slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2021

8 – 9 korrik Korce 2021 “Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhenues me baze gjinore” 99
5,6,7,8,9,10 korrik 2021 Tirane “Tema bashkohore ne dentistri, 2021” 2
5 - 6 korrik 2021 Korce “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 79
4 - 5 korrik 2021, Kukes/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 19
3 korrik 2021 Tirane/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 54
3 korrik 2021, Gjirokaster ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik” 12
2-3, 9-10, 16-17, 23-24, 30-31 korrik 2021, Pogradec/Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 219
2 - 3 korrik 2021, Tepelene/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 0
1-2-3 dhe 7-8 korrik 2021, Burrel/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 0
1 - 2 korrik 2021, Lushnje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 0
1 korrik 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 61
29 - 30 qershor 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 83
27 qershor – 27 korrik 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 80
27 qershor 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 324
27 - 28 qershor 2021, Ndroq / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 1
26 qershor – 26 korrik 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 63
26 qershor – 26 korrik 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 96
26 - 27 qershor 2021 Elbasan/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 29
26 - 27 qershor 2021, Vlore/ Trajnim “Bazat e mjekimit dhe suturimit te plages". 194
26 – 27 qershor 2021 Kruje/ Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 22
26 qershor 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 191
25 qershor – 25 korrik 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 75
25 – 26 qershor 2021 Konference/“International Konference of Medical Sience ICMS 2021” 421
25,26,27 qershor 2021, Peshkopi/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 0
25 - 26 qershor 2021, Librazhd/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 15
25 - 26 qershor 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi udhezues manual bazik te personelit shendetesor". 42
25 qershor 2021, online /Konference online “Rendesia e diagnostikimit dhe e monitorimit te Covid-19”. 477
25 qershor 2021 , online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 52
24 qershor – 24 korrik 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj” 75
24 – 25 qershor Gjirokaster 2021 “Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhenues me baze gjinore” 36
23 qershor 2021 Tirane, / “Leshmanioza dhe semundjet fungale invazive”. 3
22 qershor 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 75
21 - 22 qershor 2021 Gjirokaster “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 28
20 qershor – 20 korrik 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 308
19 - 20 qershor 2021, Kukes/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 74
19 - 20 qershor 2021 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“ 71
19 - 20 qershor 2021 Has/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 32
19 - 20 qershor 2021, Vlore/ Trajnim “Bazat e mjekimit dhe suturimit te plages". 6
19 qershor 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 284
19 qershor 2021 Tirane/ Trajnim “Kujdesi infermieror bazuar ne evidence". 11
19 qershor 2021 Tirane/"Njohuri baze te demtimeve muskulo-skeletore“ 340
18 - 19 qershor 2021 Lezhe/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 37
17 qershor 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 97
17 qershor 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 43
15 qershor – 12 tetor 2021 Tepelene dhe Vlore “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhues ne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 58
15, 16, 17 qershor 2021 online/Trajnim: “Nderveprim profesional SOFT SKILLS tek profesionistet e shendetesise”. 685
15 - 16 qershor 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi udhezues manual bazik te personelit shendetesor". 79
12 – 25 qershor 2021 Tirane / Trajnimit për Trajnerë "Përdorimi i 3 pajisjeve: Otoskop, Oftalmoskop dhe Çekici neurologjik në kuadër të vizitës mjekësorë nga Mjeku i Familjes” 15
12 - 13 qershor 2021, QSH Kamez/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 104
12 - 13 qershor 2021 Lezhe/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 56
12 - 13 qershor 2021, Sarande/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 115
12 – 13 qershor 2021, Korce/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 182
12 qershor 2021 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 82
11-12, 18-19, 25-26 qershor dhe 2-3 korrik 2021 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut" 455
11 qershor 2021 , online / Trajnim “Covid-19 dhe HVB” 17
9 - 10 qershor 2021, Koder Kamez/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 42
9 – 10 qershor Fier 2021 “Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhenues me baze gjinore” 21
9 qershor 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 105
8 - 9 qershor 2021, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 251
7 – 8 qershor 2021, Trajnim online/ “Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.” 230
5 - 6 qershor 2021, Vore/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 82
