slogan7-al

15 - 16 Qershor,Trajnim "Protokollet e praktikave më të mira klinike & procedura të sigurta në kirurgji"

Titulli i aktivitetit:

15 - 16 Qershor,Trajnim "Protokollet e praktikave më të mira klinike & procedura të sigurta në kirurgji"

Data e zhvillimit:

15-16.06.2013

Vendi i organizimit:

Qendra e Studimeve Infermierore "Nightingale", Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Qendra e Studimeve Infermierore "Nightingale", Tiranë

Kontakt

E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Tel:0694338070

Kategoria e pjesëmarrësve:

Infermier 

Qëllimi i aktivitetit:

Sigurimi i ofrimit të shërbimit shëndetësor sa më cilësor, nëpërmjet ripërsëritjes dhe thellimit të njohurive bashkëkohore mbi protokollet klinike dhe aplikimit të suksesshëm me procedura të sigurta në shërbime të përditshme dhe raste emergjente në kirurgji.

Kreditet:

10