21 mars –dhjetor 2017/ Tirane, “Cikel Leksionesh per personelin Infermieror”. 74
20, 21, 22 mars 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 187
18 – 19 mars 2017, Sarande/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 249
18, 24, 25, 30, 31 mars dhe 1, 7, 8 prill 2017, Elbasan, Peqin, Prrenjas , Belesh, Gramsh, Pogradec ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe infermierore : Per Riaftesimin teorik per diagnostikim dhe trajtimin e urgjencave mjekesore dhe patologjive 372
18 mars 2017, Lushnje/ Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 210
18 mars 2017 , Elbasan / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal 295
18 mars 2017 Lushnje Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 227
18 mars 2017 Gjirokaster “Konferenca VI Rajonale e Shendetit Publik” 236
18 – 19 mars 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 585
17 – 19 mars 2017 Trajnim/ “Metoda Kabat-PNF (proprioceptive neuromuscular facilitation)” 295
17 – 18 mars 2017 , Tirane /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 208
17 mars 2017, Tirane / Konference “Konference Nderkombetare ne Mjeksine Laboratorike; E sotmja dhe e ardhmja ne Mjeksine Laboratorike”. 277
17 mars (perseritje) 2017 Videoleksion/ Tirane “Ndryshimet ligjore per dhenien e autorizmit te tregtimit te barnave dhe barnat jetime, legjislacioni shqiptar dhe pikepamjet e shoqerise mbi to ” 190
16, 17, 18 mars 2017, Pogradec/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 279
16-18 mars 2017, Elbasan,” Identifikimi dhe trajnimi i anemise, infeksioneve dhe parazitozave intestinale tek femijet 0-5 vjec. Ceshtje te kujdesit per te porsalindurin, antenatal dhe postnatal ne kujdesin shendetesor paresor ” 169
16, 17, 18 mars dhe 23, 24, 25 mars 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 222
15, 17, 23, 24 mars 2017 Lezhe, Puke, Gjirokaster, Tepelene / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 225
13, 15, 17,19 mars 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 260
11 mars 2017 , Elbasan / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 284
11 mars 2017 ,Lushnje/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 323
11 mars 2017 , Vlore / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 396
10 – 21 mars 2017 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 465
10, 11, 12 mars 2017 Tirane/ Konference Shkencore “Trajnim Specializues ne EMDR. Niveli i pare”. 174
10 – 17 mars 2017 Lac , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 233
8, 9, 10 mars 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 241
6, 9, 11 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 541
7-8 mars 2017 / Trajnim”Principles and Techniques of basic life support in Adult, Child and Infant” Në Proces 64
4 mars 2017 Elbasan, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 311
4 – 5 mars 2017 Kukes , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 226
3-4 mars, 1-2 prill, 28-29 prill, 2-3 qershor, 8-9 korrik, 29-30 shtator, 3-4 nentor 2017, Trajnim “Kurs Teorik dhe Praktik mbi Pacientet ne Ortodonci”. 234
3 mars 2017 Tirane/ Konference Shkencore “Imunoterapia Alergenspecifike”. 228
2, 3, 4, 5, mars dhe 7, 8, prill 2017 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i baze ne Ortodonci”. 151
1, 2, 3 mars 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 219
1 mars 2017 Kolonje /Trajnim “Hallkat perberese te zinxhirit te infeksionit” 233
28 shkurt , 1, 2 mars 2017, Vore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 223
27 shkurt Rreshen, 28 shkurt Lezhe, 6 mars Shkoder 2017 Trajnim “Menaxhimi i simtomave te dhimbjes dhe perdorimi i opiateve 164
28 shkurt 2017 Tirane/Leksion“Ortodoncia Bioprogresive”. Ne proces 76
27 shkurt – 7 mars 2017 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 226
27 shkurt – 6 mars 2017, Tirane/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 200
25 shkurt 2017 Elbasan/Seminar ''Aftësitë relacionale të operatoreve të shëndetit'' 931
24, 25 shkurt dhe 4 mars 2017 QSH Postribe, Shkoder, Trajnim/ “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 137