5 - 6 qershor 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 224
5 - 6 qershor 2021 Fier/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid“ 68
5 - 6 qershor 2021 Kavaje/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 46
4-5, 11-12, 18-19, 25-26 qershor 2021, Bilisht/Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik” 76
4 - 5 qershor 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi udhezues manual bazik te personelit shendetesor". 177
5 qershor 2021, Vlore ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik”. 117
5 qershor 2021 , online / Trajnim “Nje kendveshtrim i pergjithshem ne ORL” 282
4 qershor 2021 Lezhe “Roli i mjekut te familjes ne rastin e migranteve te rikthyer". 174
3 - 4 qershor 2021 Durres/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 77
2 qershor 2021 Elbasan “Roli i mjekut te familjes ne rastin e migranteve te rikthyer" 182
1-2, 9-10, 21-22, 29-30 qershor 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 71
1 – 2 qershor Durres 2021 “Per nje qasje ndaj HIV/SIDA, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 125
1 - 2 qershor 2021, Kamez/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 58
1 - 2 qershor 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 37
1 qershor 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 126
31 maj - 1 qershor 2021 Pogradec/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 46
30 maj 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 249
30 maj 2021, online / Trajnim “Rendesia e vaksinimit ne parandalimin e semundjeve infektive". 435
29 - 30 maj 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit. 437
29 – 30 maj, 5 - 6 qershor, 12- 13 qershor 2021, B. Curri/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 1442
29-30 maj 2021, Puke/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 36
29 - 30 maj 2021 Tepelene, Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 53
29 – 30 maj 2021, Kruje/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 193
28 - 29 maj 2021 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 520
29 maj 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 30
28 – 29 maj, 11 - 12 qershor 2021 online, / “Ndihma e pare e shpejte ne urgjencat e ndryshme mjekesore”. 47
28 - 29 maj 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 107
28 maj 2021, online /Konference online “Masterklas Radiologji. Aspekti Radiologjik i komplikacioneve post Covid-19”. 382
28 maj 2021 , online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 49
27-28 maj 2021, Baldushk, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 190
27 - 28 maj 2021 Kavaje/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 72
27 – 28 maj 2021, Tropoje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 77
27 maj 2021 , Shkoder “Roli i trajtimit te hershem ne cilesine e jetes se pacienteve” 56
25 maj – 25 qershor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 250
25 – 26 maj 2021, Vlore “Per nje qasje ndaj HIV/SIDA, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 71
24 maj 2021, Tirane/Leksione te hapura/“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 392
22 maj – 22 qershor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 129
22 – 23 maj 2021, Pogradec/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 147
22 - 23 maj 2021 Fier/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 91
22 – 23 maj 2021, Sarande/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 64
22 – 23 maj 2021, B. Curri/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 283
22-23 maj 2021, Tropoje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 64
22 maj 2021, online/ Trajnim ”Rendesia e aplikimit te konsenteve ne mjekesine estetike” 32
21 - 22 maj 2021 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit” 463
21 - 22 maj 2021 Bilisht/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 22
21 - 23 maj 2021 Tirane “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 277
21 maj 2021, Durres ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik”. 82
21 maj 2021 , online / Trajnim “Reduktimi i riskut ne patologjite kronike” 33
20 maj – 20 qershor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 77
20 maj – 20 qershor 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 208
20 - 21 maj 2021 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 46
20-21 maj 2021, Tropoje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 53
18-19 maj 2021 Lushnje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 54
17-18 maj 2021 Kruje/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 57
17 - 18 maj 2021 Durres/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19“ 87
17 - 18 maj 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 78
16 maj 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 163
15-16 maj 2021 Mirdite/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 91
15-16 maj 2021 Korce/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 49
15 – 16 maj 2021, Vlore/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 69
15 - 16 maj 2021 Fier/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 88
15 - 16 maj 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 411
15 maj 2021, Korce ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik”. 80
15 maj 2021 Tirane / Kongresi Nderkombetar i Infermiereve "Bota ne duart e infermiereve“ 86
14 maj 2021, Berat/Leksione te hapura/“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 54
