slogan7-al

11 Maj, Elbasan/ Trajnim “Infeksioni akut miokardit”, “Kardiopatia e dilatatuar ishemike”

Titulli i aktivitetit:

11 Maj, Elbasan/ Trajnim “Infeksioni akut miokardit”, “Kardiopatia e dilatatuar ishemike”

Data e zhvillimit:

11.05.2013

Vendi i organizimit:

Salla e konferencave, UNIZKM “Elena Gjika”, Elbasan

Organizatori/ofruesi:

Universiteti “Zoja e Këshillit të Mirë”, Dega e Infermierisë

Kontakt

Elena Spini , nr kontakti : (054) 253347

Adelina Popa: 0697761991

Kategoria e pjesëmarrësve:

Infermier

Qëllimi i aktivitetit:

Përmirësimi i kujdesit shëndetësor nëpërmjet rritjes së njohurive për personelin shëndetësor  të cilët punojnë në Qendrat Shëndetësore dhe në Spitalet Rajonale të vendit

Kreditet:

4