24 – 25 shkurt 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1029
24 shkurt 2017 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 447
23, 24, 25 shkurt 2017, Pogradec/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 195
23 shkurt, 2, 9, 16 mars 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 709
18 - 19 shkurt 2017 , Korce / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 675
17- 24 shkurt 2017, Vidioleksion “Zhvillimet teknologjike, Inovacionet ne monitorimin terapeutik dhe sfidat ne trajtimet farmaceutike te diagnozave.” 542
17 – 21 shkurt 2017 Shkoder Lezhe Durres Elbasan Fier Vlore Trajnim. “Kolla dhe menaxhimi i rasteve specifike”. 714
16, 17, 18 shkurt 2017, Erseke/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 422
15 shkurt 2017 (ne vazhdim), Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 439
12 shkurt 2017 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 325
11 – 12 shkurt 2017, Lushnje/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 293
11 shkurt 2017, Konference “Menaxhimi i produkteve OTC, Farmacia dhe publiku.” 1401
10 shkurt 2017 Shkoder/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 149
5 shkurt 2017 , Korce / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 342
1 shkurt – prill 2017 Tirane / Trajnim”Modeli bio-psiko-social i aftesise se kufizuar ne Shqiperi> Punonjesit e njesive te pushtetit vendor , agjensive te punesimit te formimitprofesional, arsimit dhe sherbimeve mbeshtetese” 226
30, 31 janar dhe 3, 4 shkurt 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 427
28 – 29 janar 2017 “Human Taping-Moduli 1” 539
28 janar 2017, Trajnim “Nuvola, maskerinat transparente”. 435
27, 28, 29 janar; 24, 25, 26 shkurt; 24, 25, 26 mars; 28, 29, 30 prill 2017 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i Protetikes Fikse”. 323
26,27,28 janar 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 354
25 janar – 25 shkurt 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 653
23 - 28 janar 2017 Tiranë Trajnim: “Workshop: The Breast Ultrasound ( Ekografia e Gjirit)” Në proces 476
26 janar 2017 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri” 549
21 janar 2017, Konference “Metodika dhe mjetet e reja ne standartizimin e praktikave infermierore” 823
20,21,27,28 janar 2017 / Trajnim “Planifikimi Familjar ne Kujdesin Shendetesor Paresor” 765
20 janar – 20 shkurt 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 477
19-20 dhe 26-27 janar 2017, “Trajnim dy ditor mbi Planifikimin Familjar dhe HIV/AIDS me punonjesit e shendetesise te QSH Berzhite dhe Baldushk, Tirane” 498
16 janar – 16 shkurt 2017,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 470
15 janar 2017, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2017. Perditesimi i dimrit bazuar ne raste klinike”. 880
13 – 14 janar 2017 Trajnim “Dynamic Tape” 1215
9 janar 2017 e ne vazhdim Trajnim “Trajnim mbi implementimin e recetës elektronike E-RX”. 300
Gjate 2017 Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes se QSH nr 3 Fier lidhur me “Infeksionet respiratore tek te rriturit” 175
E premte e fundit cdo muaj 2017 “Edukimi në vazhdim i personelit te Qëndra Shëndetësore nr 5 Vlore” 209
Gjate 2017 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Sllove, Tomin, Melan lidhur me “Ankthi I gjeneralizuar dhe depresioni” Në proces 75
Gjate 2017 Fier “Edukim ne Vazhdim per QSH nr 1 Fier” Në Proces 72
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Infermiereve të Familjes të QSH Nr.2 Lushnje lidhur me kontrollin dhe parandalimin e diabetit tip II nga infermieret e familjes. 67
Gjatë 2017, Trajnim “Edukimi në Vazhdim në Shërbimin e Pediatrisë Nr. 2 ”. Në proces 65
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje lidhur me menaxhimin e femijeve me kolle dhe frymemarrje te veshtiresuar ” 107
1-2 here ne muaj 2017 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i Qendres Shendetesore te Specialiteteve nr 1 Tirane”. Në proces 86
Gjate 2017 Lezhe /”Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor Lezhe “ dhe “Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror Lezhe” 236