13-14 maj 2021, Paskuqan, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 85
11 maj 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 9
10 - 11 maj 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 42
9 – 10 maj 2021, Peshkopi/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 69
9-10 maj 2021, Lushnje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 75
9, 10 maj 2021 Korce/ “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 29
9 maj 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 184
8 - 9 maj 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit. 386
8 - 12 maj 2021 Trajnim/ “Protokollet e rehabilitimit të patologjive Ortopedike ” 60
8-9 maj 2021 Berat/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 57
8 - 9 maj 2021 online/Trajnim: “Nderveprim profesional SOFT SKILLS tek profesionistet e shendetesise”. 138
8 – 9 maj 2021, Puke/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 122
8 - 9 maj 2021 online / Trajnim “Ndihma e shpejte dhe menaxhimi i rasteve te ndryshme“ 1056
7 – 8 maj 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 843
7 - 8 maj 2021 Korce/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 31
7-8 maj 2021, Lushnje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 63
7 – 8 maj 2021, Peshkopi/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 56
5-6, 7-8, 10-11 maj 2021 Lac “HTA, faktoret e riskut, menaxhimi infermieror. Hepatiti viral, melanoma malinje dhe Ca lekure" 113
5 - 6 maj 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 135
4 - 5 maj 2021 Lushnje,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 98
3 - 4 maj 2021 F. Kruje/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 80
1 – 2 maj 2021, Tropoje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 69
30 prill – 30 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 150
29 – 30 prill 2021, Tropoje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 49
29-30 prill 2021 Devoll/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 84
28 - 29 prill 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 57
28-29 prill / 30 prill - 1 maj 2021, Skrapar/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 30
28 prill 2021 online “Anafilaksia” 51
27-28 prill 2021 Erseke/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 54
26 - 27 prill 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 87
24 – 25 prill 2021, Vlore/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 212
23-24 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 381
23 - 24 prill 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 213
23 – 24 prill 2021 Bathore/ Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 83
23 – 24 prill 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 238
22 - 24 prill 2021 Korce “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 178
22 - 23 prill 2021, online “Konferencen Mjekesore te Anestezi-Reanimacionit. 245
22 - 23 prill 2021 Tirane/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 191
21,22,23,24 prill 2021, online "Gjenetika molekulare dhe qasjet e saj ne Shqiperi.Eksperienca jone nder vite dhe prespektiva ne te ardhmen." 705
21 – 22 prill 2021, Trajnim online/ ““Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.” 140
21 - 22 prill 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 56
20 - 21 prill 2021 Komuna Shenkoll,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 159
20 prill – 20 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 757
20 prill 2021 Lac/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 109
19 - 20 prill 2021 Korce/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 120
17 - 18 prill 2021 Korce/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 103
17-18 prill 2021, Lezhe / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 82
17 – 18 prill 2021, Vlore/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 94
17 - 18 prill 2021 Tirane/Trajnim: “PËRQASJA LABORATORIKE KLINIKE, OBEZITETI, ANEMITË DHE TRAKTI RESPIRATOR NË PEDIATRI”. 491
17 - 18 prill 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.“ 267
17 – 18 prill 2021 Memaliaj, Tepelene, Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 115
16 - 18 prill 2021 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 94
16 prill – 16 maj 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj” 82
16 - 17 prill 2021 Komuna Shenkoll,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 98
16, 17, 18 prill 2021 online “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 294
16 prill 2021 Fushe-Kruje/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 71
16 prill – 16 maj 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 162
16-17 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 193
15 prill – 15 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 217
14 - 15 prill 2021 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 152
12 - 13 prill 2021 QSH Fishte Blinisht,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 103
12 prill 2021 Pogradec / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 90
11 prill 2021 Korce/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 78
10 prill – 10 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 341
10 prill – 10 maj 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 128
10 - 11 prill 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.“ 149
10 – 11 prill 2021, Kavaje/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 128
