slogan7-al

18 Maj, Konferenca “Përditësimi i njohurive klinike dhe terapeutike"

Titulli i aktivitetit:

18 Maj, Konferenca “Përditësimi i  njohurive klinike dhe terapeutike”

Data e zhvillimit:

18.05.2013

Vendi i organizimit:

Hotel “Doro City”, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Seksioni i Farmakologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, UMSH

Kontakt

E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Rifreskimin dhe përditësimin e njohurive klinike dhe terapeutike të pjesëmarrësve lidhur me patologji dhe çrregullime të ndryshme, të cilat prekin në mënyrë të zakonshme popullatën , kanë rëndësi për mirëqënien shëndetësore të personave të prekur ose dijenitë lidhur me ato për të cilat kanë njohur përparime të shpejta.

Kreditet:

5