Gjate 2017 Diber “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Peshkopi, Diber per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” Në Proces 54
Data 1 e cdo muaji 2017 Lekaj / Leksion “Per Personelin e QSH Lekaj “ 72
Gjate 2017 Patos/Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Patos lidhur me "Menaxhimi i Integruar i semundjeve te femijeve 0-5 vjeç” Ne proces vleresimi” 56
Gjate 2017 Dermenas/ Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Dermenas lidhur me "Standartizimin e ndjekjes dhe vlerësimit të fëmijës 0-5 vjeç sipas praktikes se menaxhimit te integruar te semundjeve te femijeve” Ne proces 71
Gjate 2017 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 56
Gjate 2017 Roskovec /Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Infermiereve te konsuktorit te femijes të QSH Roskovec lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” 55
Gjate 2017 Burrel /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Burrel lidhur me “Hipertensioni Arterial”Në Proces 81
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve të Familjes per femije dhe Infermiereve te Konsultorit te femijeve të QSH Nr.2 Lushnje lidhur Ndjekjen e femijes se shendoshe 0-2 vjec . Ne proces 62
Gjate 2017 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Infermiereve Mjekëve të Familjes të QSH Strum lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” Në proces 73
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Diber lidhur me “Hipertensionin arterial” Në proces 80
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje dhe QSH Dushk/Lushnje lidhur me Diabetes Mellitus tipi II ” Ne proces 63
Gjate 2017 QSH Ngracan, Mallakaster “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mallakaster per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 60
Gjate 2017 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Ambulanca Dobrove lidhur me “Keshillimi per nje stilt e shendetshem jete” Në proces 82
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve të Familjes të QSH Nr.2 Lushnje dhe QSH Golem Lushnje lidhur me dhimbjet e gjoksit. Ne proces 69
Gjate 2017 QSH Bathore Tiranë / “Trajnimi per Personelin e Q.SH. Bathore” Në proces 62
Gjate 2017 Fier “Edukim ne Vazhdim per DSHP, Spitali Kavaje” Në Proces 68
Gjate 2017 Lushnje “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Lushnje per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” Në Proces 52
Gjate 2017 Zharez, Patos “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Fier per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” Në Proces 78
Gjate 2017 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes dhe Infermiereve të QSH Kuman/Fier lidhur me ""Standartizimin e ndjekjes dhe vlerësimit të fëmijës 0-5 vjeç sipas praktikes se menaxhimit te integruar te semundjeve te femijeve” Ne proces 58
Gjate 2017 Lushnje “Grup Rishikimi ndermjet infermiereve te konsultorit te femijeve QSH nr 2 Lushnje lidhur me Ndjekjen dhe vleresimin e rritjes se femijes nga 0-5 vjec sipas kurbave te reja te OBSH” Në Proces 64
Gjate 2017 QSH Roskovec Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Roskovec, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces 39
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje lidhur me “Standartizimin e ndjekjes dhe vlerësimit të fëmijës 0-5 vjeç sipas praktikes se menaxhimit te integruar te semundjeve te femijeve” Ne proces 66
Gjate 2017 Ballsh “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mallakaster per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” Në Proces 44
Gjate 2017 Fier “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Fier lidhur me “Sindromen Metabolike” Në Proces 63
Gjate 2017 Lezhe /” 1. Crregullimet Hipertensitive te shtatezanise, 2. Aksidentet Cererbro vaskulare, 3. Syndroma Burgata, 4. Pneumonia ne komunitet, 5. Tumoret e kockes, 6. Traumat, 7. Konvulsionet febrile” Ne proces 43
Gjate 2017 Kuman “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Fier per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” Në Proces 65
17 – 18 dhjetor 2016, 14 – 15 janar 2017, 18 – 19 mars 2017 Tiranë Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 667