10 - 11 prill 2021 Malesi e Madhe/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 85
10 - 11 prill 2021 Berat/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 81
10 - 11 prill 2021, Kruje/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 84
10 prill 2021 online/ Trajnim “Plaget, klasifikimi dhe trajtimi i tyre “ 413
9 - 10 prill 2021 QSH Kolsh,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 97
9 - 11 prill 2021 Tirane“Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 186
9-10 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 152
9 - 30 prill 2021 Tirane/Trajnim “Grup Kolegesh mjeke dhe infermiere; Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid 19”. 23
8 – 9 prill 2021, Rrogozhine/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 101
8-9 prill, 12-13 prill, 14-15 prill 2021 Lac “Efikasiteti I Insulinoterapise ne normalizimin e vlerave te glicemise dhe Komplikacionet e TUR-P në pacientët me Hiperplazi beninje të prostatës 68
6 - 7 prill 2021 QSH Zejmen,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 97
6 - 7 prill 2021 Elbasan “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 110
6 – 7 prill 2021, Trajnim online/ ““Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.”. 380
3-4 prill 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 122
3 – 4 prill 2021, F.Arrez, Puke/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 63
3 - 4 prill 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 45
2 - 4 prill 2021 Vlorë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 ”. 515
2 - 3 prill 2021 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 95
2 - 3 prill 2021 Kavaje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 89
2 - 3 prill 2021/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 405
2-3 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 128
1-2 prill 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 101
30 mars – 30 prill 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 244
30 - 31 mars 2021 IVKSH Rreshen,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 94
30 mars 2021 Mirdite / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 72
30 mars 2021, online /Trajnim “Testimi i forces muskulare-Bazat Praktike”. 239
27 – 28 mars 2021, Kavaje/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 249
27 – 28 mars 2021, Durres/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 282
27 - 28 mars 2021 Tiranë “Burnout-i tek stafet e kujdesit shendetesor.“ 178
27 - 28 mars 2021 Korce/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 103
26, 27, 28 mars 2021 online “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 349
26 - 27 mars 2021 QSH Kallamet,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 65
26-27 mars 2021 Prrenjas, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 87
26 – 27 mars 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 105
26-27 mars, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 112
26 mars 2021, online /Trajnim “Masterklas Kirurgji. Ballafaqimi me Kirurgjite madhore pergjate pandemise se Covid-19”. 165
26 mars 2021 online, / “Sëmundjet e rralla ne Nefrologji”. 45
26 mars 2021 Tirane / Trajnim ”Diagnoza dhe trajtimi i semundjeve kardiovaskulare dhe pulmonare ne pacientet me covid 19”. 38
25 - 26 mars 2021 Korce/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 103
25 mars 2021 Gjirokaster / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 67
24 - 25 mars 2021 Gramsh,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 92
23 mars 2021 online “Konferenca e 7 Nderkombetare e Shendetit Publik Integrimi i sherbimeve te shendetit publik ne KSHP ; Strategjite e suksesshme te KSHP ; Grupet vulnerabel dhe qasja e tyre ne sherbimet e KSHP ; Programet kombetare te depistimit ; Gadi 57
20-21, 23-24 mars 2021 Skrapar/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 84
19-20 mars, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 116
16 - 17 mars 2021 Pogradec/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 111
17 mars - 30 prill 2021 QSH nr 1 Elbasan “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid 19”. 25
15 mars – 15 prill 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 271
15 - 16 mars 2021 Kucove/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 82
13 - 15 mars 2021 Shkoder/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 197
13 - 14 mars 2021 online/Trajnim: “KONFERENCA MARATONA SHKENCORE KUNDER COVID-19” 49
12 - 13 mars 2021 Pogradec / Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 133
12 – 13 mars 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 59
12-13 mars, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma”. 143
12 – 13 mars 2021, Trajnim online/ ““Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.”. 88
10 - 11 mars dhe 12 - 13 mars 2021 Berat/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 87
10 - 11 mars 2021 Pogradec/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 94
9 – 10 mars 2021, Delvine/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 149
7-8 mars 2021 Malesi e Madhe, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 274
6 - 7 mars 2021 online “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 598
6 - 7 mars 2021 Pogradec/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 129
6-7 mars 2021 Tirane/Trajnim: “PËRQASJA LABORATORIKE KLINIKE, OBEZITETI, ANEMITË DHE TRAKTI RESPIRATOR NË PEDIATRI”. 70
6 - 7 mars 2021 Fier/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 237
5 - 6 - 7 mars 2021 Mamurras / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 123
6 - 27 mars 2021 Shkoder/Trajnim “Grup Kolegesh; parandalimi dhe menaxhimi ne kujdesin shendetesor i pacienteve me Covid 19”. 24
5 – 6 mars 2021, Mirdite/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 135
5-6 mars 2021 Rrogozhine, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 178
3 - 4 mars 2021 Durres,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 269
1 – 31 mars 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 241
1 mars - 2 prill 2021 Lezhe /Trajnim “Grup Kolegesh; Menaxhimi ne kujdesin shendetesor i pacienteve me Covid 19”. 25
1-2 Mars Lushnje, 12-13 Mars Fier, 15-26 Mars Lezhë, 19-20 Mars Krujë, 29-30 Mars Kukës 2021 “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 316
1 - 2 - 3 mars 2021 Cerrik / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 115
1 - 2 mars 2021 Peqin/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 123
1 - 2 mars 2021 Lushnje,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 155
27-28 shkurt 2021 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie 137
27 - 28 shkurt 2021 Librazhd/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 96
27 - 28 shkurt 2021 Bulqize / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 114
27 shkurt 2021, Elbasan/ Trajnim “Varesia nga drogerat dhe trajtimi i saj". 418
26 - 27 shkurt 2021 Lezhe“Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 166
26-27 shkurt 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma” 140
26 shkurt 2021 ,online/ “Sfidat e Urgjences gjate perballjes me Covid 19”. 123
25 - 26 shkurt 2021 Fier,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 116
25 - 26 shkurt 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 109
25 - 26 shkurt 2021 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 77
20 - 21 shkurt 2021 Tiranë “Burnout-i tek stafet e kujdesit shendetesor.“ 93
25 shkurt - 14 prill 2021 Shupenze/Trajnim “Paketa baze e sherbimeve ne KSHP, Roli dhe detyrat e infermiereve ne QSH Shupenze”. 23
20 – 21 shkurt 2021, Delvine/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 142
22 shkurt - 23 prill 2021 Durres/Trajnim “Grup Kolegesh; Shëndeti mendor në kushtet e COVID-19”. 26
20 – 21 shkurt 2021, Lushnje/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 144
20 - 21 shkurt 2021 Tiranë “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 450
20 shkurt 2021 Tirane / Trajnim “Patologjite e Kolones Vertebrale “ 1353
19-20 shkurt 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma”. 107
19 - 20 shkurt 2021 F.Kruje/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 124
19 - 20 shkurt 2021 Durres “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 174
18 – 19 shkurt 2021, Sarande/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 179
18 - 19 Shkurt 2021 Bulqize/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 100
17 - 20 - 21 Shkurt 2021 Burrel/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 131
17 shkurt 2021,online “Perditesimi i te rejave me te fundit mbi COVID-19 ne vendin tone”. 695
16 - 17 shkurt 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 126
15 shkurt – 15 mars 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 105
13 - 14, 15 - 16 shkurt 2021 Gramsh/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 148
13 – 14 shkurt 2021, / Trajnim Bilisht” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 141
12-13 shkurt 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma”. 78
12 - 13 shkurt 2021 F.Kruje/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 184
12 – 13 shkurt 2021/ Trajnim online “Endodontia dhe Denstistria Restorative, Koncepte Bashkohore ”. 105
12 - 13 shkurt 2021 Peqin “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 88
10 shkurt 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 278
7 - 8 shkurt 2021 Fier / Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 190
6 – 7 shkurt 2021, / Trajnim Lushnje” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 199
6 - 7 shkurt 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 256
6-7 shkurt 2021 Fier, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 252
6 – 7 shkurt 2021, Sarande/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 243
4 - 5 shkurt 2021 Fier,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 192
5 – 6 shkurt 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre” 54
4 - 5 shkurt 2021 Belsh/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 141
30 – 31 janar 2021, Korce/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 162
30 - 31 janar 2021 Tiranë “Etika, Stigma dhe ceshtjet e konfidecialitetit ne punen me paciente me problem te shendetit mendor.“ 78
30 - 31 janar 2021 Fier / Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid “ 833
29 janar 2021,online “Perditesimi i te rejave me te fundit mbi COVID-19 ne vendin tone”. 104
28 – 29 janar 2021 Lushnje / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 137
28 janar 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma” 167
27 janar 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 211
23 - 24 janar 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 283
14 janar 2021, Tirane /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 779
7 dhjetor 2020 - 17 prill 2021 Tirane/Trajnim “Grup Kolegesh infermiere; parandalimi dhe kontrolli i Covid 19”. 41